Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız..
Bide şey sorucam aşılama yapılan günü sayiyomuyuz acaba..

İnşallah canım keşke başka doktora gitmeseydim inşallah bu kistler adetle atılır . Çok canım sıkıldı
Yani nasıl oluyor ki ilaçla olmaz bence polikistik varsa vardır sonradan nasıl oluyor ne dedi doktorun tam olarak küçük küçük kistler mi var dedi sen gördün mü ultrasonda ?

Yani nasıl oluyor ki ilaçla olmaz bence polikistik varsa vardır sonradan nasıl oluyor ne dedi doktorun tam olarak küçük küçük kistler mi var dedi sen gördün mü ultrasonda ?
İlaç yapmış canım polikistik över yok bende. Kist bile olmaz bende. Sadece ilaç yüzünden ufak kistler oluşmuş muhtemelen adetle atılacak. Kan sonucum iyi gibi doktor gelmedi daha bekliyorum

Aşılamanın 7.ci günündeyim o zaman sayilmiyosa..
Galiba olmadi bu ay adet gibi sancim var..
Ha oldum olucam
Belki yerleşiyordur. Canım bu dönemde ne yaşarsak yaşayalım tuttu ya da tutmadı diyemeyiz. Heyecanını çok iyi anlıyorum ben de inşallah bugün doktordayım tedaviye başlıycam Eminimki herşey beni de tedirgin edecek. İnşallah sonucumuz pozitif olur

Insallah cnm hepimizin sonucu pozitif olur
Mutlulugumuza mutluluk katar rabbim..
Umutla beklemeye gun geçirmeye devam..
Insallah hersey sıkıntısız bi şekilde ilerler bugün icin

İlaç yapmış canım polikistik över yok bende. Kist bile olmaz bende. Sadece ilaç yüzünden ufak kistler oluşmuş muhtemelen adetle atılacak. Kan sonucum iyi gibi doktor gelmedi daha bekliyorum
Hadi hayırlısı canım bir hafta sonra da ben başlasam inşallah ilaç fiyatlarını noluyo ne bitiyor hepsini bütün tecrübeni bekliyorum canım çok heyecanlı kız

Prosedürü nedir? Her hangi bi evrak istediler mi
Prosedür öncelikle randevu alıp muayene oluyorsunuz. Adetin ikinci gününe denk getirirseniz daha iyi olur. Hsg filminiz mevcutsa rapor şeklide istiyorlar ona bakıyorlar yoksa 750tl lik exem ilacı ile ilaçlı ultrasonla tüplere bakıyorlar açık mı diye. Bu arada adetin 4. Ve 21.günü kan veriyorsunuz. Bunların hepsi özelde de yapılmıştır zaten diye düşünüyorum. Buradaki sonuçlarınıza göre aşılama raporunuz çıkıyor. Başhekimden onaylı. Rapo çıkartmak için eşinizin ve sizin birer fotoğrafı kimlik fotokopileriniz ve vukuatlı nufus kayıdı ile evlilik cüzdanı fotokopisi isteniyor. Bunların hepsini e devletten halledebilirsiniz. Öyle evrak toplamak için uğraşmıyorsununuz. Bir sonraki adetin 2.günğnden başlıyorsunuz tedaviye bizim doktor iğne ile tedavi yapıyor gonal f 450 ile. Haftada bir gün ultrasona gidiyorsunuz yumurtanız 18mm gelirse iğnenizi olup 36saat içinde işlem uygulanıyor. 14gün sonra da kan veriyorsunuz.

Sağolasın canım ilacı kaça aldın

Sağolasın canım ilacı kaça aldın
Canım ilacın tanesi kaça geliyor bilmiyorum ama ben üç tane gonal f 450 ovitrella çatlatma iğnesi ve vajinal jel verdi doktor ekstra olarak folikasit ve muayene ücreti ile 740 tlye mal oldu ama normalde ilaçların kutusu kaç lira ne kararını devlet karşılıyor bakmadım hiç

Çok uyguna almışsın canım neden 3 kutu yazmış. Ben bir kutu gonal f 900 aldım. Ekstra hiç birşey yazmadı doktorum

Sen kaç gün vurulacaksın iğneyi orda ki ebe tüm tedavi boyunca bu iğne yetecek dedi. Bugün 1. Yi vurcam. 5 gün yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…