“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

A
Tsk ederim onerin icin. Kullandim cnm olmuyor maalesef degisik bir siskinlik anlayamadim her hucrem su enjekte edilmis gibi hissediyorum
Canim maydonzun suyunu ic regl olcaksan toplar birde birkac gun kuruyemisi cok tuketme azalt oda su toplar ttlm

Suan karnim tok ya yemiycen icmeyecem agzima surmeyecem dyrm ma sonra dayanamiyrm ya aslnda bir kere iradeni saglasam yaparim bliyrm ins yarin kacamaksiz yapamaya cakisacam yarin yaparsam devami gelr

Kızlar 6 gün oruç tutucam ramazanda tutamadıklarım için.
Bu diyeti nasıl uyguluycam bilemedim. Bide iftarda tatlı yeme isteği var sütlü hafif bişey yapsammı napsam bilemedim

Bugun yediklerimi yaziyim bende.malesef kursta oldugum icin kacti.

Sabah
2 haslanmis yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir

Ara
1 haslanmis yumurta

Ogle
2 dilim bugday ekmegi arasina 100gr kasar 2 dilimde salam koydum.

Ara
2 tane nescafe 3 u 1 arada

Aksam
1 porsiyon karnibahar
Haslanmis tavuk

Fatsecreta gore 65 oldu bile
Yarin devam

Günaydın herkese :) öneriler için teşekkür ederim :) zaten pazartesiye kadar erteledim o işi.
Kötü bi alışkanlık olsada her sabah tartılıyorum. 2 yılın Sonunda 59 lu rakamları görebildim 59.900 çıktım çok şükür . Çok mutlu oldum

Ayrıca bu gün güne 1 fincan tarçınlı kahve ve 1 tane cevizle başladım. Kahve içince midem kıyılıyo acıktığımı hissediyorum. Sizdede öyle oluyomu?

KıZlar ben bu hafta 40 unite yapıcam haftaya 50 düşünüyorum
Sabah
100 gr kaşar peyniri 1
100gr beyaz peynir 1
100gr ceviz 10
5 adet zeytin 2
Öğle
Sabahkilerin yarısını kalmıştı onları yedim
Akşam
200 gr yoğurt 13 puan benim yoğurttun arkasına bakdım
Izgara tavuk 0
1 kutu Diyet kola 1
Domates 6
100 gr süt 6
Tammmm 40 puan

Bugunku menum 48 puan
- 15 adet cig badem
- az maydonoz
-az domates
- peynir
-2adet kayisi haslanmis yumurta
-8 adet zeytin
-sekersiz cay
-1 adet minik elma
Ogle
-17 puanlik patlican yemegi
-1 kase yogurt
-sekersiz turk kahvesi
Aksam
-1 bardak ayran
- sekersiz turk kahvesi

Gunduz sporu da bitti
-squat
- sirt,kol,gobek icin calismalar (lastik,cember,agirlik)
-dans
-rahatlatmak icin titresim
Darisi aksama
Ayyy ne güzel kocaman maşaallah Ben spor falan yapmıyorum önce 5 katlı binaya asansör kullanmadan çıkıyorum sonra teneffüslerde okulun merdivenlerinden kantine varmak zaten bir köyden diğer köye varmak gibi epey yol var ve böylelikle kalori kayıp ettiriyordur birde ordan geri dönüp muhabbet için diğer bayanları bulmak için yani bizim grubu bayağı emek sarf ediyorumbirde tüm bunlardan sonra 5 katlı binayı tekrar geri çıkıyorum iki kez dışarı çıkıyoruz sonra kızımı kreşden almaya gidiyorum eve gel yemek yetiştir bulaşıkları diz makineye sonra çoçukla ilgilen ayyy birde spormu yapıcam ölürüm herhalde

günaydın güzellikler
Günaydın canım ispanyolmusun canım nickinde yazınca dikkatimi çekdi benimde bir tane hocam ispanyol adam acayip şakacı çok cana yakın daha bugün dersi vardı sınıfı kırdı geçirdi espirilerini tek sevmeyen ıraklı arkadaşlar aslında çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…