Kardeşimin benimle aynı ülkeye taşınmasını istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 yaşındaki bir insana ne gibi sorumluluk yüklemek istiyorsunuz ben anlamadım babasının durumu var sanayide kaportacıya verin bari yada alın bir araba kağıt toplasın
Ay sen ne leş düşüncelisin ya ben a diyorum sen x diyorsun. Bacım sana diyorum ki her iki tarafta belli yaşa gelmiş bir birey olmuş ve konu sahibi nişanlanacak sana diyorum ki sen nişanlanıyor olsan ya da evli olsan kardeşine ömür boyu bakar mısın? bunun cevabını ver bana.

Ablasının ona bir şey borcu yok zaten. Bu abladan bir şey olmazmış sanki o doğurdu. Gitsin anne babası onunla yurtdisinda yaşasın.
siz bunu anlayacak bilinçte değilsiniz bende bu ablayla yaşamasının taraftarı değilim inşallah kendi gider ablasının ona faydadan çok zarar getireceğini düşünüyorum

17 yaşındaki bir insana ne gibi sorumluluk yüklemek istiyorsunuz ben anlamadım babasının durumu var sanayide kaportacıya verin bari yada alın bir araba kağıt toplasın
Kaynanan evine 1 gün gelse buraya konu açıp ağlarsın gelmiş burada kardeş duyarı kasıyorsun

Nasıl kabul etmiyor yahu ev adresinizi vermeyin gelemez zaten. Ne garip baba ce anneniz var. Bakmayacaktiniz dogurmayin .

bir emeği olsa böyle düşünmezdi 17 yaşında çocukta ne gibi bir emeği olabilirki e fazla altını değiştirmiştir ayda yıldada birşey istenmiş onuda yapmasın zaten
E tamam 17 yaşındaki çocukta zaten emeği olamayacaksa niçin hangi konuda destek oldunuz zaten diye çıkışıyorsunuz? Kendiniz dediniz, zaten desteği olamaz. Eeee sorun ne? Olması gereken ama yapmadığı ne var mesela?

Siz oraya ilk gittğinizde nasıl sıfırdan başlayıp bir hayat kurduysanız.
Kardeşinizde kendisine bir hayat kursun tek başına madem öyleeee kurabiliyorsa..
Armut piş ağzıma düş ohhhhh ne alâ memleket heeee.. herkes akıllı olmuş

Yurtdışına gitmek, dil öğrenmek de bir sorumluluk. İnanır mısınız vize almak bile bir sorumluluk. En iyisi hiç bunları yüklenmeyip annesinin dizinin dibinde yediği tabağı bile kaldırmadan pamuklara sarılıp otursun. 17 yaşında çocuk sonuçta, bir çocuğun yeri annesinin yanı

bir emeği olsa böyle düşünmezdi 17 yaşında çocukta ne gibi bir emeği olabilirki e fazla altını değiştirmiştir ayda yıldada birşey istenmiş onuda yapmasın zaten
Kız sen nasıl bir ablanın kardeşisin de bu konu bu kadar zoruna gitti? herkesin özel hayatı var saygı duyacaksın.Benim de ablam var sevgilisiyle yaşıyor 4 sene içerisinde 7 gün anca kalmışımdır. Onun evinde kalmıyorum diye bana ablalık etmemiş mi oluyor?Ay bi gidinbeeeeeeeeeeee insanların yaşam alanına saygı duyun kardeşi çok gitmek istiyorsa ailesi uygun bir yer bulacak gönderecek aynı sokakta bile olsa tamam ama aynı evde olmaazz!!!!! Burada hiçbir kadın kardeşini hayatı boyunca bakmak istemez özel sağlık sorunu olmadıkca! masal anlatmayın!

gerekirse evet bakarım ama şimdi ömürlük bir durum yok ortada alışana kadar kalacak henüz ergenlik çağında küçük bir desteğe ihtiyacı var yani ne söyliceğimi bilemedim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor valla ben üzülüyorum böyle kardeşine hayatın başında destek olmayan insanlara çok birşeyde istenmiyor uyuşturucuya başlar fuhuş batağına düşer diye komplo teorisi üretiyorlar gerçekten üzücü

bunu söylicektmde sustum siz merak etmeyin herkes rahat rahat sevişiyor siz nasıl kardeşsiniz ablasınız onu merak ediyorumbende kardeşime yıkılmış durumda değilim çok şükür çalışıyoruz evimiz barkımız varda yani bir destek olmazmı insan sevişecem diye ne meraklıymış sınız sevişmeye sevişene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…