Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

kadın fena bir tipse eğer, kimden duyarsa duysun yapacagından gerı kalmaz emın ol

Katiliyorum..

Okumakla insan olunsa keske..

Bebeği var demişsiniz, karısına anlatmayın bence, emziriyorsa sütü de kesilir kadının. Bence işi karısına söyleyecek kadar büyütmeden önce adamla konuşmaya çalışın bir şekilde. Karısına gitmek son çare olsun.

Üstelik kadın küçük çocuğu da var diye tam ters tepki verip kocasını sahiplenip kardeşinize karşı olay çıkarabilir. Ne iş yerinde hoş olur bu, ne de aileniz açısından.

en mantıklı yol eşinizin adamı uyarması karına gidicez derse belki korkabilir

kardeşiniz devlet kurumunda mı çalışıyo

eşine söylediğinde eşin kardeşinle ilgili ağır şeyler söylemicekse söyle o arasın adamı çünkü daha iyi olabilir. adamın karısına söyleme önce adamla halledin işi. ama eğer kocanız kardeşinizle ilgili kötü bişey söylerse kaldırabilir misiniz bir de onu düşünün derim ben

Vicdan azabindan ölürmüsün?
Sen dogru biseyi yapicaksin kadinin bilmesi en dogal hakki, sen de evlisin kendini koy yerine, sana soylenmesini istemezmiydin? Hatayi yapan kardesin yapmasini gectim hala hatada direten kardesin, vicdan azabi cekecek varsa o da kardesin, tabi vicdani varsa... Bastada dedigim gibi bu olayi cozebilecek tek kisi suanda adamin esi. Kardesini falakayada yatirsan nefsine uymus artik hala bi degisim gostermedigine gore Allah islah etsin.

Kardeşinizin o iş yerinde calismaya son vermesi gerekiyor herşeyden önce. Ne kadar gözden Irak o kadar iyi. Belki de siz bilmiyorsunuz ama dedikodular aldı başını gidiyor. Böyle şeyler is yerlerinde gözden mümkün değil kaçmaz. Kardeşinizin hala orda çalışması çok çirkin. Sonra da adamla konuşun hatta bir erkeğin konuşması daha tesirli olabilir. Keşke kardeşiniz de anne babasının sağlığını sizin kadar düşünse. O gayet halinden memnun ve bence başına gelecekleri göze alacak kadar karartmış kalbini.

ben olsam adamın eşine söyleyin derdim ama kadın emziriyormuş, yazık ya, öğrenecekse de şimdi bilmemesi daha iyi. o nedenle bu durumda sadece adamla konuşun. ayrılmasını söyleyin... kardeşinize ise çok şaşırdım, yaşı da büyükmüş... onun yaşadığı aşktan da öte, bağımlılık gibi psikolojik bir takıntı sanki. çünkü yaptığı şeyin yanlış olduğunu idrak edebiliyor ama geri adım atamıyor.

Diyorum ya kadin bir sekilde ogrenir ve babamin duymasina neden olursa bu kacinilmaz bir son olur. Ama benim yuzumden babamin duymasina izin veremem.
Kardesimle konustum yeminler ediyor bosanma davalari bitene kadar merhaba bile demeyecegine. Ama sonrasi icin bisey demiyor. Bu bile beni kahrediyor akil sagligimi kaybedecegim tek istegim adamin gercekten yalan soyluyor olmasi gercekten bosanmamasi. Dava acacagim demis cunku onumuzdeki hafta icin. Dava bitene kadar konusmama karari almislar. Zaten sadece telefonlasiyorlardi kardesimi ise bile babam goturup getiriyor uzak oldugu icin.
Adamin numarasini bulup konusmayi dusunuyorum hafta ici. Esime henuz bir sey soylemedim cok kararsizim o konuda.

Kardesim istifa edemez. Tayinini isteyecek evle mesafeyi bahane edip. Babam da araya adam sokacak insallah onumuzdeki ay farkli bir yere gececek.

Anlattıklarınıza bakılırsa kardeşiniz sandığınız kadar masum değil.
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız.
O nedenle kendinizi harap etmeyin.
Bazen insanlar bile bile ateşe yürürler.
Bırakın boşverin, bir şeyleri tecrübe etmesi için yaşaması gereken biri demek ki.
Her koyun kendi bacağından asılır en nihayetinde...

Eşinize sakın söylemeyin. Siz kardeşinizi affedersiniz ama o unutmaz.. kız kardeşiniz hayat boyu utanç duyacağı bir durumda o nedenle ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi..

Adamın boşanacağına ihtimal vermiyorum. O kadar ezber hikayesi var ki... dava açtım der açmaz..kim bilecek..

umarım kardeşiniz yuva yıkan olmaz

Kusura bakmayin ama kardesiniz resmen yuva yikiyor!!!
O adama yüz vermese adam belki esiyle yine ort yolu bulup mutlu mesut yasayacak!!!
Siz duymak kabullenmek istemiyorunuz ama kardesinizde cok hatali!!
Verin kadinin faceini biz bilderilim bari

Kardesim istifa edemez. Tayinini isteyecek evle mesafeyi bahane edip. Babam da araya adam sokacak insallah onumuzdeki ay farkli bir yere gececek.

eşin bu olayı sana karşı kullanmayacaksa anlat
böyle çok sorun çıkıyo sonradan senin kardeşin şöyle böyle diye kavga anında seni yermeye çalışırsa üzülürsün

Senin icin cok üzüldum inan
Ama kardesine sinir oldum , 27 yasinda bir genc kiz
Cocuk degil , ne yaptigini bilir .....

Evli bir erkekle beraber olmakta ne demek . Ayrica.karisiyla onun yuzunden bosanmiyor demissiniz ...
ama bence tamda onun yuzunden bosaniyor...
Bence kardesini bir zaman arama sorma..

baktiniz olmayacak ayrilmicak , ozaman babaniza soylemek
Zorundasiniz...
o adamla evlense bile mutlu olamazki...
ilerde kardesinide birakir , baskasini bulur...

yada sen adama ulas ve ver agzinin payini...

Kardesimi asla masum bulmuyorum. Daha once de yazdim adam kadar kardesim de hatali. Inanin kadin duysun sacini basini yolsun yuzune tukursun isterdim babamin kulagina gidecegini bilmesem. Ama kucuk yerde yasiyorlar babam orda 40 yillik esnaf. Ben 17 yasimda universiteyi kazandim ayrildim yanlarindan. Okul biter bitmez de evlendim. Ama hala lanet ederim o cevrenin dedikodularina. Adam saglikli bile olsa hasta ederler laflariyla. Kardesim ailemin yaninda okudu sonra ilk atama yerinde 1 yil abisiyle kaldi gecen yil abisi yani erken kardesim evlendi kardesim de yeniden dondu annemlerin yanına aslinda o da donmek istemiyordu mecbur kaldi biraz. Sonrasinda depresyona girdi. Iste tam o surecte bu adam cikti karsina. Kardesim zaten cok akilli bir kiz degildir ama genelde baska turlu salakliklar yapar. Bugune kadar dogru duzgun erkek arkadasi bile olmadi. Universiteyi gec kazandi hepsi ondan kucuktu. Bitirdi yillarca kpss ye hazirlandi sonra doguya atandi 1 yili da orda gecti. Iste simdi de bula bula evli barkli adami buldu. Ne diyim ki kardes iste. Katil de olsa ahlaken yanlis seyler de yapsa kardes. Arkani donemiyorsun en azindan ben donemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…