- 15 Şubat 2009
- 3.936
- 1.888
- 723
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.361
herkezin bunyesi ayni degil canim kimisi pko oldugu halde cokta rahat gebe kalabiliyor misalHadiii ya
Öyle tabi canım siz de Doğum yapmışsınız ne güzel. İnşallahhh bana da nasip olurherkezin bunyesi ayni degil canim kimisi pko oldugu halde cokta rahat gebe kalabiliyor misal
ins. canimÖyle tabi canım siz de Doğum yapmışsınız ne güzel. İnşallahhh bana da nasip olur
sabah ilk idrarla daha saglikliKızlar idrar testini kesin sabah mı yapmam gerekiyor akşam yapsam yanlış mı gösterir acaba ?
Ben sanmıyorum yanlış göstereceğini yani çok daha açık renk çikar benceKızlar idrar testini kesin sabah mı yapmam gerekiyor akşam yapsam yanlış mı gösterir acaba ?
Bence varsa cikar sonucta sadece iki saat oncesinden sivi almaman gerektiğini biliyorum.Kızlar idrar testini kesin sabah mı yapmam gerekiyor akşam yapsam yanlış mı gösterir acaba ?
Aa o zaman yarın sabah yapayım devamlı su içen biriyim çünküBence varsa cikar sonucta sadece iki saat oncesinden sivi almaman gerektiğini biliyorum.
Icin nasil rahat edicekse canim insallah pozitiftir ❤Aa o zaman yarın sabah yapayım devamlı su içen biriyim çünkü
Bence ne olur ne olmaz bekle perşembe-cumaya kadar kan testi yap öyle bırak bırakacaksan. Çünkü tutmayınca adetin gecikmesini yaptırıyor ilaç.Kizlar benimde ilk catlama ignesinin 10.günü bu ay 2 tane vuruldum.kahverengi leke geldi. 2 ay oncede 2 sefer igne oldugumda 10.gunde lekelenmeler baslamisti 13.gundede reglim tamamen söküldü. Acaba progestronu biraksammi bu ayda olmadi belli.
Regli mi oldun şimdiKizlar benimde ilk catlama ignesinin 10.günü bu ay 2 tane vuruldum.kahverengi leke geldi. 2 ay oncede 2 sefer igne oldugumda 10.gunde lekelenmeler baslamisti 13.gundede reglim tamamen söküldü. Acaba progestronu biraksammi bu ayda olmadi belli.
Geçmiş olsun canım hiç böyle olanı okumadım geçmezse bi doktora git. Geçmiş olsunigneden sonraki 8.gunum ve az once feci bir sekilde sanci girdi kasiklarima afedersiniz sanki bacaklarimi ayirmislar oyle bir aci ne oturabiliyorum ne yuruyebiliyorum suan uzandim kipirdayamiyorum bile cok feci birsey kizlar bu ne sancisi boyle adet sancisi olsa daha 1hafta 10gunum var ignelerdeki hormonlardanmidir acaba
Bence ne olur ne olmaz bekle perşembe-cumaya kadar kan testi yap öyle bırak bırakacaksan. Çünkü tutmayınca adetin gecikmesini yaptırıyor ilaç.
saol canim dr aradim musait degilmis sonra yine arayacagim 14yil once tup bebek icin igne kullandiginda ohhs olmustum ama boyle degildi o farkliydi feci sekilde nefes alamadim acil hqstahaneye gittim ve serumla anca kendime gelebilmistim ama bu defaki kasik rahim icinde suan hala kipirdayabilmis degilimGeçmiş olsun canım hiç böyle olanı okumadım geçmezse bi doktora git. Geçmiş olsun
Regli mi oldun şimdi
Çok geçmiş olsun lekelenme var şimdisaol canim dr aradim musait degilmis sonra yine arayacagim 14yil once tup bebek icin igne kullandiginda ohhs olmustum ama boyle degildi o farkliydi feci sekilde nefes alamadim acil hqstahaneye gittim ve serumla anca kendime gelebilmistim ama bu defaki kasik rahim icinde suan hala kipirdayabilmis degilim
Tam sökülürse bırak. Lekelenme gebelik te de oluyor ya. Bu işler çok karışık. Herşey hem gebelik hem regli belirtisiCanim ben kan sulandirici kullanmaya basladigimdan beri heray 3gun lekelenme 5 gun normal regli sonrasindada 2 gun daha regli oluyorum yani toplamda 10gun suruyor. Sanirim regli oluyorum.
Tam sökülürse bırak. Lekelenme gebelik te de oluyor ya. Bu işler çok karışık. Herşey hem gebelik hem regli belirtisi
Kız dur belli olmaz bi Ümit bi ümitsizlik içinde debelenip duruyoruzCumartesi test günüm cumaya kadar kullanip birakirim .gebelik oldugunu sanmiyorum cünkü heray aynisini yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?