- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
Allah seni napmaya yedin sandim bi an noluyo dedim keske yiyebilsek amannn yediklerimize sayacaz bu saatten snr. Ben bunlari yesem sirtimda yer bulurlar kendilerine hahahahMerhaba herkese henen yedklerimi yazaym
Sabah 5 patatesli gozleme ara 4 dilim cimolatali kek oglen 1 ortaboy pasta aksam da manti yannda da borek var nasil ama :-D keske kilo almaya calisanlar topiginde olsam da hrrgun bunlari yesem ama kilo alamasam
Tskler cnm sen benden daha aktifsinAyyy ne güzel kocaman maşaallah Ben spor falan yapmıyorum önce 5 katlı binaya asansör kullanmadan çıkıyorum sonra teneffüslerde okulun merdivenlerinden kantine varmak zaten bir köyden diğer köye varmak gibi epey yol var ve böylelikle kalori kayıp ettiriyordur birde ordan geri dönüp muhabbet için diğer bayanları bulmak için yani bizim grubu bayağı emek sarf ediyorumbirde tüm bunlardan sonra 5 katlı binayı tekrar geri çıkıyorum iki kez dışarı çıkıyoruz sonra kızımı kreşden almaya gidiyorum eve gel yemek yetiştir bulaşıkları diz makineye sonra çoçukla ilgilen ayyy birde spormu yapıcam ölürüm herhalde
Bende hic spor yapmiyordum ta ki incelmeye karar verene kadar cok iyi inceltiyor. Ust tarafim kilolu normal kilomdan daha kilolu gosteriyorum bu yuzden. Kizlar squati yapin gunluk comelip kalkma bisey degil ama sonuc cok iyi kalcayi cok guzel toparliyor yuvarlak popolar icin yasasin squat
Yaparsin yaparsin aklina geldi mi kalk ayaga saga sola donuver belin incelsin mesela insan istesin yeterkiAh şu sporu bide ben yapabilsem
O zaman yapma cnm gunluk tempon yeterli olur bence :)Üşeniyorumbi başlasam devamı gelirde . Aslında 2. Çocuğu düşünüyorum. Bi yerdede spor yapan kadının çocugunu düşürdüğünü okumuştum. Hamile olma ihtimali olabilir diye cekiniyorum.
yok canım değilim.. ama ispanyayı ve ispanyolları çok severim..keşke imkanım olsa barcelonada yaşasammGünaydın canım ispanyolmusun canım nickinde yazınca dikkatimi çekdi benimde bir tane hocam ispanyol adam acayip şakacı çok cana yakın daha bugün dersi vardı sınıfı kırdı geçirdi espirilerini tek sevmeyen ıraklı arkadaşlar aslında çok komik
amaaaaaaaaaaaannnnn şokkkk oldummmMerhaba herkese henen yedklerimi yazaym
Sabah 5 patatesli gozleme ara 4 dilim cimolatali kek oglen 1 ortaboy pasta aksam da manti yannda da borek var nasil ama :-D keske kilo almaya calisanlar topiginde olsam da hrrgun bunlari yesem ama kilo alamasam
ohh nyeseki şakaymış ..Sabah 1 haslanmis yunurta 30 gram pynir ceyrek acma (13 puan ekmk yerine bunu kullndm)
Ara 30 gram kadar fistik light kola birazdan oglen yemegi yycem 4 yk pirasa yemegi 1 kepce mercmek corbasi ( patatessiz unsuz havucsuzb) salata
Aksam da pirasa ve salata yerin ins gece yatarken yogurt kuruyle gunu kapatrm kizimin pingui sinden bir isirik aldm ne kadar olur bilmiyrm hesabini yapamadm aksam yapar yazarm ins kizlar bu cadyla hiçbir seye yetsemiyrm sporda yapamadm
poğaça dışında süper olmuş.. akşam çok acıkmazsın umarım acıkırsan hemen 1 yumurta haşla ye çok tok tutuyorSabah
1 tane ceviz
Şekersiz türk kahvesi
Bir saat sonra
1 yumurta
2 kiraz domates
Yarım salatalık
1 dilim kaşar
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 tane poğça ekmek yerine yedim
Aralarda
Yeşil çay
1 ceviz
Çeyrek mandalina
Akşam
1.5 kase mercimek çorbası
Çoban salata
Yatana kadar çok acıkırsam 1-2 tane ceviz :) toplamda 54.95 Oldu
Ekmek yerine yedim valla dayanamadım :))poğaça dışında süper olmuş.. akşam çok acıkmazsın umarım acıkırsan hemen 1 yumurta haşla ye çok tok tutuyor
:-D saka saka yemedim ama keske yesemde kilo almasam omrumu o yiyceklerle gecreblrm hemde cok mutlu olurum :-D yemek ici. Yasayanlardanimyok canım değilim.. ama ispanyayı ve ispanyolları çok severim..keşke imkanım olsa barcelonada yaşasamm
amaaaaaaaaaaaannnnn şokkkk oldummm
ohh nyeseki şakaymış ..
