- Konu Sahibi Papatya129
-
Yahu kız sorumsuz annesini babasını dinlemeyen insan ablasını dinler mi? Allah korusun kızın başına bir şey gelse ablası nasıl hesap verecek? Ailesi demeyecek mi bu kız senin yanındaydı sorumluluğu sendeydi diye? Hayatı bu kadar tozpembe sanmayın. Kız sorumluluk sahibi olsaydı zaten burada ki herkes gelsin derdi. Ama ailenin derdi yakından ev bulmak bile değil direkt konu sahibinin evine göndermek bu çıkarcılık. Konu sahibinin bir düzeni var nişan yapacağı bir ilişkisi var bu durumda kimse istemez ömür boyu bakmayı. Bu işler önce biraz sen de kalsın sonra çıkar diye başlar ama o son asla gelmez!gerekirse evet bakarım ama şimdi ömürlük bir durum yok ortada alışana kadar kalacak henüz ergenlik çağında küçük bir desteğe ihtiyacı var yani ne söyliceğimi bilemedim allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zor valla ben üzülüyorum böyle kardeşine hayatın başında destek olmayan insanlara çok birşeyde istenmiyor uyuşturucuya başlar fuhuş batağına düşer diye komplo teorisi üretiyorlar gerçekten üzücü
Niye bu kadar ofke dolusunuz ?böyle abla olmaz olsun allah korusundeğilim çok şükür
Ay asko sen olaya sadece sevisme gözüyle bakıyorsun seninle diyaloga giremeyeceğim öptümbunu söylicektmde sustum siz merak etmeyin herkes rahat rahat sevişiyor siz nasıl kardeşsiniz ablasınız onu merak ediyorumbende kardeşime yıkılmış durumda değilim çok şükür çalışıyoruz evimiz barkımız varda yani bir destek olmazmı insan sevişecem diye ne meraklıymış sınız sevişmeye sevişene
Konu sahibi sevismek icin kardesini istemiyor zannediyor zavallımNiye bu kadar ofke dolusunuz ?
bekarım çok şükür yanlız yaşıyorum evli kardeşim var ve onun evine kolay kolayda gitmem çağırmadığı sürece ama bir ihtiyac olsa maddi olarak benim arabam yok mesela onun var kiralama durumu yoksa ona söylerim hallederim bende onun için aynısını yaparım bunlar kardeşliğin doğası bana göre şimdi yaşımız ileri diye birbirimizden uzak duruyoruz kalmalı falan yapmıyoruz genç olsak ben kendim için konuşayım hayatına destek veiridim kardeşimin herkesin kardeşliği farklı onun benim gibi kardeşi var benim onun gibi ablası yada abisi değim gibi allah kimsseyi kimseye muhtaç etmesinKaynanan evine 1 gün gelse buraya konu açıp ağlarsın gelmiş burada kardeş duyarı kasıyorsun
gerçeği söyleyince böyle tepkiler alıyorum malesef güle güleAy asko sen olaya sadece sevisme gözüyle bakıyorsun seninle diyaloga giremeyeceğim öptüm
Yahuuu asko ablası da bazı konularda yardım ediyordur nereden biliyorsun? Burada ki konu KALMAK. Sen kardeşine de ki sizde kalacağım uzun bir süre. Eşi seni kabul eder mi acababekarım çok şükür yanlız yaşıyorum evli kardeşim var ve onun evine kolay kolayda gitmem çağırmadığı sürece ama bir ihtiyac olsa maddi olarak benim arabam yok mesela onun var kiralama durumu yoksa ona söylerim hallederim bende onun için aynısını yaparım bunlar kardeşliğin doğası bana göre şimdi yaşımız ileri diye birbirimizden uzak duruyoruz kalmalı falan yapmıyoruz genç olsak ben kendim için konuşayım hayatına destek veiridim kardeşimin herkesin kardeşliği farklı onun benim gibi kardeşi var benim onun gibi ablası yada abisi değim gibi allah kimsseyi kimseye muhtaç etmesin
böyle şeyler duruma bağlı bu durum keyfi bir durumsa evet kabul edilmezde hayata karşı birşey yapmaya çalışılıyor neyse yaa inşallah kardeş kendi giderde bu kendini kardeş sana insanda rahat rahat sevişir evindeYahuuu asko ablası da bazı konularda yardım ediyordur nereden biliyorsun? Burada ki konu KALMAK. Sen kardeşine de ki sizde kalacağım uzun bir süre. Eşi seni kabul eder mi acaba
tek derdin sevisme olmus aklın fikrin o tarafta insanların yaşam alanını düşündüğün yok zihniyetsiz cahil seniböyle şeyler duruma bağlı bu durum keyfi bir durumsa evet kabul edilmezde hayata karşı birşey yapmaya çalışılıyor neyse yaa inşallah kardeş kendi giderde bu kendini kardeş sana insanda rahat rahat sevişir evinde
aslında konu bu biliyormusunuz kendine güvenin öldürüyorsunuz insanların yazık yani sorumsuzuk nedir ne yapmış bu güne kadar dağınık olmak yada üniversiteyi kazananamamk kardeşinin yardımcı olmasını istemek sorumsuzlukmudur yoksa bunlar ergenliğin hayatın getirdiği doğal süreçmidirYahu kız sorumsuz annesini babasını dinlemeyen insan ablasını dinler mi? Allah korusun kızın başına bir şey gelse ablası nasıl hesap verecek? Ailesi demeyecek mi bu kız senin yanındaydı sorumluluğu sendeydi diye? Hayatı bu kadar tozpembe sanmayın. Kız sorumluluk sahibi olsaydı zaten burada ki herkes gelsin derdi. Ama ailenin derdi yakından ev bulmak bile değil direkt konu sahibinin evine göndermek bu çıkarcılık. Konu sahibinin bir düzeni var nişan yapacağı bir ilişkisi var bu durumda kimse istemez ömür boyu bakmayı. Bu işler önce biraz sen de kalsın sonra çıkar diye başlar ama o son asla gelmez!
