- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.321
Evet kuzum sendede hiç çizgi yok değil mi? Fotoğrafta yok gibiBen iğnenin etkisi geçtiğine emin olmak için yaptım seninle aynı aşılamamız da iğnemiz de
İnşallahhh kuzumİnşallah pozitif çıkar sonucumuz
Biz işte dünden beri öğrenmeye başladık sonuçları bi gebişimiz varhepinizden sırayla güzel haberler gelsin inşallahhh
Kim kuzum o ben mi kaçırdım . İnşallahhh daha da artarBiz işte dünden beri öğrenmeye başladık sonuçları bi gebişimiz var
Kızlar sanırım bugün iğnelerin etkisi geçti ya da çok çok azaldı. Karnım kocaman şişti şuan indi. Karnımdaki dayanılmaz ağrılar geçti. Şuan sadece sol kadığımda bi sertlik ve hafif ağrı var. Adet ağrısına benzer ama daha hafif kasık ağrım var./ sizler ne durumdasınız
Unuttum adınıKim kuzum o ben mi kaçırdım . İnşallahhh daha da artar
Insallah olur nasip artik gerisi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruzİnşallah pozitif olur canım sonucumuz
Evet hcg de çizgi yokBenimde asilamanin 8.günü igneninde 8.günü. etkisi gecmis gibi. Eki Görüntüle 2559096
Tamam hatırladım 16. Gün pozitif görmüş iki haftalık demişti saglıkla ilerlesinUnuttum adınıbelki şimdi görüp yazar listemizde ismi yok
Amin inşallah canım sen yarın vercen mi kanTamam hatırladım 16. Gün pozitif görmüş iki haftalık demişti saglıkla ilerlesinDarısı bize
Ayy hadi hayırlısı. darısı bize olsun inşallahBiz işte dünden beri öğrenmeye başladık sonuçları bi gebişimiz var
Amin canım inşallah hepimiz hamileyizdirAyy hadi hayırlısı. darısı bize olsun inşallah
Ben bugün kan verdimAmin inşallah canım sen yarın vercen mi kan
Ee interTen bak sanaBen bugün kan verdimAma doktor Cuma günü çağırdı beni .
Hadi bak çatlarım Cuma ya çok varBen bugün kan verdimAma doktor Cuma günü çağırdı beni .
Bakıyorum onay bekliyor dahaEe interTen bak sana
Iki gün önce 0.9 du bugün 1.15 yok gorunuyo ama olduğu da belli değil doktoruma sordum yine de progestana devam edecem tam kanama başlayana kadar
İnşallah canım yaBelki yerleşiyordur canım
Aslinda yukselmis gibi iki gün öncesine göreIki gün önce 0.9 du bugün 1.15 yok gorunuyo ama olduğu da belli değil doktoruma sordum yine de progestana devam edecem tam kanama başlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?