Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin kizlar bu sabah kontrolum vardi reglinin 13.günü yumurtalar gelismemis 2 yumurta var 12.5 ve 10mm .cok yavas büyüyor. Carsamba kontrol var ama doktor tüp bebek icin hazirlik yap dedi.

Gunaydin kizlar bu sabah kontrolum vardi reglinin 13.günü yumurtalar gelismemis 2 yumurta var 12.5 ve 10mm .cok yavas büyüyor. Carsamba kontrol var ama doktor tüp bebek icin hazirlik yap dedi.
Cuma da 10 değil miydi? Neden iğne vermiyor ki en azından yavaş gelişince tekrar şu kadar doz vurun diyorlarmış biraz daha takviye alırdın

Benimde bugün kontrolüm vardı perşembe aşılama için sıra verdi ama ikinci olduğu için galiba pek umudum yok hayırlısı aslında ben bu sefer aşılama işleminden korktuğum için spontan denemek istedim. Ilk aşılama gerçekten çok zordu çok canım acıdı. Ama bu sefer normalde hiç kimse bunu sorun yapmadı ama doktor morfolojinin %1 olmasından dolayı işlemi tam yapmamın gerektiğini söyledi bende anlamadim. Sperm sayısı iyi diye morfolojiyi pek takmıyorlardı şimdiye kadar şimdi sorun gibi gorunuyo

aşılama yaptıran arkadaşlar, mikroçipli mi yaptırdınız yoksa normal mi. benim mikroçipli oldu. yıkama yaptılar spermleri. 84 milyondan 3,5 milyon kaldı ayrıştırdıktan sonra. onu enjekte ettiler. doktor sayı iyi dedi ama sizleri merak ettim.

De Devlette yaptırdığım için böle şeyler yok normal aşılama yaptırdım ilkini

Merhabalr merak ediyrum tahlil yaptirdnizmi sonucuniz ne cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…