- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Kahvalti
Haşlanmış yumurta 0.56
Yarım salatalık 5.46
2 kiraz domates 1.33
Kibrit kutusu peynir 0.45
5 tane yeşil zeytin 0.56
1 dilim ekmek 12.65.
Toplamda cevizle beraber 22.38 ben kendi prğramımda hesaplıyorum. Tek tek bakıp burdan hesaplaması zor oluyor
evet sporla desteklemek çok daha iyi sonuç almamızı sağlıyorHadi gunluk sporumuzu da yapalim spor aletim yok demeyin uretken olun ben vileda sapi ile bel ve sirt bolgesini calistiriyorum herkes alsin vileda sapini omzuna koysun uc noktalardan tutun saga sola donun. Sonra iki sag iki sol seklinde 30 kez yapin en son olarak da 3lu sag sol seklinde 30 kez yapin 3 sete tamamlayin incelsin bellerimiz
Kalin lastikle lastik hareketlerini yapabiliriz
Squat oneririm cok iyi ic bacak ve kalca topluyor
Hosgeldinmerhaba arkadaşlar.. sağlıklı ve keyifli kilo vermeler dilerim
ben de bu diyeti nisan mayıs gibi yapmıştım 1 ayda 5-6 kilo vermiştim.. sonra bıraktım , normal diyet yapayım dedim ama bir verdim bir aldım olmadı gitti..
bugünden itibaren yeniden başladım
sabah 1 yumurta, 50 gram beyaz peynir : 1.8
size tavsiyem mutfak terazisi almanız , işinizi çok kolaylaştırıyor 1 kepçe ne kadardır 1 porsiyon kaç gramdır uğraşmıyorsunuz
ekmeğe dikkat edin arkadaşlar 1 dilim ekmek kişiye göre değişir. 25 gram da var 40 gram da..salataya dikkat edin slaatalık ve domatesin puanı yüksek olabiliyor.
suyu bol için kabızlık problemi yaşamamak için.
naçizane önerilerim bunlara aklıma geldikçe yazarım
hoşbuldummmm.. motive olmaya ve sizin motivasyonunuz desteklemeye geldimm..Hosgeldin
Hepsi cok guzel
Fatsecret canım. Bütün yiyeceklerin degerleri var. En son en üstte toplam karbondihidrat degeride yazıyorHangi program acaba bu?liseden bakip hesaplamak gercekten cok zor
Hosgeldinslm herkese
karbonhidrat diyeti yapcak biri olsa benle diye düşünerek ümitsizce foruma girip, yeni açılmış bu grubu görünce havalara uçtum.benim için en kolay ve hızla kilo verdiren diyet bu.karbonhidrat değerlerini ve yapılışını biliyorum. geçen yıl günlük 70 kb yapmış olmama rağmen 3 kg vermiştim kısa sürede ve almamıştım.
geçmişi okumadım sadece heyecanla yazdım.öğretmenim, 32 yaşındayım 64.8kg yım, 18 aylık bebeğim var, 53 kg ,olursa 50 kg olmak istiyorum. umarım yardımlaşarak zayıflarız, şimdilik hoşçakalın
merhaba hoşgeldin.. ben de bugün aynı senin gibi bir bakayım diye girdim görünce çok sevindim.. benim de 14 aylık bebğim varslm herkese
karbonhidrat diyeti yapcak biri olsa benle diye düşünerek ümitsizce foruma girip, yeni açılmış bu grubu görünce havalara uçtum.benim için en kolay ve hızla kilo verdiren diyet bu.karbonhidrat değerlerini ve yapılışını biliyorum. geçen yıl günlük 70 kb yapmış olmama rağmen 3 kg vermiştim kısa sürede ve almamıştım.
geçmişi okumadım sadece heyecanla yazdım.öğretmenim, 32 yaşındayım 64.8kg yım, 18 aylık bebeğim var, 53 kg ,olursa 50 kg olmak istiyorum. umarım yardımlaşarak zayıflarız, şimdilik hoşçakalın
hoşbulduukYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler :) gercekten bugün motivasyon tam
Tebrik ederim darisi isteyen herkese insallah.Ben bu kıyafetlere giremiyordum korse ile zorla sigiyordum o da sıkış tıkış. Nefesini alirsin veremezsin ya hahaha ama cesaret edip hic giymedim alimallah patlar toplum icinde rezil olurum hahhhaa sismanligim yetmio bi de rezilim dusunmesi bile kotu
Simdi sonuc bu icimde atlet bile yok korse yok rahat rahat giyiyorum bol bile geliyor darisi sizlere
süpersin canım darısı herkeseBen bu kıyafetlere giremiyordum korse ile zorla sigiyordum o da sıkış tıkış. Nefesini alirsin veremezsin ya hahaha ama cesaret edip hic giymedim alimallah patlar toplum icinde rezil olurum hahhhaa sismanligim yetmio bi de rezilim dusunmesi bile kotu
Simdi sonuc bu icimde atlet bile yok korse yok rahat rahat giyiyorum bol bile geliyor darisi sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?