- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Eline saglik cnmKizlar puanlamalarim dogru mu yanlis olan bar mi size de faydasi olur dye genel olarak tuketilen gidalari toparladim.sifit olanlari yazmadım ins sizin icinde faydasi olur boyle elimizin altinda olunca ne yedigimizi de goruruz hem
Diyetkolikten yazdim canim buna gore yapmayi dusunuyrdum ama eger col fark varsa yapmayim canm arkadaslari da yanlis yonlendrmeymEline saglik cnm
Bu degerleri nerden aldin
Biraz farkli geldi bana
Canim tonbaliginin puani dusuk diye biliyrm ben diyetkolikten bak istersen bir. Acma alsaka saka haslanmis yumurta peynir zeytin domates gotrsen ekmeksiz yesen yiyeblr misin tatlm ? Yada haslanmis tavuk alip kiyida kosede yersin ? Aklima bu tarz seyler gelyr canm kurs ne kusrsu
Cnm ilk sayfada puanlama var istersen ordan da karsilastirma yapabilirsin puanlama degisebiliyor programlarda bende fatsecret kullaniyorum orda da farkli bazi besinler hemen liste ile karsilastiriyorumDiyetkolikten yazdim canim buna gore yapmayi dusunuyrdum ama eger col fark varsa yapmayim canm arkadaslari da yanlis yonlendrmeym
Hahaha kendimi gordum bi anKızlar istediğim kiloya iniyim ilk işim tatlı yapmak olacak
Cnm yumurtaya da puan atiyo az ama puani kafaya takiosundur belki diye soylemek istedimBu günki menüm
Sabah
Şekerdiz kahve
1 tane ceviz
2 dilim muz
Öğlen
1 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin
Ara
1 tane ceviz
Akşam
Fırında tavuk pirzola
Salata
Belki 1 bardak ayran
Toplamda fatsecret e göre 47.67 oldu. İnşallah akşam çayın yanında bişey kaçırmam
Fark ettim canım. Ama yüksek görününce puanı geçtim diye kısıtlıyorum iyi oluyo :))Cnm yumurtaya da puan atiyo az ama puani kafaya takiosundur belki diye soylemek istedim
O yonlu iyi oluyor katiliyorum bi duruyor insan yuksek yapti sanipFark ettim canım. Ama yüksek görününce puanı geçtim diye kısıtlıyorum iyi oluyo :))
çig kuruyemiş yiyorsun ya , o alışkanlığın çok iyi. ben de alayım eve onlardan.dünkü yemeği ne yaptınBugunku menum 41 puanlik
Sabah
-1 puanlik kasar ve sosis
- 10 adet cig badem
- kuru incir
- sekersiz turk kahvesi
Ogle
- 1 tane mandalina
-2 adet haslanmis yumurta
Aksam
- İzgara tavuk
- haslanmis brokoli
- yogurt
- sekersiz turk kahvesi
-1 kucuk kare bitter cikolata
ben de bunu çok yaşıyorum, önerileri bekliyorum bendeKizlar siskinlik icin bi oneriniz var mi patlayacammmm
Doktum cnmçig kuruyemiş yiyorsun ya , o alışkanlığın çok iyi. ben de alayım eve onlardan.dünkü yemeği ne yaptın
Kizlar siskinlik icin bi oneriniz var mi patlayacammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?