- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Tsk ederim onerin icin. Kullandim cnm olmuyor maalesef degisik bir siskinlik anlayamadim her hucrem su enjekte edilmis gibi hissediyorumCanim herzaman olmamak sartiyla form cayi tuketebilirsin.cok tuketildiginde bagirsaklari olumsuz etkiliyo malesef.
Canim maydonzun suyunu ic regl olcaksan toplar birde birkac gun kuruyemisi cok tuketme azalt oda su toplar ttlmTsk ederim onerin icin. Kullandim cnm olmuyor maalesef degisik bir siskinlik anlayamadim her hucrem su enjekte edilmis gibi hissediyorum
Saolasin cnmA
Canim maydonzun suyunu ic regl olcaksan toplar birde birkac gun kuruyemisi cok tuketme azalt oda su toplar ttlm
Az az ye ve kac ordanYa ben napacam yaaa 3e kadar mukemmeldi 35 yapmistim aksamda 15 yapacaktim kiiiiiii eve birsuru cikolatalar kekler geldiiiiya yarin tamamen basliyrm ins bu is O-LA-CAK
Kızlar 6 gün oruç tutucam ramazanda tutamadıklarım için.
Bu diyeti nasıl uyguluycam bilemedim. Bide iftarda tatlı yeme isteği varsütlü hafif bişey yapsammı napsam bilemedim
Tsk ederim onerin icin. Kullandim cnm olmuyor maalesef degisik bir siskinlik anlayamadim her hucrem su enjekte edilmis gibi hissediyorum
Yogurt icine bal tarcin koy meyve dogra karistir guzel bastiriyor cnmKızlar 6 gün oruç tutucam ramazanda tutamadıklarım için.
Bu diyeti nasıl uyguluycam bilemedim. Bide iftarda tatlı yeme isteği varsütlü hafif bişey yapsammı napsam bilemedim
Ayyy ne güzel kocaman maşaallah Ben spor falan yapmıyorum önce 5 katlı binaya asansör kullanmadan çıkıyorum sonra teneffüslerde okulun merdivenlerinden kantine varmak zaten bir köyden diğer köye varmak gibi epey yol var ve böylelikle kalori kayıp ettiriyordur birde ordan geri dönüp muhabbet için diğer bayanları bulmak için yani bizim grubu bayağı emek sarf ediyorumGunduz sporu da bitti
-squat
- sirt,kol,gobek icin calismalar (lastik,cember,agirlik)
-dans
-rahatlatmak icin titresim
Darisi aksama
Günaydın canım ispanyolmusun canım nickinde yazınca dikkatimi çekdi benimde bir tane hocam ispanyol adam acayip şakacı çok cana yakın daha bugün dersi vardı sınıfı kırdı geçirdi espirilerini tek sevmeyen ıraklı arkadaşlar aslında çok komikgünaydın güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?