- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Önce bir elalemin çenesini kapatın gerçekten. Nerede yaşıyorsunuz, bu nerenin adeti çok ama çok şaşırdım. Hep çokkkk eski zamanlarda kalan saçma sapan bir adet sanıyordum. Benim çevremde böyle bir durum olsa önce o anne gerekirse hastaneye yatırılır tedavi ettirilir. Lafı bile edilemez annesi olan çocuğu teyze evlat edinsin diye. Kız kardeşinize herkes kusura bakmayın ama ölü ya da ölümcül hasta muamelesi yapmış. Ne münasebet?
Reşit olan her insan kendi kararlarının sonucunu yaşamak durumunda.
Bu şekilde demiyorum ki çocuğu kaderine terk edin, yok sayın yardım etmeyin. Tabii edeceksiniz siz de anneanne de, çocuğa ilgiyi sevgiyi vereceksiniz. Ama kız kardeşinizin böyle sanki çok normal birşeymiş gibi çocuğu doğurup size bırakamayacağını bilmesi gerekiyor.
Kediler köpekler bile doğurduğuna sahip çıkıyor.
eskiden varmış böyle şeyler gerçekten. benim annem bile çalıştığım için diyor ki bebeği bana ver haftasonları alırsın. geçmişte bunu yapan çalışan anneler olmuş. arkdaşlarımdan var bazı böyle olanlar. ve annesine karşı hala çok soğuk hala çok suçluyor.
benim de işime gelir ohh haftaiçi rahat et haftasonu sev bebeği. ee bebeğin de duyguları var. hissettikleri psikolojisi var. bebeği düşünmesem ben de bu fikre sıcak bakabilirim. ama ne münasebet yani.
burda gerçekte suçlu olanlar o kıza ablan alsın sen oku diyenler. hem okuyup hem bebek bakabilir. uzaktan eğitimle okuyabilir. kız iyice bebekten soğuyacak okuyorum ayağına gene bir ipsiz sapsız bulup gelecek belki de. kendini de kullandırtması çok olası. bir de yeniden hamile kalırsa hiç sasırmayın.
sorumluluklarından kaçmasına izin verdiğiniz sürece böyle devam edecek. nasıl olsa bir temizleyen var diyecek. annenin yerinde olsam gece bakmam çocucuğa. hasta mı neden bakmıyor. uyandırıp versin eline.