bir ısırık pinguiden bişey olmaz 1 puan ver yeter
poğaça dışında süper olmuş.. akşam çok acıkmazsın umarım acıkırsan hemen 1 yumurta haşla ye çok tok tutuyor
Hehehehe korkuttum hepinizi :-D ins gunden gune alisiyrm diyete bugun biraz daha guzeldi ama yne de ufak kacamaklarim oldu ins her gecen gun daha da azaltyrm yillarn alislanligi biranda biraklmiyr valla canm yaaaAllah seni napmaya yedin sandim bi an noluyo dedim keske yiyebilsek amannn yediklerimize sayacaz bu saatten snr. Ben bunlari yesem sirtimda yer bulurlar kendilerine hahahah
Çokta kötü gibi gözükmüyor canım kaç puan oldu ki ?Benim bugunumde kotu gecti malesefbutun gun disardaydim.kajvaltimi disarda yapmak zorunda kaldim.ama yinede yaziuim yedimlerimi
Kahvalti
1 dilim peynir
1 dilim kasar (ikisi ancak 50 gram yapar kucultuler)
1 zeytin
1 pogaca
1 cay kasigi recel
Ogle
1 kucuk bitter gofret
Kola zero
Aksam
Mantar sote 250 gr
2 kasik makarna
Hosgeldim canm bende yeninyeni kesfediyorum her yiyecegin kendisine ait puani var ve kilo.vermek.icin 60 dan az puan tuketmen lazim mesela yumurta 0 puan et gruplarini. Haslama ve izgaralari da sifir puan corbalarin da kendine gore puanlari bar dyelm ki bugun sabah yumurta 100 gram peynir yedin sabah puan tuketmedin oglen tavuk haslama 1 kepce 8 puanlik corba ictin6 puanlikta salata yedin oglen de 14 puan aksam yemeginde de 8 puanlik sebze 8 puanlik corba octin aksamda 16 oluur sen toplamda 30 puan tukettin bu sekilde puan hesapliyrsun yiyceklerin puanlari da 1. Sayfa da var ins aciklayablmisimdir sen aklona takilanlari sor bilenler cevaplasinbana bi yardim etseniz cok sevinirim kilo vermem sart 77 kiloyum 10 veya 12 kilo vermem lazim
Kac puan canm 70 puani gecmediyse bugunluk byle olsun ttlm 70 puandam fazla tuketirsen kilo veremezsin dye yazyrdu bir yerde ama senn bu disari problemine cozum bulmaliyizBenim bugunumde kotu gecti malesefbutun gun disardaydim.kajvaltimi disarda yapmak zorunda kaldim.ama yinede yaziuim yedimlerimi
Kahvalti
1 dilim peynir
1 dilim kasar (ikisi ancak 50 gram yapar kucultuler)
1 zeytin
1 pogaca
1 cay kasigi recel
Ogle
1 kucuk bitter gofret
Kola zero
Aksam
Mantar sote 250 gr
2 kasik makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?