Kardeşimden nefret ediyorum :(

durumumuz çok kötü değil. kiracımızda var. tutarlar diye düşünüyorum. zaten günde bir buçuk saatlik yol gidilmez heralde

Canım 2 tl için bile harcama diyen ailen sana ev tutarsa baya enteresan olur. İstanbulda 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüş o kadar normal bir şey ki... Siz belki alışık değilsiniz bilemem ama ailen sana gitmek istiyorsan yurtta kal der bence. Durumunuz iyiymiş, allah daha çok versin inşallah ama ben hiç sanmıyorum tutacaklarını. İzmirde ev fiyatlarını bilmiyorum ama benim istanbulda okula yakın bir yerde ev tutan arkadaşım var, kira fatura aidat, eşya alınır 2. el de olsa, ucuz da olsa az da olsa... Yemek şu bu derken eve çıkmak o kadar çok tutuyor ki... ÖSS'de derece yaptığı için okuldan aylık 2.000 para alıyor (vakıf üniversitesi), yine de ailesinden para istemek zorunda kaldı çok gezen alışveriş yapan keyfine düşkün biri de değil, ortalama bir hayat sürüyor. Ama kışın masraflar kat kat artıyor, tabi izmir istanbul gibi değildir o ayrı.

çok denedim olmuyor. birlikte zaman geçirmeyi para harcamak olarak görüyorlar. bugün birlikte zaman geçirelim diye biryere gitmek istiyordum. söyledim. gidelim tamam dediler. bakalım nolcak

izmir tabiki istanbul gibi değil. yarım saat yol bile işkence gibi burada. ayrıca bn orada okumak istersem ve ev tutmalarını istersem tutmak zorundalar. çünkü bana hep bugüne kadar kazanda nereyi kazanırsan kazan. hangi şehiri kazanırsan kazan gidersin. ister ev istersende yurtta kalırsın yeterki kazan dediler. şimdide yan çizemezler. ama okulun izmirde olması durumu farklılaştırıyor ayrı mesele

Neyse canım hakkında hayırlısı olsun, ama hani sanma ki yarım saat yol bile orda işkence burda değil... Sen de alışırsın, yol aynı yol birşey farketmiyor. Sadece birlikte dışarı çıkmayı bile boşa para harcamak olarak gören bir aile bunu yapmaz gibi geldi, yaparlar diyorsun, umarım öyle olur.

eğitim konusunda ne istersem oldu. ama sadece eğitim konusunda 1 dedim 2 olmadı. okul izmirde olmasaydıda bu isteğim olacaktı mecburen. onlar için arkadaşlarımla gezmem çok saçma. boşa zaman kaybı. ya evde oturcam, ya anneme yardım etcm yada ders çalışcam. onların istedikleri evlat tipi bu. o yüzden 2tl gözlerine batıyor. çıkma dışarı, daha dün gördün arkadaşlarını vs vs ama eğitim konusunda ne istersem yaparlar. gerekirse kredi çekerler. okumamı herşeyden çok istiyorlar.

e sende kaçmak istiyorsan izmirde durmazsın film tasarımı ve yönetmenlik bölümü okumak istiyormuşsun zaten dokuz eylülden daha iyi üniversiteler var bunun için bence derdin annen baban kardeşin olmasın ne yapmalıyımda üniversiteyi kazanmalıyım diye düşün ders çalış yani herkes bi takım sorunlar yaşıyo memnunniyetsizliğini anlıyorum ama sen burada kalırsan tabiki ailen sana ev tutmaz 1.5 saat demişsin izmirde yaşıyorum ben de trafiği en sakin şehir istanbulla kıyaslamışsında o yüzden söylüyorum sen şuan ergenlik dönemindesin bi kaç sene sonra geçer bu bunalımlar merak etme öyle kendim çalışır kazanırım geçinirim demek anca lafla olur canım sen anne babanın yanında büyümüşsün bugüne kadar hiç çalışmamışsın bir anda çalışmaya başlamak hem de okumak zordur bunu kaldıramıcak bi kızada benziyosun o yüzden mi kendini toparlamaya bak.

niye okumak zor olsun çalışana herşey kolay . ayrıca hergün çalışıyorum üniversiteyi kazanmak için. fazlasıyla çalıştığımı düşünüyorum.

gecikmiş ergenlik sendromunuz bitince bir şeyiniz kalmaz. nefret filan etmiyorsunuz ailenizden, şu an öyle sanıyorsunuz. ana, baba, kardeşten ötesi mi var allah aşkına!

canım saçmalama onlar snn ailen düzelir elbet.sevgilinede söyleme anında bırakır seni bu kimsele anlaşamıyor diye benlede anlaşamaz der.

valla canım herkez yaşar belki o duyguyu ama ben yaşarmıyım bilmem galiba evlenmeden anlamıcam bunu

seninkide bayağa sinir bozucuymuş he

İnşallah Üniversiteyi Kazanırsın..
Bir Yurda veya Eve Yerleşirsin..
O Zıpçık Kardeşinin, Annenin, Babanın Kıymetini Anlarsın..
Üniversite Bitsin, Ayakların Yere Basınca da Allah'ın İzniyle de Evlenirsin..

