“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Cnm kilo vermen durdugu zaman bu kurlerden kullan bence bir muddet snr kilo vermen zorlasacak o zaman devreye sokarsin bunlari hepsini ayni anda yapma bence

Cnm kilo vermen durdugu zaman bu kurlerden kullan bence bir muddet snr kilo vermen zorlasacak o zaman devreye sokarsin bunlari hepsini ayni anda yapma bence
Bu sabah 60.200 çıktım 57 yada 58 olmak istiyorum. 2-3 kilom var. Vermem gereken kilo az olunca duraklama olmaz heralde inşallah Olmaz

Cnm haftaya baslangic kilosu ile bir aliriz
Yulaf kepeginin paketinden hesaplayabilirsin 1 kasik 10 gr kepege denk gelir 10 gr daki karbonhidrata bi bak

Canim 100 gr da 42 karbonhidrat yaziyo 10 gr basina 4 felan denk geliyo.fatsecratteda oyle cikti.cok sagol.

Oyy innamiyorum ne kotu olmuss.nasil kaldirdin kapagi?

Gwcmis olsun tatlim Cok sogukken sicak tavaya ortunce oluyr. Canm yada cizilmistr catlamistik soguk scak farkndan olmustr yne. Benmde buzdolabimin rafi elimde patladi cam tabeleri butun mutfaga sacildi havalara sicradi flan ayyy nasil korkmustim birde 4 aylik dusuk riskli hamileydim de bebise bsey oldu mu dye uyiyamamistim. Sagolsun dusunceli esmde sen ve beebkniyimisiniz demek yerine nasil becerdjn dye bana kizdi

Esim gececi oldugu icin gunduz spor yapamadm 7 den snra gdecek once dip kose temzliknyapacam snra da step tahtasinda 25 30 dakika snra 5dakika ip snra halim olursa kosu bandi 30 dakika ve ip atlamayla btrcem bugunluk byle olsun da bundan snra gune bolecem.bunlari sabah step snraslsmda 5 dakika ip atlama oglen yuruyus snrasnda ip atlama aksam da mezdeke snrasinda ip atlama cok mu agr olur ki kizlar ? ( Step tahtasindan kastim kpss kitaplarini ust uste koyuyrum step yapiyrm )

Valla bravo diyorum.ben mumkunati yok yapamam bu kadar spor.yazin ip atliuim dedim 300 e kadar cikmistim fakat dizimi sakatladim biraktim

bugün az karbonhidrat aldığım için başım ağrıdı. bir kaç güne alışırız herhalde

geçmiş olsun pınar

gizemli_1105 bende bu diyetle birlikte o kadar işi yapamam maşallah sana. spora da bir kaç gün sonra başlayacağım biraz alışınca

kızlar mutlaka günlük menü yazarsak daha iyi motive oluruz. akşamları yazalım bir birimize hesap verip aynı zamanda örnek olalım
bugün ki menüm
sabah
1 dilim ekmek 12p
kaşar, beyaz,tulum peynirler 2p
az salam 1p
domates, salatalık 7 puanlık
açık şekersiz çay 0p (sıfırpuan demek)

Öğle
az kısır 10p
turşu 4p

Ara
sütl nescafe 6p

Akşam
tavuk but 0p
zero kola 0p

aralarda
bir kaç fındık , bir kurabiye ile bozdum 10p olsun

toplam 52 kb

Tsk ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin
Kpss kitaplari arasindan tarih kitabini cikar cnm dini inanislar var icinde omrumu yedi kpss.
Spora sartlandirmadan yapiyorum aklima hareket geldigi anda yapiyorum yoksa zorsunuyorum setlere boldum bende squat ,lastik, sevgili vileda sapim, sallatma kemerim sabahtan aksama kadar yapiyorum

Arkadaslar kilonuz coksa fazla yuklenmeyin saktlnma yasamayin. Once biraz kilo verin sonrasında sporu ekleyin ben yuruyus yapmadim evde egzersizler yaptim kilomun bi kismi gitti artik yapabilirim dizimde asinma olmaz

Bende bugun yedimlerimi yaziyim
Sabah
1 kibrit kutusu kadar peynir (100 gr tutmaz sanirim) 0.5p
Omlet 2 yumurtadan 1

Ara
Haslanmis yumurta 0p

Oglen
1 yk yulaf kepeginden krep 4p
1 cay kasigi recel 3.5p

Aksam
Turlu 6.5p
Haslanmis tavuk 0p
Zero kola 0p

Simdiye kadar 15.5 olmus baya az almisim bugun kosturmaktan bisi yiyemedim.belki biraz kuru meyve yerim gece.birde yogurt kuru yaparim pul biberli.

Yoğurt kürünü ne kadar süredir yapıyorsun canım

Kizlar benim haftanin 2 gunu kursum var.orda ne tuketebilirim?
Daha onceden 2 dilim bugday ekmegi arasina peynir domates kivircik koyuyodum yada tonbaligi kivircik domates.ama bunlarin puanlari cok yuksek yerine ne tercih edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…