- Konu Sahibi zeynep19032011
-
Cnm merqak ettim senin anlasabildigin biri varmi hayyaatta..insan annesi babsi kareesiyle anlasamazsa kusura bakma ama kimseyle anlasamaz gibi gelooo...yinede kolay glsin sana
Aile içi sorunların var.Psikiyatriye gidiyorsun hop bir antidepresan bitti gitti.
Bu tarz tedavi öneren psikiyatristleri anlamıyorum.
Belki psikoloğa gitsen daha iyi olur.En azından kardeşin ve anne babanla da görüşüp aranızdaki sorunları çözmeye yardımcı olur.
Odalarınızı ayırmayı deneyin....
Bir müddet aynı evde bile olsanız fazla konuşmayın
Özleyin birbirinizi....
Anne baba herşeydir...
Şimdi herşeyi biz biliyoruz sanırız ama
Zamanla ailemizin aslında
Herşeyimiz olduğunu anlarız..
üniversiteyi kazanıp evden gitmek çözüm değil..senin yanına hiçmi kalmaya gelmeyecekler yada görmeye..inan bu daha stres madem senin için..kendini bu kadar sıkma..sabır diliyorum sana..yani bu durumda ne yapılır ne denir bilemiyorum sabırlı ol..kırıcı olma sen onlar ailen nasılsa..
Yapma canım ya insan hiç kardeşinden nefret edermi :26: Anne babanlada olan anlaşmazlıklarını öne sürüp erkek arkadaşını etkilemen seni üzüyor.Bizde çocuk büyütüyoruz kınamıyorum yanlış anlama fakat düşündüklerin çok yanlış canım.Onlar senin herşeyin olmalı erkek arkadaşında kim oluyor daha yaşın çok genç bu gidecek belkide başkaları gelecek ama ya ailen.Nolur kıymetini bil onların heleki anne babana off!!! bile deme lütfen
Açıkcası erkek arkadaşının ailenden önce gelmesini yadırgadım, ailem yüzünden onu üzüyorum çok acı bi cümle bence. Senin şuanda yatıcak bi yerin varsa ve karnın toksa onlar sayesinde. sadece bu bile yeter ailene değer vermen için, katlanamıyorumda ne demek. Diyosun ya şehir dışına mı yerleşsem diye, ordada yine ailenin parasıyla geçiniceksin yaşıyacaksın doyucaksın. Nankörlük etme derim.. Kardeşine gelince o konuda haklı olabilirsin oda ikinizinse birbirinize uyum sağlamalısınız seni rahatsz etmeye hakkı yok.
anlamıyorlar beni hiç. anneme kalsa ben evden çıkmıcam onları dinlersem vay halime. tamam seni düşünüyor diyeceksiniz ama hiçte öyle değil. eğer beni düşünmek için bana çıkma dışarı diyorlarsa düşünmesinler beni. çok para harcıyormuşum öyle diyorlar. halbuki verecekleri günde 2 tl fazlasında gözüm yok. fazlasında gözüm olsada veremezler biliyorm. en azından kentkartımı doldurayım diyorum. 2 tl gözlerine batıyor. para yok veremiyoruz demiyorlar neymiş ben çok para harcıyormuşum. haksız mıyım?
çok yazık kardşnle anlaşamıyor olablirsin anlarım ailenle sorunlarn olur onuda anlarım ergen birisi şu dönemde ama buakadarıda fazla bence seni besleyip büyütmüşler bu günlere getirmişler sarfettiğin cümleler çok üzücü okula yerleştiğinde fln herhalde erkek arkadaşın bakçak sana öyle düşünüyorsun sevmediğin saygı duymadıgın ailenin sana bakmasınıda bekleme ozaman ergen kız
Canım bunlar senin dilinle yaşadıklarınız annen alsa klavyeyi belki oda farklı şeyler söyleyecek.Ailenin maddi durumunu vs. onların yaklaşımlarınıda bilmiyoruz fakat her ne olursa olsun bu şekilde düşünme onlar için.Sende bir gün anne olunca bunlardan pişmanlık duyacaksın ama belki o gün çok geç olacak.anlamıyorlar beni hiç. anneme kalsa ben evden çıkmıcam onları dinlersem vay halime. tamam seni düşünüyor diyeceksiniz ama hiçte öyle değil. eğer beni düşünmek için bana çıkma dışarı diyorlarsa düşünmesinler beni. çok para harcıyormuşum öyle diyorlar. halbuki verecekleri günde 2 tl fazlasında gözüm yok. fazlasında gözüm olsada veremezler biliyorm. en azından kentkartımı doldurayım diyorum. 2 tl gözlerine batıyor. para yok veremiyoruz demiyorlar neymiş ben çok para harcıyormuşum. haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?