- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
İşte bile isteye evlilik yaparken sıkıntı yok, çocuk yaparken sıkıntı yok. Gören de töreyle evlendirildi ya da tecavüz sonucu hamile kaldı sanır. Her şeyi yap yap, bekarlık zamanlarını özledin diye çocuğunu değil ojelerini düşün.. Sonra bu kızcağız gün yüzü görmemiş olsun, sonucuna siz katlanın. Anneniz de bu komşunuzla aynı fikirde. Ah Allah'ım!! Çıldırmamak elde değil.
Bir de siz bakıcı parasını vermeyi teklif etmişken evde ses olur demiş ya. Gören de okula gidip bilim insanı olacak, dünyanın kaderini değiştirecek işlere imza atacak da sessiz sakin huzurlu bir ortama ihtiyacı var zanneder.
Siz üstünüze düşenden fazlasını yaptığınız için size vermek istiyorlar ya bebeği. Acaba diyorum blöf mü yapsanız? Annenizi arayıp artık maddi ve manevi olarak yardımcı olamayacağınızı, kurslara katılacağınızı, vakit bulursanız iki üç haftada bir yeğeninizi sevmeye geleceğinizi ama fazlasını beklememelerini söyleseniz? Maddi olarak da son bir alışveriş yaparım ama benden bu kadar. Herkes kendi sorumluluğunu alsın deseniz? Anneniz işin ciddiyetine varıp kardeşinizin bu sorumluluğu almasına yardımcı olmaya başlar belki. Siz onun hatalarının sonucuna katlanmaya başlarsanız arkası gelir. Bu kez gittiği okulda evlilik dışı da olsa bebek sahibi olur yine size bırakır.
Ben de bir süre gidip gelmeyi bırakma kararı aldım. Sürekli gel sev, gel bak diyorlardı. Belki benden umutları kesilir. Maddi açıdan nasıl elimi çekebilirim ki ben almasam mama olacak, bez alacak para yok. En azından kardeşim işe girmeli ki para gelsin. Şu anda okul okumak istiyor aksine. Sınava hazırlanacakmış. Boşver sınavı çocuğuna mı bak demeliyim?