- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.421
Bugün doktorun odasına başka hasta da girdi. Kızcağız 16 yaşında evlenmiş üçüncü çocuğunu doğurmuş. Şu an 24 yaşında. Bir daha çocuğu olmasın diye spiral taktırıyor. Allahın işi işteAmin inşallah biz onları görmeden çok özledik tez zamanda gelirler inşallah
Benimde eltim dogum yapicagi sirada bebegi yanima getirdilere heyecandan sevincten telefonumun sifresini unutmustumBugün doktorun odasına başka hasta da girdi. Kızcağız 16 yaşında evlenmiş üçüncü çocuğunu doğurmuş. Şu an 24 yaşında. Bir daha çocuğu olmasın diye spiral taktırıyor. Allahın işi işte3 aylık çocuğu kucağıma verdi o muayene olurken hayatımın en güzel bir kaç dakikasıydı resmen son yıllardaki. Allah hepimize nasip etsin. Ben ilaçları bıraktım bugün itibariyle. İki üç gün içinde adet olursun dedi hoca. Her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Ben yine buradan yazarım yaşadıklarımı.
14. Günüm bugün yarın yada öbürgün test yaparım diyordum hafif geldi kahverengiAşılama da kaçıncı gün
Hala devam ediyor mu14. Günüm bugün yarın yada öbürgün test yaparım diyordum hafif geldi kahverengi
Ben yaptım testte var ama kanda 0.5 çıktıKızlar daha önceki yapmış olduğum idrar testlerine dayanarak şunu diyebilirim. Beta değeri o kadar tuhaf bu şekilde bi anda saliniyoki buna şahidim. Hamile olduğuma emin olduğum bi ayda mesela sabah ilk idrarla test yaptım negatifti, öğlen bidaha yaptım yine negatifti ama eminim biliyorum hamileyim ve benim değerim 1 olduğunda test pozitif cikiyo. Sonra ikindiye doğru bidaha yaptım pozitif hemde baya baya belli hemen kan verdim beta 2.7 çıkmıştı. 4 gün sonra da 55 çıkmıştı ama düştü tabiki☹ yani sabah akşam fark etmiyo bence
Bende mecburen misafir almıştım canim 3 gün sonra . Başka da almadım daKeşke kabul etmeseydin ben herkesi iptal ediyorum. Çok samimi bi arkadaşım var bir tek o gelip gidiyor. Ne kimseye gittim nede kabul ettim canım ağrılar insanı olumsuz etkiliyor
Bizler uğraşıyoruz ya zor elde edicez ama çok kıymetini bilicezBenimde eltim dogum yapicagi sirada bebegi yanima getirdilere heyecandan sevincten telefonumun sifresini unutmustum
Onunda 5. Cocugu ve 34 yasinda tuplerini baglattiBizler uğraşıyoruz ya zor elde edicez ama çok kıymetini bilicez
Yok hayır azcık geldi şuan daha gelmedi ama karnımda ağrı var adet sancısı gibiHala devam ediyor mu
Dünden beri bende de var Cuma günü test günümYok hayır azcık geldi şuan daha gelmedi ama karnımda ağrı var adet sancısı gibi
Amin ins canimSadece agir tasimadim canim birseye dikkat etmedim insallah 2.si tutar seninde
Benimse her gün ara ara girip gidiyordu hafif sancı ama leke morelimi bozdu bakalım sabah idrarda yapıcam artkDünden beri bende de var Cuma günü test günüm
Kaçıncı günün canımmBen ger gün ara ara girip gidiyordu hafif sancı ama leke morelimi bozdu bakalım sabah idrarda yapıcam artk
14. Günümdü bugünKaçıncı günün canımm
Sabah test yap canım çıkar. İnşallah pozitif olur14. Günüm bugün yarın yada öbürgün test yaparım diyordum hafif geldi kahverengi
Ben de istendi ama 14. Gün gel dediler banaKızlar progesteron istemedi mi doktor kimseden aşılama sonrası
Almayın canım milletin eli boş gönlü hoş. Ne yaşadığımızı bir biz biliyoruzBende mecburen misafir almıştım canim 3 gün sonra . Başka da almadım da
Insallah yerlesmedir insallahYok hayır azcık geldi şuan daha gelmedi ama karnımda ağrı var adet sancısı gibi
14. Günümdü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?