Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
K
Arkadaşlar bende w. Aşılama mı pazartesi günü yaptım sabırsızlıkla sonucumu bekliyorum ama çok sabırsızım....
Aaaa canım ben de aynı tarihte çatlatma iğnesi oldum ikimizin de sonuçları yakın olacak :) inşallah hayırlısıyla sonuçlanır, kaç yumurtan oluştu senin

Kesin mi? Hayırlısı olsun benim de aynı bence. Kan vermek istemiyorum.
Biraz daha bekle 2 gün sonra kan ver bende şuan anormal bi durum var büyük ihtimalle ben yine de takip edecem alışığım zaten aşılama da bile anormal

Kızlar daha önceki yapmış olduğum idrar testlerine dayanarak şunu diyebilirim. Beta değeri o kadar tuhaf bu şekilde bi anda saliniyoki buna şahidim. Hamile olduğuma emin olduğum bi ayda mesela sabah ilk idrarla test yaptım negatifti, öğlen bidaha yaptım yine negatifti ama eminim biliyorum hamileyim ve benim değerim 1 olduğunda test pozitif cikiyo. Sonra ikindiye doğru bidaha yaptım pozitif hemde baya baya belli hemen kan verdim beta 2.7 çıkmıştı. 4 gün sonra da 55 çıkmıştı ama düştü tabiki☹ yani sabah akşam fark etmiyo bence

Aşılamamın 5. Günü belimin sağ tarafı ağrıyor. Yumurtaların ikiside sağda gelişti. Psikolojik mi değil mi bilmiyorum. Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum

Aşılamamın 5. Günü belimin sağ tarafı ağrıyor. Yumurtaların ikiside sağda gelişti. Psikolojik mi değil mi bilmiyorum. Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Her iki aşılamam da o kadar birbirinden farklı ki inan yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bi fikrim yok

Merhaba kızlar, benim bugün beta 0 çıktı kesinleşti sonuç doktor aşılama sürecindeki iğnelerin, ve sonrasında iki hafta boyunca kullandığım ilaçların etkilerinin bu aylarda da devam edebileceğini, hatta bir çok kadının bu durumda kendi gebe kalabildiğini söyledi. Size de iletmek istedim inşallah bu bilgiye ihtiyacınız olmaz bebişleriniz tutunur size

Hayırlısı olsun canım benim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız Allah gönlümüze göre versin inşallah

Hayırlısı olsun canım. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…