Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cuma da 10 değil miydi? Neden iğne vermiyor ki en azından yavaş gelişince tekrar şu kadar doz vurun diyorlarmış biraz daha takviye alırdın

Canim ben hap lı tedavi oldum oyüzden igneli gibi olmuyor. Ignede gelisene kadar takviye yapiyorsun ama igneli olmayanda 5gün icip birakiyorsun. Ya gelisiyir ya gelismiyor

Kızlar doktor çatlatma iğnenizi sonradan mı yazdılar. Bana bir tek gonal f 900 yazdı

Canim catlatma ignesini sonradan yaziyorlar. Bu arada ilac fiyatlariniz gayet iyi. Benim 1 tane cocugum oldugundan gonal f 900 e 1000tl verdim.

Canim ben hap lı tedavi oldum oyüzden igneli gibi olmuyor. Ignede gelisene kadar takviye yapiyorsun ama igneli olmayanda 5gün icip birakiyorsun. Ya gelisiyir ya gelismiyor
O zaman niye hap veriyorlar ki? Benim doktordaki hanımlarla konuşmuştum bazılarına da hap vermiş. Onlar genelde 14-16gün aşılama olmuş. İğnede 10-12.gün gibi aşılama yapıyorlar . Rahim yapısına göre mi veriyor ki

Ilacla eger tedavite yanit aliniyorsa once hapla başlaniyor.gonal f cok agir bir ilac oyuzdsn onu son sans olarak veriyorlarmis genelde. Cuma 17.gun oluyor ozamana kadar bekleyelim dedi doktor.insallah o zamana kadar günde 1mm büyüse 17mm olur bir tanesi işe yarar.

Ben hiç hap kullanmadım direk iğne verdi . İnşallah canım olur.1-2 mm büyüyor

Ben hiç hap kullanmadım direk iğne verdi . İnşallah canım olur.1-2 mm büyüyor

Benim 2gunde 2mm buyümus daha onceki tedavilerde gunde 2mm buyuyordu ama bu tip ilaclar bagisiklik yapiyor yumurtalarda. Oyüzden ne kadar erken o kadar iyi oluyor.

Benim 2gunde 2mm buyümus daha onceki tedavilerde gunde 2mm buyuyordu ama bu tip ilaclar bagisiklik yapiyor yumurtalarda. Oyüzden ne kadar erken o kadar iyi oluyor.
İnşallah büyür canım . Ben de ilk kontrole Perşembe günü gitçem inşallah büyümeye başlamıştır hafta içinde de aşılamam olur sonra birlikte gün sayarız aramızda sadece bir kaç gün fark olacak

Yarin aşılamanin 12. Gunu acaba kan versem cikar mi kızlar..
Gebelik testinde coook silik cizgi çıktı ama iğneden olduğunu düşünüyorum..
Ve üzgünüm
Bende asilamanin 8 hunundeyim bugun dayanamdim.ve kan testi yaptrdim2.72 cikti aslinda cuma vermem gerekiyrdu sizce deger cumaya kadar yukselirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…