- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.381
Aaaa canım ben de aynı tarihte çatlatma iğnesi oldum ikimizin de sonuçları yakın olacak :) inşallah hayırlısıyla sonuçlanır, kaç yumurtan oluştu seninArkadaşlar bende w. Aşılama mı pazartesi günü yaptım sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum ama çok sabırsızım....
İnşallah ama çok sabırsızım sağda 19 birde 16 solda 15 ti senin kaç olduK
Aaaa canım ben de aynı tarihte çatlatma iğnesi oldum ikimizin de sonuçları yakın olacak :) inşallah hayırlısıyla sonuçlanır, kaç yumurtan oluştu senin
Kız dur belli olmaz bi Ümit bi ümitsizlik içinde debelenip duruyoruz
Gerçekten mi inşallh banada o kadar cıkar o zaman bende yaptrcam nasip tuttumu peki aşılamanO ilacın adı canım gonalf900 aldırdı bana toplam 437tl ödedim başka hiç para ödemedim. İğnemde arttı buzdolabında saklıyorum
Aynen öyle canım cinisiyet begenmıyorlarInsallah canim millet cinsiyet begenmiyor biz evlar ariyoruz
Evet canım çok kızıyorum öylelerine de neyseInsallah canim millet cinsiyet begenmiyor biz evlar ariyoruz
yok xanim lekelenmemÇok geçmiş olsun lekelenme var şimdi
oyle canim ama umudunu yitirme ins. enkisa xamanda rabbim nasip edecek inaniyorum benInsallah canim millet cinsiyet begenmiyor biz evlar ariyoruz
Biraz daha bekle 2 gün sonra kan ver bende şuan anormal bi durum var büyük ihtimalle ben yine de takip edecem alışığım zaten aşılama da bile anormalKesin mi? Hayırlısı olsun benim de aynı bence. Kan vermek istemiyorum.
Her iki aşılamam da o kadar birbirinden farklı ki inan yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bi fikrim yokAşılamamın 5. Günü belimin sağ tarafı ağrıyor. Yumurtaların ikiside sağda gelişti. Psikolojik mi değil mi bilmiyorum. Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum
İnşallah canım. Ayın 18 inde oldum gün sayıyorum belli değil dahaGerçekten mi inşallh banada o kadar cıkar o zaman bende yaptrcam nasip tuttumu peki aşılaman
Öyle deme dua et bizde anne olcazInsallah canim millet cinsiyet begenmiyor biz evlar ariyoruz
Şimdi nasılsınyok xanim lekelenmem
oyle canim ama umudunu yitirme ins. enkisa xamanda rabbim nasip edecek inaniyorum ben
Hayırlısı olsun canım benim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız Allah gönlümüze göre versin inşallahMerhaba kızlar, benim bugün beta 0 çıktı kesinleşti sonuçdoktor aşılama sürecindeki iğnelerin, ve sonrasında iki hafta boyunca kullandığım ilaçların etkilerinin bu aylarda da devam edebileceğini, hatta bir çok kadının bu durumda kendi gebe kalabildiğini söyledi. Size de iletmek istedim inşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz bebişleriniz tutunur size
Hayırlısı olsun canım. İnşallahMerhaba kızlar, benim bugün beta 0 çıktı kesinleşti sonuçdoktor aşılama sürecindeki iğnelerin, ve sonrasında iki hafta boyunca kullandığım ilaçların etkilerinin bu aylarda da devam edebileceğini, hatta bir çok kadının bu durumda kendi gebe kalabildiğini söyledi. Size de iletmek istedim inşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz bebişleriniz tutunur size
Teşekkür ederim günler geçmek bilmiyorHer iki aşılamam da o kadar birbirinden farklı ki inan yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?