- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Kasar peynirKizlar benim haftanin 2 gunu kursum var.orda ne tuketebilirim?
Daha onceden 2 dilim bugday ekmegi arasina peynir domates kivircik koyuyodum yada tonbaligi kivircik domates.ama bunlarin puanlari cok yuksek yerine ne tercih edebilirim
Anammmm ne olmuş öyle kapağa bendede hem tefal hemde markası olmayan cam kapaklı tencerelerim var hiç böyle birşey ne gördüm ne duydum enterasan yani şaşırdım bir keresinde gözüm bardağa takılmışdı bardak tuz buz oldu yeminle ödüm koptu mutfakdan birisi arkamdan kurşunluyormuşcasına kaçtımKizlarrr hayatimda gormedigim duymadigim birsey geldi basima cok saskinim tencerenin kapagi tuzbuz oldu her zamanki gibi yemek pisiyordu bi baktim bu halde kapak nasil acacagim hakkinda da en ufak bi fikrim yok yemegin icine cam girse bugun yemek de yok
Nazar mi cikti olacagi vardi da o mu oldu cok ilginc
Bizim okuldada ne kadar sıska bayan varsa hepsinin yemekleri aynen şöyle karışık salataKizlar benim haftanin 2 gunu kursum var.orda ne tuketebilirim?
Daha onceden 2 dilim bugday ekmegi arasina peynir domates kivircik koyuyodum yada tonbaligi kivircik domates.ama bunlarin puanlari cok yuksek yerine ne tercih edebilirim
Saol cnmAnammmm ne olmuş öyle kapağa bendede hem tefal hemde markası olmayan cam kapaklı tencerelerim var hiç böyle birşey ne gördüm ne duydum enterasan yani şaşırdım bir keresinde gözüm bardağa takılmışdı bardak tuz buz oldu yeminle ödüm koptu mutfakdan birisi arkamdan kurşunluyormuşcasına kaçtımnazara say sende tatlım uçsun gitsin nazarın kapakla yemeğide sakın yeme
Koruma asamasina gecebilsem keskeKilo verincede dert bitmiyoki bide o kiloyu korumak var
Ip atlamayi ilk defa denedim can. 300yaptin dinlendim 500 yaptim dinlendm oyle oyle 3 4 dakika anca olmustr cok zormus valla :-D yuruyusu yapamadm ama kizim 11 e kadar uyumadi dun vaktim kalmadi ins bugun duzene sokarim onlari da hepsini bir arada yapamam da sabah oglen aksam olarak bolunce yapablyrm ama işte kizimin uyku duzenine de bagli onceden gundz 2 kere yyurdu uyutnca yapardm smdi bir kere uyuyr bakalm mezdekeyi beraner yaparz olmazsa :-DValla bravo diyorum.ben mumkunati yok yapamam bu kadar spor.yazin ip atliuim dedim 300 e kadar cikmistim fakat dizimi sakatladim biraktim
acikmiyrsan 2 ogun guzel bnce canm ama acikinca hemen bseyler tuket ki kitlik snyali verip enerjiyi yaga cevrme. Bebek annelerinin derdi bu sanrm dun kizima cennet hurmasi yedrrkn bnde aldm birkac kasik snra pinarimpibarin yazsni grdum karbonhidrati ucuyrmus aman Allaahiiiiiiiiim dedm :-(Güne 200 gr fazlayla basladımoğluma kuru dut yedirirken bende azcık kaçırdım ondan olsa gerek karbondihitratının o kadar yüksek olduğunu bilsem yemezdim. Sonuç olarak dünü 70 puanla kapattım. Neyse yılmak yok zar zor da olsa gidiyo .
Kızlar ayrıca size bişey danışmak istiyorum. Sabah 8 gibi uyanıyorum oğlumun sayesinde. Ama kahvaltı için öğlen eşimi bekliyorum. Yani günde 2 öğün besleniyorum. Hatamı yapıyorum. Diyette kilo vermek için 3 öğün ve ara ögünler şart mı sizce ?
