Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlae ya sol kasigimda gidip gelen agri mi sanci mi tam anlayamadigim bi sekilde tuhahlik var iki dakikada falan tekararliyor saniyelik sürüyor. Sizce neden olabilir.

Benimde arada sag tarafimda oldu bugün kasigimdaki kemige vuruyor. Sanki cok uzun yol yürüyüpte kemik agrisi gibi sağ ayagima vuruyor. Regli onceside oluyor .acaba progestran ilac ictigim icin regli olucamda olamiyormuyum

Benimde arada sag tarafimda oldu bugün kasigimdaki kemige vuruyor. Sanki cok uzun yol yürüyüpte kemik agrisi gibi sağ ayagima vuruyor. Regli onceside oluyor .acaba progestran ilac ictigim icin regli olucamda olamiyormuyum
Allah korusun regl i cagirma olma ya ben ilac falan da icmiyorum .cok tuhaf

Bende asilamadan 3gun sonra basladim progestron cok dusük diye.o saatten sonra faydasi olurmu bilemiyorum. Kobay faresine döndük
Vallaha kim ne derse yapiyoruz . Benim ilk asilamada ben 8 gunde ara kanama denmez de tam olarak cok acik pembe leke gordumm. Sizde gordunuz mu

Vallaha kim ne derse yapiyoruz . Benim ilk asilamada ben 8 gunde ara kanama denmez de tam olarak cok acik pembe leke gordumm. Sizde gordunuz mu

Yok canim bende olmadi.sadece ilk gün cok az leke geldi o da islem sirasindaki alet yüzunden

Kesin mi? Hayırlısı olsun benim de aynı bence. Kan vermek istemiyorum.
Ya benim durumlar karışık oluyo belli olmuyo Bazen bi anda artıyo ama şuan hiç bise hissedemiyorum sadece adet agrım var 1 2 saat önce de kahverengi leke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…