Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
igneden sonraki 8.gunum ve az once feci bir sekilde sanci girdi kasiklarima afedersiniz sanki bacaklarimi ayirmislar oyle bir aci ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum suan uzandim kipirdayamiyorum bile cok feci birsey kizlar bu ne sancisi boyle adet sancisi olsa daha 1hafta 10gunum var ignelerdeki hormonlardanmidir acaba

Kizlar benimde ilk catlama ignesinin 10.günü bu ay 2 tane vuruldum.kahverengi leke geldi. 2 ay oncede 2 sefer igne oldugumda 10.gunde lekelenmeler baslamisti 13.gundede reglim tamamen söküldü. Acaba progestronu biraksammi bu ayda olmadi belli.

Bence ne olur ne olmaz bekle perşembe-cumaya kadar kan testi yap öyle bırak bırakacaksan. Çünkü tutmayınca adetin gecikmesini yaptırıyor ilaç.

Geçmiş olsun canım hiç böyle olanı okumadım geçmezse bi doktora git. Geçmiş olsun

Bence ne olur ne olmaz bekle perşembe-cumaya kadar kan testi yap öyle bırak bırakacaksan. Çünkü tutmayınca adetin gecikmesini yaptırıyor ilaç.

Evet gecikme yapiyor o yuzden zaten biraksammi dedim.cumaya kadar beklerim ozaman

Geçmiş olsun canım hiç böyle olanı okumadım geçmezse bi doktora git. Geçmiş olsun
saol canim dr aradim musait degilmis sonra yine arayacagim 14yil once tup bebek icin igne kullandiginda ohhs olmustum ama boyle degildi o farkliydi feci sekilde nefes alamadim acil hqstahaneye gittim ve serumla anca kendime gelebilmistim ama bu defaki kasik rahim icinde suan hala kipirdayabilmis degilim

Çok geçmiş olsun lekelenme var şimdi

Canim ben kan sulandirici kullanmaya basladigimdan beri heray 3gun lekelenme 5 gun normal regli sonrasindada 2 gun daha regli oluyorum yani toplamda 10gun suruyor. Sanirim regli oluyorum.
Tam sökülürse bırak. Lekelenme gebelik te de oluyor ya. Bu işler çok karışık. Herşey hem gebelik hem regli belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…