Güne 200 gr fazlayla basladımoğluma kuru dut yedirirken bende azcık kaçırdım ondan olsa gerek karbondihitratının o kadar yüksek olduğunu bilsem yemezdim. Sonuç olarak dünü 70 puanla kapattım. Neyse yılmak yok zar zor da olsa gidiyo .
Kızlar ayrıca size bişey danışmak istiyorum. Sabah 8 gibi uyanıyorum oğlumun sayesinde. Ama kahvaltı için öğlen eşimi bekliyorum. Yani günde 2 öğün besleniyorum. Hatamı yapıyorum. Diyette kilo vermek için 3 öğün ve ara ögünler şart mı sizce ?
Canim tonbaliginin puani dusuk diye biliyrm ben diyetkolikten bak istersen bir. Acma alKizlar benim haftanin 2 gunu kursum var.orda ne tuketebilirim?
Öyle yapıyım bari arada atıştırıyım2 ogun metabolizma calismasi acisindan sıkinti olabilir diye dusunuyorum ben canim.ogun yiyemiyosan bile bisiler atistirsan mesela sabah oglun uyandiginda yumurta haslayip yesen puanida yok nasilsa.
Dut kurusu dun bende yedim birazda yaban mersini.ama dedigin gibi duy kurusunun puani cokmus.dun puanim 16 felandi kuru yemisle tamamladim diyebilirim geri kalanini
ayy süpersin vallaaa.. kpss de her işe yarıyor anlaşılan..Esim gececi oldugu icin gunduz spor yapamadm 7 den snra gdecek once dip kose temzliknyapacam snra da step tahtasinda 25 30 dakika snra 5dakika ip snra halim olursa kosu bandi 30 dakika ve ip atlamayla btrcem bugunluk byle olsun da bundan snra gune bolecem.bunlari sabah step snraslsmda 5 dakika ip atlama oglen yuruyus snrasnda ip atlama aksam da mezdeke snrasinda ip atlama cok mu agr olur ki kizlar ? ( Step tahtasindan kastim kpss kitaplarini ust uste koyuyrum step yapiyrm )
70 çok değil puan olarak aslında ..bugün daha dikkat edersinGüne 200 gr fazlayla basladımoğluma kuru dut yedirirken bende azcık kaçırdım ondan olsa gerek karbondihitratının o kadar yüksek olduğunu bilsem yemezdim. Sonuç olarak dünü 70 puanla kapattım. Neyse yılmak yok zar zor da olsa gidiyo .
oo çok iyi olmuş.. süper komşu..Eki Görüntüle 1691319 sporum sabota ediliyorkomsum kayan kitaplarin uzerinde ki cirpinislarima sahit oldu dun aksam ve halime acidi step tahtasi varmis bana verdi sagolsun
Evet canm biraz belim agridi bugunArkadaslar kilonuz coksa fazla yuklenmeyin saktlnma yasamayin. Once biraz kilo verin sonrasında sporu ekleyin ben yuruyus yapmadim evde egzersizler yaptim kilomun bi kismi gitti artik yapabilirim dizimde asinma olmaz
Gunaydin canm evet tahta cok iyi oldu ya kitaplar kayiyrdu surekli duzeltiyrdun. Eger dogruysa step 30 dakikada 340 kalori yaktryrmus onun icin stepte israrciyim gercekten su gbi cikiyr insangünaydın canlaaarrrr
ayy süpersin vallaaa.. kpss de her işe yarıyor anlaşılan..
70 çok değil puan olarak aslında ..bugün daha dikkat edersin
2 öğün olması sıkıntı yaratmaz ama kahvaltıyı erken yapman metabolizmanı çalıştırır.. 1 yumurta haşlayıp yiyebilirsin hem puanı sıfır hem de metabolizman hızlanır
oo çok iyi olmuş.. süper komşu..
o kızını da yerimm ben maaşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?