- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.401
İnşallah canımHayırlısı olsun canım benim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız Allah gönlümüze göre versin inşallah
ilk sanci gibi degil ama paytak paytak yuruyorum var ama cok degil mecbur ayaktayim misafirim var yoksa yataktan kimse cikarwmazdi beniŞimdi nasılsın
Onda benzermiş benim de sağda 20 solda 18 oldu ay hadi inşallahİnşallah ama çok sabırsızım sağda 19 birde 16 solda 15 ti senin kaç oldu
Keşke kabul etmeseydin ben herkesi iptal ediyorum. Çok samimi bi arkadaşım var bir tek o gelip gidiyor. Ne kimseye gittim nede kabul ettim canım ağrılar insanı olumsuz etkiliyorilk sanci gibi degil ama paytak paytak yuruyorum var ama cok degil mecbur ayaktayim misafirim var yoksa yataktan kimse cikarwmazdi beni
İnşallah diyelim dua edelim 14 günde çabucak geçer de çift çizgiyi görürüzOnda benzermiş benim de sağda 20 solda 18 oldu ay hadi inşallah
Aşılama da kaçıncı günKızlar bende çok az kahverengi akıntı geldi sanırım regl oluyorum bende
İnşallaaahhhhİnşallah diyelim dua edelim 14 günde çabucak geçer de çift çizgiyi görürüz
Amin inşallah biz onları görmeden çok özledik tez zamanda gelirler inşallahİnşallah canımAllah biliyor hepimizin ne kadar istediğini, hepimize nasip olsun o güzel günler tez zamanda
Iyiye isaretboluyo genelde canım bekle bakalım ne çıkarKızlar korkuyorum regli olacak gibi bi sancı var kasıklarımda. Ama normal de o güne yakın bi akıntım olur o yok
İnşallah canım bebiştendir çok korkuyorum. Eşimde o kadar çok mutlu ki şu sıra. İnşallah bebiştendirIyiye isaretboluyo genelde canım bekle bakalım ne çıkar
ben o moda hic girmedim canimKeşke kabul etmeseydin ben herkesi iptal ediyorum. Çok samimi bi arkadaşım var bir tek o gelip gidiyor. Ne kimseye gittim nede kabul ettim canım ağrılar insanı olumsuz etkiliyor
Benim test günüm cuma günü ama oldugunu sanmıyorum hiç belirti yokB Balgozlu55 canım senin sonuç ne oldu
Benim kimse aşılama olduğumu bilmiyor canım gelenim hep çocuklu geldiler mi üstümden inmiyorlar zaten çok ağrım vardı kaç gündür hiç kabul etmedim .aman canım iyi olda parol iç sıkıntı olmasınben o moda hic girmedim canim
dr la gorustum yumurta cok oldugunda yapabilirmis parol ic devam ederse arasin dedi
İki gün önce kızın biriyle konuştu. Sıfır belirti 12 haftalık hamile canımBenim test günüm cuma günü ama oldugunu sanmıyorum hiç belirti yok
2.5 yıldır sebepsiz denildiğ halde olmuyor o yuzden belki de pozitif göreceğime inanamıyorum ama inşallah hepimiz pozitif sonuç alalımİki gün önce kızın biriyle konuştu. Sıfır belirti 12 haftalık hamile canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?