Sonra Kardeşim Gelsene Ben Uyurken Başımda Bırak Müzik Dinlemeyi Davul Çalsa Dersin..

Bu İşler Böyledir..
Bu Kadar Kin Nefret Besleme..
Asla Et Tırnaktan Ayrılmaz Unutma..

Sevgiler..

Cnm merqak ettim senin anlasabildigin biri varmi hayyaatta..insan annesi babsi kareesiyle anlasamazsa kusura bakma ama kimseyle anlasamaz gibi gelooo...yinede kolay glsin sana

öyle demeyin. bazen öyle durumlar oluyorki siz ne kadar anlayışlı da olsanız karşıdaki insanlar aksi ise olmuyor. insan anne babasıyla illa ki anlaşacak aynı görüşte olacak diye bir şey yok. kardeşleri hiç demiyorum zaten ..

evde kardeşinle anlaşamıyoken yurtta el sayılcak insanlarla anlaşman daha zor olucak
mesala sen örgün öğretimdesin arkadaşın 2. öğretim sen uyurken o okula gidecek ses de yapacak
tencere kapak olsa ses yapar aynı kafa da olmuyacak
sen uyurken telefonda konuşcak ders çalışırken mesaj yazacak vs vs. bunlar en sıradan
örnekler.
bu yaşlarda sanırım gençler herşeye muhalif oluyo kendinden başka herkes batıyo
merak etme geçer. kardeşimden nefret ediyorum demeni haklı çıkaracak gerekçeler değil bu saydıkların
sen bi nefret etmemeyi denesen belki onun da ya da insanlarında sana fikri değişir.
kardeşin ihanet mi etmiş sana büyük yanlış mı yapmış ki nefretini kazansın
bence sen insanlardan bu kadar kolay nefret edebiliyosan sorun kerdeşinde ve çevrende değil sen de.

2dk öncesini anlatayım size siz karar verin. 11 temmuzda sorumluluk sınavım var 9. sınıftan kalma. ona çalışıyordum açtım kitapları defterleri notları.. başladım ders çalışmaya. hani nefret etmemem gereken kardeşim var ya benim ders çalıştığımı görür görmez odaya daldı hemen bilgisayarı açtı. başladı son ses müzik dinlemeye. bana bakıp sinsi sinsi gülmeye.. ben bu insanı nasıl seveyim siz söyleyin? böyle bir insan sevilir mi ya? annem babam sesini kıs ablan ders çalışıyor dedikçe daha çok açtı. banane çalışmasın diyo. hiç kavga etmedim. kitaplarımı topladım çıktım odadan. televizyon izlemeye gittim.hemen bilgisayarı kapatıp geldi kumandayı kaptı elimden öyle kurtuldum. bende koşa koşa odama geldim ders çalıştım. ve bu olaylar olurken kardeşimle 2 kelime konuşmadım. beni anlamanızı beklemiyorum zaten. kimsenin evinde bizimki gibi bir uzaylı olduğunu düşünmemiştim bu konuyu açarken anlamamanız normal.

ahh ahh bizde bir zamanlar kardeşimle annemle babaamla çok kavga ederdik kardeşim en küçük bir yanlışımı şikayet ederdi anneme babama kavga ettiğimizde o küçük diye ona kıyamazlardı ama şimdi mum gibi arıyorum o günleri onlardan çok uzaktayım

bu anlattıkların kötü yanları peki hiç mi gülüp eğlendiğiniz zamanlar yok bişiler paylaştığınız

hiç ama hiç yok. kardeşimde sosyofobiklik var biraz. çok çevresi yok, arkadaşları çok az onlarlada hep mesafeli. e yapacak birşey, konuşacak kimse olmayınca evdekilere sarıyor. çünkü yapacak başka birşeyi yok. ama o beni çok arar 2 gün görmese. çünkü annemle kavga etmek onu kesmiyor. illaki ben

seni kıskanıyo olabilrmi kardeşin sanırım tek çocuk olmak evde rahat olmak istiyo hani vardır ya öyle egoist tipler onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…