- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi yavru kartal
-
merhaba canım. bugün aşılama gününü de sayarsak 10. günüm. cuma günü testim var inşallah. ama çarşamba günü çatlatma iğnesinin etkisi geçerse eğer belki test yaparım.Canım durum ne oldu belirtin var mı?Guzel haberler verin bize.
Cuma da 10 değil miydi? Neden iğne vermiyor ki en azından yavaş gelişince tekrar şu kadar doz vurun diyorlarmış biraz daha takviye alırdınGunaydin kizlar bu sabah kontrolum vardi reglinin 13.günü yumurtalar gelismemis 2 yumurta var 12.5 ve 10mm .cok yavas büyüyor. Carsamba kontrol var ama doktor tüp bebek icin hazirlik yap dedi.
Deaşılama yaptıran arkadaşlar, mikroçipli mi yaptırdınız yoksa normal mi. benim mikroçipli oldu. yıkama yaptılar spermleri. 84 milyondan 3,5 milyon kaldı ayrıştırdıktan sonra. onu enjekte ettiler. doktor sayı iyi dedi ama sizleri merak ettim.
Devlette yaptırdığım için böle şeyler yok normal aşılama yaptırdım ilkiniaşılama yaptıran arkadaşlar, mikroçipli mi yaptırdınız yoksa normal mi. benim mikroçipli oldu. yıkama yaptılar spermleri. 84 milyondan 3,5 milyon kaldı ayrıştırdıktan sonra. onu enjekte ettiler. doktor sayı iyi dedi ama sizleri merak ettim.
hakkınızda hayırlısı inşallah.De
Devlette yaptırdığım için böle şeyler yok normal aşılama yaptırdım ilkini
rsun hepsi buKızlar selamlar devlet hastanesinde aşılama yaptıranlar var mı aranızda ücretleri ne kadar ortalama merak ediyorum.
Merhaba asilamaniz tuttumu acaba ins tutmusturHerkese merhaba ben dün yaptırdım aşılamayı bugün 1. Günüm pek takmamaya calısıyorum olmazsa üzülmiyim diye 1bucuk senedir evliyiz inşallah tutar
Merhabalr merak ediyrum tahlil yaptirdnizmi sonucuniz ne cıktımerhaba arkadaşlar. yarın saat 12 de aşılamam yapılacak inşallah. dün gece çatlatma iğnemi oldum. herkesin hayırlı sonuç almasını diliyorum bu ay. inşallah evlatlarımıza kavuşuruz. duanızda bana da yer verin lütfen.
Merhabalr acaba hangi devlet hastanesinde yaptrdnizDevlette yaptırdığım için ilacı raporla aldım sen ne kullanıyon?
Merhabalr asilamnizi hangi devlet hastanesinde yaptrdniz acabaProsedür çok yok sizi yormaz. Ben devlette yaptırdım ve çok sistemlilerdi işinize engel olmaz. Tutmazsa eğer devlette şansınızı deneyebilirsiniz. Tabi inşallah gerek kalmadan bu deneme de tutar
Yunus emre devlet hastanesindeMerhabalr asilamnizi hangi devlet hastanesinde yaptrdniz acaba
Anladim ins hayrlisiyla tutar bebginizYunus emre devlet hastanesinde
merhaba. bugün aşılamamın 10. günü. çarşamba kanda baktırmayı düşünüyorum. cuma 15. günüm ama 2 gün erken yaptırmayı düşünüyorum.Merhabalr merak ediyrum tahlil yaptirdnizmi sonucuniz ne cıktı
Ins sunucunuz pozitif olur 2 gun oncesinden cikar bende 9 gnmdeyim dr bana 12 günü yaptir dedi rabbim yüzümüzü güldürsün insmerhaba. bugün aşılamamın 10. günü. çarşamba kanda baktırmayı düşünüyorum. cuma 15. günüm ama 2 gün erken yaptırmayı düşünüyorum.
Ne kadar verdinizMerhaba ben devlet hastanesine gidiyrum asilama oldum sadce igne parasi onuda eczaneye vwriy
rsun hepsi bu
350 lirANe kadar verdiniz
Cerrahpasa daMerhabalr acaba hangi devlet hastanesinde yaptrdniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?