- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.341
Doktor gebelik yok ilaçları kes dediAslinda yukselmis gibi iki gün öncesine göre
Iki gün önce 0.9 du bugün 1.15 yok gorunuyo ama olduğu da belli değil doktoruma sordum yine de progestana devam edecem tam kanama başlayana kadar
Kesin mi? Hayırlısı olsun benim de aynı bence. Kan vermek istemiyorum.Doktor gebelik yok ilaçları kes dedi
Kizlae ya sol kasigimda gidip gelen agri mi sanci mi tam anlayamadigim bi sekilde tuhahlik var iki dakikada falan tekararliyor saniyelik sürüyor. Sizce neden olabilir.
Allah korusun regl i cagirma olma ya ben ilac falan da icmiyorum .cok tuhafBenimde arada sag tarafimda oldu bugün kasigimdaki kemige vuruyor. Sanki cok uzun yol yürüyüpte kemik agrisi gibi sağ ayagima vuruyor. Regli onceside oluyor .acaba progestran ilac ictigim icin regli olucamda olamiyormuyum
Allah korusun regl i cagirma olma ya ben ilac falan da icmiyorum .cok tuhaf
Vallaha kim ne derse yapiyoruz . Benim ilk asilamada ben 8 gunde ara kanama denmez de tam olarak cok acik pembe leke gordumm. Sizde gordunuz muBende asilamadan 3gun sonra basladim progestron cok dusük diye.o saatten sonra faydasi olurmu bilemiyorum. Kobay faresine döndük
8. Günde mi ben görmedim canımm tutmus muyduVallaha kim ne derse yapiyoruz . Benim ilk asilamada ben 8 gunde ara kanama denmez de tam olarak cok acik pembe leke gordumm. Sizde gordunuz mu
Vallaha kim ne derse yapiyoruz . Benim ilk asilamada ben 8 gunde ara kanama denmez de tam olarak cok acik pembe leke gordumm. Sizde gordunuz mu
Yok tutmamıştı. Yerlesme kanamasi sandim ama degilmis 13. Gunde adet oldum ama once kahverengi geldi 1-2saat sonra normal adete döndü. Benim normalde adetim direk gelir kırmızı sekilde .8. Günde mi ben görmedim canımm tutmus muydu
Ikisinde de oldu ben deYok canim bende olmadi.sadece ilk gün cok az leke geldi o da islem sirasindaki alet yüzunden
Ikisinde de oldu ben de
Yok yanlis anladin sanirim ilk gun benimde takilan spekulumdan dolayi hafif kanama oldu .o normal biseymis.Ozaman yerlesmedir canim. Insallah
Kahverengi lekelenme oluyor canımmYok yanlis anladin sanirim ilk gun benimde takilan spekulumdan dolayi hafif kanama oldu .o normal biseymis.
12.gunumCanim kacinci günün
Ya benim durumlar karışık oluyo belli olmuyo Bazen bi anda artıyo ama şuan hiç bise hissedemiyorum sadece adet agrım var 1 2 saat önce de kahverengi leke geldiKesin mi? Hayırlısı olsun benim de aynı bence. Kan vermek istemiyorum.
12.gunum
ben 2dogum yaptim hic bir azalma gormedim aksine yas ilerledigi icin sanki dahada zorlugunu yasiyorum suanEvet okudum onu ilk bebekten sonra azalıyormuşİnşallahhh bebek nasip olsunda
2gun sonra tekrar kan ver canim ins. gec dollenme olmusturYa benim durumlar karışık oluyo belli olmuyo Bazen bi anda artıyo ama şuan hiç bise hissedemiyorum sadece adet agrım var 1 2 saat önce de kahverengi leke geldi
Hadiii yaben 2dogum yaptim hic bir azalma gormedim aksine yas ilerledigi icin sanki dahada zorlugunu yasiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?