- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Damla'yı silcem miIgnenin ucunu yukarda olcak şekild e tut parmağınla tıklat biraz bas damla gelene kadar. Sonra enjekte edebilirsin
Yani ben yine de siliyorum. Ganolf kullanmıyorum merional kullanıyorum o yüzden bise diyemicem. Ama enjekte etmeden 1 saat önce dolaptan çıkart nolur nolmaz. Bu iğneler ovitrelle gibi soğuk saklama değilDamla'yı silcem mi
Eczacı soğuk zincirle verdi. Açtıktan sonra dışarda mı olmalıYani ben yine de siliyorum. Ganolf kullanmıyorum merional kullanıyorum o yüzden bise diyemicem. Ama enjekte etmeden 1 saat önce dolaptan çıkart nolur nolmaz. Bu iğneler ovitrelle gibi soğuk saklama değil
Prospektuste yazar saklama koşulları nedir diye baksana canım yanlış bise yapma sıkıntı olmasinEczacı soğuk zincirle verdi. Açtıktan sonra dışarda mı olmalı
Doktora sordum canım buzdolabında dursun dediProspektuste yazar saklama koşulları nedir diye baksana canım yanlış bise yapma sıkıntı olmasin
Seninkinin mg yüksek canım benim 450 ve 1.5 kutu kullandım kalanı da tutmazsa bir sonraki aşılamada kullanılıyor sürekli rapor çıkarmaya gerek kalmıyor. Bir de hastadan hastaya kullanılan günlük doz değişiyor ben 10 gün 75 doz kullandım hemen yumurtalarım büyüdü ama kimisi cevap alamıyor günde 150 doz kullanıyor filan o yüzden fazla yazıyor dr. Özelde çatlatma iğnesini kendileri yaparlar muhtemelen ondandır. Başka ilac vermemeleri. Siz bir kutuya ne kadar verdiniz?Çok uyguna almışsın canım neden 3 kutu yazmış. Ben bir kutu gonal f 900 aldım. Ekstra hiç birşey yazmadı doktorum
Benim ailemin haberi vardı zaten eşimin ailesininde. Ben çok hızlı toparlandım ağrım pek yok gibi gögüslerimde aşırı hassasiyet var ayakta biraz fazla durursam belim çok ağrıyor bilemiyorum artık inşallah tutarKızlar napıyorsunuz? Aşılamalarınız nasıl gidiyor? Ailelerinize söylediniz mi aşılama yaptırdığınızı?
Canım ne durumdasın, inş güzel haber verAşılamanın 7.ci günündeyim o zaman sayilmiyosa..
Galiba olmadi bu ay adet gibi sancim var..
Ha oldum olucam
Canım belirtin var mı? İnşallahHerkese merhaba ben dün yaptırdım aşılamayı bugün 1. Günüm pek takmamaya calısıyorum olmazsa üzülmiyim diye 1bucuk senedir evliyiz inşallah tutar
Canım durum ne oldu belirtin var mı?merhaba arkadaşlar. yarın saat 12 de aşılamam yapılacak inşallah. dün gece çatlatma iğnemi oldum. herkesin hayırlı sonuç almasını diliyorum bu ay. inşallah evlatlarımıza kavuşuruz. duanızda bana da yer verin lütfen.
Çok açık anlatmışsın teşekkürler canımProsedür öncelikle randevu alıp muayene oluyorsunuz. Adetin ikinci gününe denk getirirseniz daha iyi olur. Hsg filminiz mevcutsa rapor şeklide istiyorlar ona bakıyorlar yoksa 750tl lik exem ilacı ile ilaçlı ultrasonla tüplere bakıyorlar açık mı diye. Bu arada adetin 4. Ve 21.günü kan veriyorsunuz. Bunların hepsi özelde de yapılmıştır zaten diye düşünüyorum. Buradaki sonuçlarınıza göre aşılama raporunuz çıkıyor. Başhekimden onaylı. Rapo çıkartmak için eşinizin ve sizin birer fotoğrafı kimlik fotokopileriniz ve vukuatlı nufus kayıdı ile evlilik cüzdanı fotokopisi isteniyor. Bunların hepsini e devletten halledebilirsiniz. Öyle evrak toplamak için uğraşmıyorsununuz. Bir sonraki adetin 2.günğnden başlıyorsunuz tedaviye bizim doktor iğne ile tedavi yapıyor gonal f 450 ile. Haftada bir gün ultrasona gidiyorsunuz yumurtanız 18mm gelirse iğnenizi olup 36saat içinde işlem uygulanıyor. 14gün sonra da kan veriyorsunuz.
Rica ederim canım faydalı olabilirsem ne mutluÇok açık anlatmışsın teşekkürler canım
Selamlar, benim de bugun kontrolüm vardı adetin 7. günü, 75 ml gonal f kullandım aynen devam dedi salı günü yani 10. gün yeniden çağırdı yumurtlar gelişiyor desi ama çok erken birşey söylemek için çok küçükler dedi.Gunaydin kizlar bugun reglinin 10.gunü sağda 4 tane yumurtam varmis. En büyügü 10mm digerleri kücük pazartesi kontrolüm var. En azindan 1 tanesi insallah büyür
Amin amin aminRica ederim canım faydalı olabilirsem ne mutlu
Rabbim kimseyi boş çevirmesin emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
75 vuruyorum canım. 390tl aldıkSeninkinin mg yüksek canım benim 450 ve 1.5 kutu kullandım kalanı da tutmazsa bir sonraki aşılamada kullanılıyor sürekli rapor çıkarmaya gerek kalmıyor. Bir de hastadan hastaya kullanılan günlük doz değişiyor ben 10 gün 75 doz kullandım hemen yumurtalarım büyüdü ama kimisi cevap alamıyor günde 150 doz kullanıyor filan o yüzden fazla yazıyor dr. Özelde çatlatma iğnesini kendileri yaparlar muhtemelen ondandır. Başka ilac vermemeleri. Siz bir kutuya ne kadar verdiniz?
Ben kimseye söylemedim strese sokmasınlar diye. Bugün ilk iğnemi vurdumBenim ailemin haberi vardı zaten eşimin ailesininde. Ben çok hızlı toparlandım ağrım pek yok gibi gögüslerimde aşırı hassasiyet var ayakta biraz fazla durursam belim çok ağrıyor bilemiyorum artık inşallah tutar
Senin nasıl gidiyor?
Iyi geceler canim. Bugüne kadar belirtiler kaybolmuştu. Bugun sag tarafta kasik agrisi oldu hala da var. Bi de biraz akimti. 8. Günüm aşılamanın. 1 haftam kaldiCanım durum ne oldu belirtin var mı?Guzel haberler verin bize.
Bayağı pahalıymış gerçekten neyse artık tekrar etmeden olur inşallah75 vuruyorum canım. 390tl aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?