Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cuma günü tekrar verirsin cnm insallah değer yükselmiş olur
Insallah canim col erken yaptrdim darkndayim ama beklemek gerckten cok zor dr bana cilmiycagini soyledi erken olduğunu ama ben ısrar edince yaptrdim hayırlısı cuma gerçek test gunu allah hakkimizda hayirlisini versin

Insallah ikimizinde büyürler canim.igneyle daha cabuk buyüyor merak etme

Kizlar daha once asilama ile gebe kalan biri olarak sunu soyliyim en erken asilama gününden sonraki günden saymaya başlayarak 10.günde silik cikiyor (erken gebelik testinde) .catlama ignesinden de igne gününden sonraki günü sayarak 12.günde olmus oluyor.

Çok heyecanlı bi süreç inşallah tutunursa Ağustos annesi olcaz

merhaba bende ins. haftaya asilama olurum diye dusunuyorum gonal f 75ml kullaniyorum igneyle asilama kacinci gun oluyor acaba

Ay benim hiç umudum yok yine niyeyse Ama zamanda gecmiyo ki keşke sonuç kısmına ısınlansam

Çok heyecanlı bi süreç inşallah tutunursa Ağustos annesi olcaz

Canim bana doktor rahimde perde var dedi oyüzden umutlanmamam lazim. Bu ay ilac kullanmis oldum önümuzdeki reglide tüp bebek doktoruna muayene olup o perdeyi aldiricaz muhtemelen sonrasindada tüp bebek dedi doktor. Ama Allah tan umut kesilmez yeterki rabbim ol desin.

Perde hamile kalsan bile bebeğin gelişimini durduruyormuş. Bi kızla film çektirirken konuşmuştum o da ameliyat olmuş doğal yolla hamile kalmıştı şimdi 2. Bebek istiyor. Belki senin de doğal yolla olur

Perde hamile kalsan bile bebeğin gelişimini durduruyormuş. Bi kızla film çektirirken konuşmuştum o da ameliyat olmuş doğal yolla hamile kalmıştı şimdi 2. Bebek istiyor. Belki senin de doğal yolla olur

Benim 1 tane oglum var oyüzden doktir demekki engel olmuyor dedi ama kesin birseyde demedi oyüzden bu ay beklentim yok. Cünkü beklenti icinde olursam zor toparlaniyorum.simdilik zamani yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…