kendimi düşünüyorum, eşimin hayatında biri olduğunu öğrensem, 1 gün içinde seceresini çıkarırım. ama diyorum ya bilmiyorum belki kadın hiç sesini çıkarmayacak kocasıyla kavga edecek sadece, belki sessiz sessiz ağlayacak, belki kim olduğunu bulup saçını başını yolacak kocasını masum çıkarıp sadece kardeşimi suçlayacak (ki bence ikisi de aynı derecede suçlular) ama risk alamam şu anda. babam sözkonusuyken küçücük bir şehrin böyle bir skandalla çalkalanmasına sebep olma riskini göze alamam.
kadın başka birinden duyar, babam başka bir şekilde öğrenir o ayrı, ama benim yaptığım bir şeyden dolayı babam duyarsa vicdan azabından ölürüm.
Tabii ki kardeşiniz ama sırf bunun için doğrulardan kaçmamalıyız yorum yaparken.(sizin için de geçerli)
Gerek siz gerek anneniz söylenmesi gereken şeyleri söylemişsiniz.
Ergen değil ki "aklı havada" diyelim,27 yaşın da kocaman kadın..
Yazık çok üzüldüm adamın karısına ve masum bebeğe.
Demek ki kardeşiniz kendine 2.kadınlığı yakıştırıyor ki devam ediyor hala ilişkisine.
Allah böylelerini ıslah etsin.
Hadi adamın karısını düşünmüyor,o bebeğin hakkına nasıl giriyor? Bu nasıl bir vicdan???
kendimi düşünüyorum, eşimin hayatında biri olduğunu öğrensem, 1 gün içinde seceresini çıkarırım. ama diyorum ya bilmiyorum belki kadın hiç sesini çıkarmayacak kocasıyla kavga edecek sadece, belki sessiz sessiz ağlayacak, belki kim olduğunu bulup saçını başını yolacak kocasını masum çıkarıp sadece kardeşimi suçlayacak (ki bence ikisi de aynı derecede suçlular) ama risk alamam şu anda. babam sözkonusuyken küçücük bir şehrin böyle bir skandalla çalkalanmasına sebep olma riskini göze alamam.
kadın başka birinden duyar, babam başka bir şekilde öğrenir o ayrı, ama benim yaptığım bir şeyden dolayı babam duyarsa vicdan azabından ölürüm.
Diyorum ya kadin bir sekilde ogrenir ve babamin duymasina neden olursa bu kacinilmaz bir son olur. Ama benim yuzumden babamin duymasina izin veremem.
Kardesimle konustum yeminler ediyor bosanma davalari bitene kadar merhaba bile demeyecegine. Ama sonrasi icin bisey demiyor. Bu bile beni kahrediyor akil sagligimi kaybedecegim tek istegim adamin gercekten yalan soyluyor olmasi gercekten bosanmamasi. Dava acacagim demis cunku onumuzdeki hafta icin. Dava bitene kadar konusmama karari almislar. Zaten sadece telefonlasiyorlardi kardesimi ise bile babam goturup getiriyor uzak oldugu icin.
Adamin numarasini bulup konusmayi dusunuyorum hafta ici. Esime henuz bir sey soylemedim cok kararsizim o konuda.
Kardesim istifa edemez. Tayinini isteyecek evle mesafeyi bahane edip. Babam da araya adam sokacak insallah onumuzdeki ay farkli bir yere gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?