- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Cnm kilo vermen durdugu zaman bu kurlerden kullan bence bir muddet snr kilo vermen zorlasacak o zaman devreye sokarsin bunlari hepsini ayni anda yapma benceKızlar bi yemek sitesinde zayıflatıcı metabolizmayı hızlandıran yağ yakıcı çay tarifi gördüm. Yorumlara baktım kullananların hemen hemen hepsi kilo vermiş. 4 gündür içiyorum tatlı istegini baya kesti ve içince açlık hissetmiyorum pek. Sizde kullanmak istersiniz belki tarifi.
Malzemeler :
- 10 tane öğütülmemiş tomurcuk karabiber
- 1 tane tüm limon
- 1 tane elma
- 1 tane çubuk tarçin
- 4-5 tane karanfil
- bir tutam biberiye yani almanca rosmarın
- isteğe göre bir poşet meyveli çay
- 1 litre su
Yapılışı :
Demliğin içine limon ve elmayı kabuklarıyla birlikte dilimleyip koyalım.Diğer malzemeleride katip demliğin içine bir litre su katip kaynamaya bırakalım.Kaynamaya başlayınca beş on dakika daha ocağın üzerinde tutup iyice demlenmesini bekleyelim.Demlendikten sonra afiyetle içebilirsiniz.İsteyen bir bardak içip gerisini sonrada içebilir.Bir gün içinde tüketelim
Bu sabah 60.200 çıktım 57 yada 58 olmak istiyorum. 2-3 kilom var. Vermem gereken kilo az olunca duraklama olmaz heraldeCnm kilo vermen durdugu zaman bu kurlerden kullan bence bir muddet snr kilo vermen zorlasacak o zaman devreye sokarsin bunlari hepsini ayni anda yapma bence
Hemen verirsin bunu bence bu diyetle ben hic 60 i gormedigim icin bilemiyorum belki de o civarda kilo vermek zordur. 3 kilocuk verirsin yaparsin sennnBu sabah 60.200 çıktım 57 yada 58 olmak istiyorum. 2-3 kilom var. Vermem gereken kilo az olunca duraklama olmaz heraldeinşallah Olmaz
Verdiğin gazlar için teşekkür ederimHemen verirsin bunu bence bu diyetle ben hic 60 i gormedigim icin bilemiyorum belki de o civarda kilo vermek zordur. 3 kilocuk verirsin yaparsin sennn
Cnm haftaya baslangic kilosu ile bir aliriz
Yulaf kepeginin paketinden hesaplayabilirsin 1 kasik 10 gr kepege denk gelir 10 gr daki karbonhidrata bi bak
Kizlarrr hayatimda gormedigim duymadigim birsey geldi basima cok saskinim tencerenin kapagi tuzbuz oldu her zamanki gibi yemek pisiyordu bi baktim bu halde kapak nasil acacagim hakkinda da en ufak bi fikrim yok yemegin icine cam girse bugun yemek de yok
Nazar mi cikti olacagi vardi da o mu oldu cok ilginc
Esim gececi oldugu icin gunduz spor yapamadm 7 den snra gdecek once dip kose temzliknyapacam snra da step tahtasinda 25 30 dakika snra 5dakika ip snra halim olursa kosu bandi 30 dakika ve ip atlamayla btrcem bugunluk byle olsun da bundan snra gune bolecem.bunlari sabah step snraslsmda 5 dakika ip atlama oglen yuruyus snrasnda ip atlama aksam da mezdeke snrasinda ip atlama cok mu agr olur ki kizlar ? ( Step tahtasindan kastim kpss kitaplarini ust uste koyuyrum step yapiyrm )
Ilk 2 -3 gun migren tarzi agri oluyor dusuk karbonhidrattan takilma snrasinda cok rahatlicaksin cnmbugün az karbonhidrat aldığım için başım ağrıdı. bir kaç güne alışırız herhalde
Yoğurt kürünü ne kadar süredir yapıyorsun canımBende bugun yedimlerimi yaziyim
Sabah
1 kibrit kutusu kadar peynir (100 gr tutmaz sanirim) 0.5p
Omlet 2 yumurtadan 1
Ara
Haslanmis yumurta 0p
Oglen
1 yk yulaf kepeginden krep 4p
1 cay kasigi recel 3.5p
Aksam
Turlu 6.5p
Haslanmis tavuk 0p
Zero kola 0p
Simdiye kadar 15.5 olmus baya az almisim bugun kosturmaktan bisi yiyemedim.belki biraz kuru meyve yerim gece.birde yogurt kuru yaparim pul biberli.
Yoğurt kürünü ne kadar süredir yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?