- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
bireysel mutsuzlukların çoğu realitiden uzak, kendinizi ikinci plana atarak verdiğimiz kararların sonucu. ben burada yazanları şok içinde okudum. yok çocuğun ne günahı varmış yok o olsa bakarmış vs.. evet çocuk için üzücü ama sizin evlat edinmeniz veya bakıp büyütmeniz kadar saçma sapan bir durum yok. ayrıca bunu size teklif eden ısrar eden herkesten de uzaklaşın. sizi zerre kadar düşünmüyorlar. yeni evli bi kadına edilecek teklif mi bu? siz mi doğurdunuz çocuğu? hadi yıllardır çocuğunuz olmasa min.10 yıllık evli olsanız belki denenebilir ama sizin durumunuzda oldukça saçma. elinizden gelen bütün desteği verin ama sakın gereksiz duygusallığa kapılıp yanlıs bir karar almayın.
milletin atıp tutması da size vicdan yaptırmasın. bi video vardı youtube'da izlemişsinizdir belki, insanlara suriyeli bi evsizi evinize alır mısınız diye soruyorlar, herkes evet, ne demek, görevimiz vs. diyor. röportajı yapan adam su anda biri var çok muhtaç diye suriyeli bi genci getirince binbir takla atıp kaçıyorlar. bu milletin aynası işte röportaj.
gerekirse üzerinizdeki bu baskılardan etkilenmemek veya rahatlamak için bir psikologla görüşün. ki bence çok ihtiyacınız var buna.
Söyledikleriniz çok çok doğru.
Ama ben konu sahibini de bir kenara bırakıp konudaki bebeği düşünerek alma diyorum.
Çünkü bence anne istemiyorsa kesinlikle bir daha göremeyeceği şekilde devlet eliyle evlat edinmek isteyen birilerine verilmesi çok daha hayırlı olur. Hiç değilse devlet arkasında olur, araştırır. Onu sevecek ilgilenecek iyi birileri olur inşallah. Gelecekte çok daha mutlu olacağına eminim.
Birçok arkadaş da yazmış, şimdi teyze alıp bakar büyütür biraz zaman geçer ben çocuğumu istiyorum der, kimse birşey yapamaz yine alır çocuğu psikolojisini mahveder.
En azından aklı selim iyi insanların yanında yetişir evlat edinilirse, ileride uygun şekilde durum anlatılır görmek isterse yine görür annesini ki bence görmemesi daha hayırlı.
Off of okuduğumdan beri aklımdan çıkmadı bu konu.
Konu sahibi yeni üye olsa kesinlikle fake derdim cidden.