- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Cuma günü tekrar verirsin cnm insallah değer yükselmiş olurBende asilamanin 8 hunundeyim bugun dayanamdim.ve kan testi yaptrdim2.72 cikti aslinda cuma vermem gerekiyrdu sizce deger cumaya kadar yukselirmi
Hayır canım sıfırlanır. Sonra da gebelik varsa tekrar yükselirBende asilamanin 8 hunundeyim bugun dayanamdim.ve kan testi yaptrdim2.72 cikti aslinda cuma vermem gerekiyrdu sizce deger cumaya kadar yukselirmi
Amin canım inşallah hayırlı haberlerle gelÇıkarsa o zaman yarın veriyim kani bitsin bu stres gerginlik:)
Hepimiz hamiş olalim insallah
Inşallah allah gonlmuzdekini hayirsiyla verirHayır canım sıfırlanır. Sonra da gebelik varsa tekrar yükselir
Insallah canim col erken yaptrdim darkndayim ama beklemek gerckten cok zor dr bana cilmiycagini soyledi erken olduğunu ama ben ısrar edince yaptrdim hayırlısı cuma gerçek test gunu allah hakkimizda hayirlisini versinCuma günü tekrar verirsin cnm insallah değer yükselmiş olur
Amin canım hayırlısıyla iyi haberler ver inşallahInşallah allah gonlmuzdekini hayirsiyla verir
Yarin aşılamanin 12. Gunu acaba kan versem cikar mi kızlar..
Gebelik testinde coook silik cizgi çıktı ama iğneden olduğunu düşünüyorum..
Ve üzgünüm
İnşallah büyür canım . Ben de ilk kontrole Perşembe günü gitçem inşallah büyümeye başlamıştır hafta içinde de aşılamam olur sonra birlikte gün sayarız aramızda sadece bir kaç gün fark olacak
İnşallah canım . Aşılamalarımızda başarılı geçer ve bebişlerimiz bu ay bize tutunur inşallahInsallah ikimizinde büyürler canim.igneyle daha cabuk buyüyor merak etme
Çok heyecanlı bi süreç inşallah tutunursa Ağustos annesi olcazKizlar daha once asilama ile gebe kalan biri olarak sunu soyliyim en erken asilama gününden sonraki günden saymaya başlayarak 10.günde silik cikiyor (erken gebelik testinde) .catlama ignesinden de igne gününden sonraki günü sayarak 12.günde olmus oluyor.
Yumurtanın gelişimine bağlı canım yaa hiç belli olmuyo malesefkimerhaba bende ins. haftaya asilama olurum diye dusunuyorum gonal f 75ml kullaniyorum igneyle asilama kacinci gun oluyor acaba
Çok heyecanlı bi süreç inşallah tutunursa Ağustos annesi olcaz
teşekkür ederim cnmMerhaba ben devlet hastanesine gidiyrum asilama oldum sadce igne parasi onuda eczaneye vwriy
rsun hepsi bu
Perde hamile kalsan bile bebeğin gelişimini durduruyormuş. Bi kızla film çektirirken konuşmuştum o da ameliyat olmuş doğal yolla hamile kalmıştı şimdi 2. Bebek istiyor. Belki senin de doğal yolla olurCanim bana doktor rahimde perde var dedi oyüzden umutlanmamam lazim. Bu ay ilac kullanmis oldum önümuzdeki reglide tüp bebek doktoruna muayene olup o perdeyi aldiricaz muhtemelen sonrasindada tüp bebek dedi doktor. Ama Allah tan umut kesilmez yeterki rabbim ol desin.
Perde hamile kalsan bile bebeğin gelişimini durduruyormuş. Bi kızla film çektirirken konuşmuştum o da ameliyat olmuş doğal yolla hamile kalmıştı şimdi 2. Bebek istiyor. Belki senin de doğal yolla olur
Kızlar ya toplam da 3 iğne vurundum . Karnımda ağrılar başladı sizde de oldu mu? Yumurtam gelişiyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?