“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Kizlar puanlamalarim dogru mu yanlis olan bar mi size de faydasi olur dye genel olarak tuketilen gidalari toparladim.sifit olanlari yazmadım ins sizin icinde faydasi olur boyle elimizin altinda olunca ne yedigimizi de goruruz hem

Ahsap boyama kursuna gidiyorum canim.
Genelde sinif icerisinde yedigim icin malesefki sandvic yiyebiliyorum.bugun kasar ve salam koydum iki dilim ekmegin icine.sabahki ogunumde 0.5 puanim var aksamda dengelerim artik.

Diyetkolikten yazdim canim buna gore yapmayi dusunuyrdum ama eger col fark varsa yapmayim canm arkadaslari da yanlis yonlendrmeym
Cnm ilk sayfada puanlama var istersen ordan da karsilastirma yapabilirsin puanlama degisebiliyor programlarda bende fatsecret kullaniyorum orda da farkli bazi besinler hemen liste ile karsilastiriyorum
Karbonhidrat diyeti diye bir program var orda da liste var ordan da bilgi edinebilirsin

Bu günki menüm

Sabah

Şekerdiz kahve
1 tane ceviz
2 dilim muz

Öğlen

1 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 tane yeşil zeytin

Ara

1 tane ceviz

Akşam

Fırında tavuk pirzola
Salata
Belki 1 bardak ayran

Toplamda fatsecret e göre 47.67 oldu. İnşallah akşam çayın yanında bişey kaçırmam

Cnm yumurtaya da puan atiyo az ama puani kafaya takiosundur belki diye soylemek istedim

Bugunku menum 41 puanlik
Sabah
-1 puanlik kasar ve sosis
- 10 adet cig badem
- kuru incir
- sekersiz turk kahvesi
Ogle
- 1 tane mandalina
-2 adet haslanmis yumurta
Aksam
- İzgara tavuk
- haslanmis brokoli
- yogurt
- sekersiz turk kahvesi
-1 kucuk kare bitter cikolata

çig kuruyemiş yiyorsun ya , o alışkanlığın çok iyi. ben de alayım eve onlardan.dünkü yemeği ne yaptın

menüm
sabah
1 dilim ekmek 10 p
200 gr karışık peynir, salam 2 p
zeytin 3p
domates salatalık 7p

ara
şekersiz kahve, çay

öğle
1 büyük gözleme ( ocak başında el açması yufkadan yapılmıştı, davetteydik) puanını bilmiyorum , 2 tane yerdim de tuttum
1 bardak ayran 5p

ara
kuru incir

akşam
tavuk,, salata

işte böyle karışık bi gün.. dünden bugüne 300 gr az çıktım

yarın dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…