Bir de uyusturucu sorunu vardi okumadiniz sanirim?aslında konu bu biliyormusunuz kendine güvenin öldürüyorsunuz insanların yazık yani sorumsuzuk nedir ne yapmış bu güne kadar dağınık olmak yada üniversiteyi kazananamamk kardeşinin yardımcı olmasını istemek sorumsuzlukmudur yoksa bunlar ergenliğin hayatın getirdiği doğal süreçmidir
küçük kardeşin uyuşturucu geçmişi varmı ihtimaller üzerinden mi konuşuyoruzBir de uyusturucu sorunu vardi okumadiniz sanirim?
Maşallah eski yazdığınız gönderilerin altında 10 cevaptan birinde sevişmeden bahsetmissiniz. En çok Müslüman sevişir. Millet böyle sevişiyor böyle sevişiyor. Her gonderiye aha seks diye atliyorsunuz belli ki. Aklınız fikriniz nerde belli ağzınıza elinize vurmuşböyle şeyler duruma bağlı bu durum keyfi bir durumsa evet kabul edilmezde hayata karşı birşey yapmaya çalışılıyor neyse yaa inşallah kardeş kendi giderde bu kendini kardeş sana insanda rahat rahat sevişir evinde
yaşam alanı işte sevişme olmuyormu bilinç altında yatan bu başkabir açıklaması varsa anlat yani gezmeye giderler peşine takılır falan gibi ufak şeylerden bahsediyorsunuz ben bunları aştığım için düşünemedim özel hayat dedinmi yatak odası sekstek derdin sevisme olmus aklın fikrin o tarafta insanların yaşam alanını düşündüğün yok zihniyetsiz cahil seni
sağlıklı olan herkes yapıyor bunu kötü birşey değil kız yaşlı insanlar bile yapıyor yapmak ayıp değil söylemek mi ayıpMaşallah eski yazdığınız gönderilerin altında 10 cevaptan birinde sevişmeden bahsetmissiniz. En çok Müslüman sevişir. Millet böyle sevişiyor böyle sevişiyor. Her gonderiye aha seks diye atliyorsunuz belli ki. Aklınız fikriniz nerde belli ağzınıza elinize vurmuş
Gönderileri seks zihniyetinde okumayı bıraksaniz belki yazılanları idrak edebilirsiniz ama çok zor.
Almaz kafa başka yerdeyken
Yaşam alanı senin için sadece cinsellik mi?yaşam alanı işte sevişme olmuyormu bilinç altında yatan bu başkabir açıklaması varsa anlat yani gezmeye giderler peşine takılır falan gibi ufak şeylerden bahsediyorsunuz ben bunları aştığım için düşünemedim özel hayat dedinmi yatak odası seks
bir insanın zihni kötü olunca ortaya böyle sonuçlar çıkıyor maalesefMaşallah eski yazdığınız gönderilerin altında 10 cevaptan birinde sevişmeden bahsetmissiniz. En çok Müslüman sevişir. Millet böyle sevişiyor böyle sevişiyor. Her gonderiye aha seks diye atliyorsunuz belli ki. Aklınız fikriniz nerde belli ağzınıza elinize vurmuş
Gönderileri seks zihniyetinde okumayı bıraksaniz belki yazılanları idrak edebilirsiniz ama çok zor.
Almaz kafa başka yerdeyken
ne aseksüel çıktın sende tama sen sevişme zatenYaşam alanı senin için sadece cinsellik mi?ay bu has ve öz cahil çıktı sen benim muhattap olacağım bi tip değilsin asko iyi aksamlar
Gecmiste hap icti hastanelik olduk yazmisti konu sahibi ben uyusturucu hap olarak algilamistim hep uyusturucu bagimliligi uzerine konusuldugu icin ama intihar etmek amacli herhangi baska bir hap da olabilir konu sahibi cevap verir belki. Ama sonuc olarak intihara meyilli olmasi da birinin sorumlulugunu alma konusunda insani urkutmeye yetiyor bence kardes bile olsaküçük kardeşin uyuşturucu geçmişi varmı ihtimaller üzerinden mi konuşuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?