Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben kimseye söylemedim strese sokmasınlar diye. Bugün ilk iğnemi vurduminşallah hepimizin tutar ya
Benim eşimin ailesi tınlamadı bile. Bir telefon bile etmediler hayırlısı olsun diye. Ailem geldi iş yapmayayım yardımcı olmak için tabi bunlar bahane bir yıldır gelmiyorlardı evime böylesi nasipmiş
Aslında en güzeli haber vermemek ama eşimin ağzı pek sıkı değildir malesef

Sen neden aşılama oldun canım. Ben bi söylesem strese sokup moralimi bozarlar

Aslında ailelere soylemicektim ben ama hep sordukları mecbur kaldim..
Ama olucak diye cok umut baglamamalarini söyledim her sorduklarında..
Umarim hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır
İnşallah canım pozitifi görürüz. Ben kimseyi ilgilendirmez. Rabbim ne zaman takdir ederse o zaman olur diyip geçtim son bi kaç aya kadar da çocuk düşündüğümüzü söylemedim. Son zamanlarda artık kayınvalidem oğlumun çocuğu olmuycak mı diye artık bunalttı. Ben de yeni yeni düşünüyoruz dedim. Yoksa annemi arayıp kızını ikna et diyor. Onlara neyse . Bi de olmadığını söylesem yüz akıl havada uçuşacak . Bugün iğnemin 2.sini yaptım inşallah aşılamamda olur. Sonra da gün sayıp hayırlı müjdeli haberler alırım ve inşallah hepimiz oldu sevincini yaşarız

Aynı baskı bizdede var..
Sanki biz istemiyoruz olmasını gibi bi hava estiriyolar..
Garip isler :)
Insallah tedavin güzel olumlu ilerler cnm pozitif görürsün..
Yarin son ısrar testi yapıp ertesi gün kan vermeyi düşünüyorum..
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını yazsin

İnşallah canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Iyi aksamlar kizlar benimde yarin kontrolüm var. Yarin reglinin 13.günü klomen kullandim bakalim gelistimi yumurtalar.cuma gunü 10mm di. Ovulasyon testlerim silik hala. Gelismedimi diye düsünuyorum.

Bu arada kizlar size tavsiyem tedavi aşamalarini sadece esiniz ve siz bilin. Cok cok cahil insan var ne konustuguny bilmeyen. Bebek olmasa laf ederler sonra tedavi olup hamile kalsan gık desen heeee sen normal yolla hamile kalmadinta acaba o yüzdenmi derler. Inanku hamileligi zehir ederler. Bizim komsunun 17yildi sanirim bebegi olmamis sonra tüp bebek yapti oglu var. Cocuk icin akrabalar bu cocuk tüp ya oyüzden bize normal gelmiyor diyorlarmis.
Benim eşimin agzi gevsek hemen annesine soyler kayinvalidede herkese anlatir o yuzden esim bile bu ay aşılama yaptiracagimi bilmiyor. Yumurta gelistirici ilaclari gizliden kullandim. Sadece ornek vermeye gidecek onuda sperm kaliteni olcecekler dedim. O isten 1 saat izin alip ornek verip gidecek sonra ben asilama yaptircam. Sadece ben doktorum ve bu forumdakiler bilecek. Insallah gelisir yumurtam.

Bilmeleri gereken kadar biliyolar detay yok..
Ama sende ki de iyi cesaret eşinden bile sakladigina gore..
Benim cin gibi anlar söylemesem :)

Aşılama için reglin 2 yada 3. günü gidiyoruz ya ultrasonla alttan mı bakılacak hiç reglken muayene olmadım
Evet genelde 2 3 4 gunu gidiliyor gun tercihi size kalmış ve vajinal muayne olunuyor..kistiniz bi sıkıntıniz yoksa ilaçları yazıp tedavinizi başlatıyor dr

Bilmeleri gereken kadar biliyolar detay yok..
Ama sende ki de iyi cesaret eşinden bile sakladigina gore..
Benim cin gibi anlar söylemesem :)

Canim daha once gebe kaldim ama kimyasal oldu. Kimyasal olunca cevremde artik bebegi olur olmaz muhabbeti donmeye başladi cok yiprandim. Esimin agzinda laf kalmaz annesine soyler. Kaynanam multi cahil bir kadin diyelim bir sey anlattik sakin kimseye anlatma dedik evin kapisinda oturup yoldan gelen gecene anlatir . Hic sınırı yoktur birde insanlardan saçma sapan akıllar alıp bana soyler.soyle söyliyim hamileyken cizgi film izlersen bebegin ordaki canavarlara benzeyecegine inaniyor. eger asilama yaptigimi söylesem ilk söyleyecegi ya baskasinin spermini verirlerse baskasinin cocugunu dogurursun der. Bu süreçler zaten cok stresli o yüzden birde milleti çekemem.

Insallah canim valla uyku tutmadi erkenden uyandim.ovulasyon testlerim hala silik cikiyor. O yüzden fazla umudum yok. Hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gerisini guzel Allah im bilir
Canım ovulasyon testim silikti yumurta 19 mm di. O yüzden üzülme boşuna 18-23 arası çatlatma yapıyorlar

Pco vardı 2 yıl düşünmedik düşününce doktora gittim vakit kaybetmeden tüp bebek ve infertiliteye bölümüne sevketti canım. Senin neden?
Canım hiç bi neden bulamadılar. Eşim kür kullandı doktor kullan dedi o da sayısını düşürdü 6mil. A kadar hemen aşılama yapın dedi başka doktora gösterdim. Şimdi inşallah tutar. Çok üzülüyorum. 18 aydır her ay oldu olmadı çok yoruldum . Sabrediyorum çocuklarıda çok severim. Senelerce eşimi ikna etmeye çalıştım istemedi. Hatta ilk sene olmayınca doktora gitmemi istemedi strese yaptığın için olmuyor dedi. Şimdi ikna ettim olmuyor. Ama umudumu yitirmedim bir gün olacak. Dün bi arkadaşımdan haber aldım tüp bebekle ikizlere hamileymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…