Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok uyguna almışsın canım neden 3 kutu yazmış. Ben bir kutu gonal f 900 aldım. Ekstra hiç birşey yazmadı doktorum
Seninkinin mg yüksek canım benim 450 ve 1.5 kutu kullandım kalanı da tutmazsa bir sonraki aşılamada kullanılıyor sürekli rapor çıkarmaya gerek kalmıyor. Bir de hastadan hastaya kullanılan günlük doz değişiyor ben 10 gün 75 doz kullandım hemen yumurtalarım büyüdü ama kimisi cevap alamıyor günde 150 doz kullanıyor filan o yüzden fazla yazıyor dr. Özelde çatlatma iğnesini kendileri yaparlar muhtemelen ondandır. Başka ilac vermemeleri. Siz bir kutuya ne kadar verdiniz?

Kızlar napıyorsunuz? Aşılamalarınız nasıl gidiyor? Ailelerinize söylediniz mi aşılama yaptırdığınızı?
Benim ailemin haberi vardı zaten eşimin ailesininde. Ben çok hızlı toparlandım ağrım pek yok gibi gögüslerimde aşırı hassasiyet var ayakta biraz fazla durursam belim çok ağrıyor bilemiyorum artık inşallah tutar
Senin nasıl gidiyor?

Çok açık anlatmışsın teşekkürler canım

Gunaydin kizlar bugun reglinin 10.gunü sağda 4 tane yumurtam varmis. En büyügü 10mm digerleri kücük pazartesi kontrolüm var. En azindan 1 tanesi insallah büyür
Selamlar, benim de bugun kontrolüm vardı adetin 7. günü, 75 ml gonal f kullandım aynen devam dedi salı günü yani 10. gün yeniden çağırdı yumurtlar gelişiyor desi ama çok erken birşey söylemek için çok küçükler dedi. Yine beklemece...

75 vuruyorum canım. 390tl aldık

Ben kimseye söylemedim strese sokmasınlar diye. Bugün ilk iğnemi vurduminşallah hepimizin tutar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…