Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilk sanci gibi degil ama paytak paytak yuruyorum var ama cok degil mecbur ayaktayim misafirim var yoksa yataktan kimse cikarwmazdi beni
Keşke kabul etmeseydin ben herkesi iptal ediyorum. Çok samimi bi arkadaşım var bir tek o gelip gidiyor. Ne kimseye gittim nede kabul ettim canım ağrılar insanı olumsuz etkiliyor

Keşke kabul etmeseydin ben herkesi iptal ediyorum. Çok samimi bi arkadaşım var bir tek o gelip gidiyor. Ne kimseye gittim nede kabul ettim canım ağrılar insanı olumsuz etkiliyor
ben o moda hic girmedim canim
dr la gorustum yumurta cok oldugunda yapabilirmis parol ic devam ederse arasin dedi

ben o moda hic girmedim canim
dr la gorustum yumurta cok oldugunda yapabilirmis parol ic devam ederse arasin dedi
Benim kimse aşılama olduğumu bilmiyor canım gelenim hep çocuklu geldiler mi üstümden inmiyorlar zaten çok ağrım vardı kaç gündür hiç kabul etmedim .aman canım iyi olda parol iç sıkıntı olmasın

Kızlar kaçıncı aşılamalarınız ve sorunlarınız neler devlet hastahaneleri mi yoksa özel hastahaneleri mi tavsiye ediyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…