- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Daha yeni vize başvurusu yaptık hesapta tonla para gösterdik yunanistan bile vermedi vize sonra maltaya rezervasyon uçak otel paraları oradan çıkarmak için uğraş ve yansın bütün paralar ordanda alama vize falan yani diyeceğim oki hiç korkma kardesin parende atsada vize çıkmaz gelemez rahat ol heleki hesapta para yok bide tahsilinde yok neyine versinler vize imkansız o iş rahatına bak
Valla bizimde iyidi neleri koyduk dosyaya sırf versinler diye ama gelen cevap sığınmacı olabilirmişiz kıytırık ülkelerinde yahu ev var burda niye geleyim kapatıp evimi çoluk çocuk var neden yani gelsem sizin ulkenizemi geliriim yinede vermediler zaten şuan çok zor iyice zorlastirdilar adam iş sahibi olduğu halde vermediler kardeşine hiç sanmıyorum vereceklerini,hayırlısı artikYa çıkarsa..
Babamın maddi durumu iyi ben sponsor oluyorum diyip gönderebilir.
Eğer çıkarsa anne kusura bakma ben bu sorumluluğu alamam de kapıları kapat. Ailen çok birilerini kullanma yapısında insanlar. Annen boşanma sürecinde de topu sana atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar bugün annemle babamı karşıma aldım konuştuk.
Bütün burada yapılan önerileri kullandım. Madde kullanımının kolaylığı, daha çok küçük ve sorumsuz olması, erkek arkadaşımla olan durumum, benim sorumluluk almak istemeyişim. Babam söylediğim her şeye ama her şeye bir şekilde karşılık verdi.
Madde kullanımı burada da yaygınmış, olacak olan burada da olurmuş. Başına bir şey gelirse beni suçlayacağı yokmuş. Ben bahane buluyormuşum bu kaygılarımın hepsi yersizmiş, kardeşimin Türkiye'de düzeleceği yokmuş. Bu durumu da "kendi çocuklarına sahip çıkamadılar bana defetmeye çalışıyorlar" şeklinde YORUMLAMAMALIYMIŞIM.
Ve normalde erkek arkadaşımla yaşadığımı bilmesine rağmen, erkek arkadaşımı tanıyor olmasına ve izni kendi vermiş olmasına rağmen bana dedi ki ben senin için sınırlarımı aştım normalde asla adı konmadan izin vermezdim. Yani sinirinden ve kininden resmen bu kozu kullandı yüzüme karşı rezillikten başka bir şey değil.
Vizeye başvuracakmış çıkarsa çıkarmış çıkmazsa çıkmazmış.
Ha bir de aile yanında ya da yurtta kalsın o zaman benimle kalmasın ben istemiyorum dedim, onu da kabul etmiyor.
Gerçekten inanamıyorum şu duruma.
İşte aradığım yorum, çok haklısınızhos bir durum olmaz ucunuzun ayni evde yasamasi. Kimse pembe hayallerde kurmasin.neler okuyoruz burada. Gecici olur misafirlik olur o durumlar ayri. Ama sizde daha nisanlanmamissiniz bile.
Yahu siz konuyu detaylı okumuyor musunuz? Sorumsuz diyor, başına buyruk diyor. Her ikisi de belli yaşa gelmiş bir birey herkesin kendine özel hayatı var. Siz nişanlanmak için adım atarken veyahut evliyken kardeşinizi ömür boyunca yanınızda ister misiniz?Konuyu okuyunca yorumlara falan bakınca kanım dondu kardeşlik aile vb benim nazarımda çok başka çok özel bu hâle nasil geldik
Sen nişanlı ya da evliyken kardeşinle hayatın boyunca yaşar mısın aşko aynı evdesiz haksızsınız aslında kardeşinizin sizin sahip çıkmasına ihtiyacı yok kendinizi birşey sanmayın alıştığı zman sizden sıkılacaktır emin olun sonra siz aramaya başlarsınız kardeşim ne yapıyor diye yaşandı bunlar ablaysanız ebebeyni olmıcaksınız kendinizi yüksekte görmeyin fazla
hayatı boyunca kim yaşıyor yaa 17 yaşında öldüm bittim 2 sene yaşar niye ömürlük olsunSen nişanlı ya da evliyken kardeşinle hayatın boyunca yaşar mısın aşko aynı evde
haa imkanım varsa evet ben yaşarım herkesin kardeşliği farklıSen nişanlı ya da evliyken kardeşinle hayatın boyunca yaşar mısın aşko aynı evde
Konu sahibinin kardeşi siz misiniz?sizin derdiniz kardeşinizin sorumluluğu falan değil böyle bir derdiniz yok zaten sizin yaşadığınız hayatı görmesini istemiyorsunuz şimdiye kadar kardeşinize hangi konuda detek oldunuz ki şimdi olacaksınız
O zaman kardeşi gitsin başkasının evinde kalsın kimsenin düzenini bozmasın.siz haksızsınız aslında kardeşinizin sizin sahip çıkmasına ihtiyacı yok kendinizi birşey sanmayın alıştığı zman sizden sıkılacaktır emin olun sonra siz aramaya başlarsınız kardeşim ne yapıyor diye yaşandı bunlar ablaysanız ebebeyni olmıcaksınız kendinizi yüksekte görmeyin fazla
17 yaşındaki bir insana ne gibi sorumluluk yüklemek istiyorsunuz ben anlamadım babasının durumu var sanayide kaportacıya verin bari yada alın bir araba kağıt toplasınYahu siz konuyu detaylı okumuyor musunuz? Sorumsuz diyor, başına buyruk diyor. Her ikisi de belli yaşa gelmiş bir birey herkesin kendine özel hayatı var. Siz nişanlanmak için adım atarken veyahut evliyken kardeşinizi ömür boyunca yanınızda ister misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?