- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.441
Almayın canım milletin eli boş gönlü hoş. Ne yaşadığımızı bir biz biliyoruz
O mecburiyetler kötü oluyor işteÖyle de yurt dışına döneceklerdi mecburen aldım .
Niye istediler progesteronu peki bedende cuma günü veya pazartesi istediler sağlık ocağında yaptırcam çıktısını istedilerBen de istendi ama 14. Gün gel dediler bana
Evet bilmedikleri için bir de .O mecburiyetler kötü oluyor işte
Benim 14. Gün bakılacak canim aslında daha önce bakılmasın lazımdır sağlıklı bir yumurtlama oldu mu diyeNiye istediler progesteronu peki bedende cuma günü veya pazartesi istediler sağlık ocağında yaptırcam çıktısını istediler
İnşallah dicem canım ama umudum kalmadı adet sancım başladı bileSabah test yap canım çıkar. İnşallah pozitif olur
Insallah yerlesmedir insallahdua et uzulme
15. Gün gel demişti canım bende yarın test yaparım öyle doktora giderim diyordumSeni çağırmadı mi doktor 14. Gün kan için
Peki değerin kaç olması gerekiyor sağlıklı yumurtlama olmuş olması için bilgin var mı canım çok oldum amaBenim 14. Gün bakılacak canim aslında daha önce bakılmasın lazımdır sağlıklı bir yumurtlama oldu mu diye
Ben dün oldum aşılamayı cuma günü veye pazartesi istediPeki değerin kaç olması gerekiyor sağlıklı yumurtlama olmuş olması için bilgin var mı canım çok oldum ama
10 ve üzeri olması gerek diye biliyorum ama canımm. Bildiklerimi paylaşırım tabi ben ne olacakPeki değerin kaç olması gerekiyor sağlıklı yumurtlama olmuş olması için bilgin var mı canım çok oldum ama
Teşekkür ederim canım inşallah kucaklarımıza alırız bebişlerimizi10 ve üzeri olması gerek diye biliyorum ama canımm. Bildiklerimi paylaşırım tabi ben ne olacak
Rica ederimTeşekkür ederim canım inşallah kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
E Esra efkan Canım bende doktor aşılama öncesi ay, adetin 20.günü gibi progresterona bakmıştı. Bakmasının nedeni de bebek oluşup tutunamıyor mu, bu soruyu bertaraf etmek; çünkü progresteron bebeğin kendini içine gömeceği yatağı kalınlaştıran hormon. Aşılamadan önce de isteyebilir; aşılama sonrası direk ilaca da başlatıp isteyebilir. Eksiklik yoksa yine de progresteron destegi veriliyor tutunmayı kolaylaştırmak için, umarım açıklayıcı olmuştur.10 ve üzeri olması gerek diye biliyorum ama canımm. Bildiklerimi paylaşırım tabi ben ne olacak
Teşekkür ederim canımE Esra efkan Canım bende doktor aşılama öncesi ay, adetin 20.günü gibi progresterona bakmıştı. Bakmasının nedeni de bebek oluşup tutunamıyor mu? Bu soruyu bertaraf etmek çünkü progresteron bebeğim kendini içine gömeceği yatağı kalınlaştıran hormon. Aşılamadan önce de isteyebilir; aşılama sonrası direk ilaca da başlatıp isteyebilir. Eksiklik yoksa yine de progresteron destegi veriliyor tutunmayı kolaylaştırmak için, umarım açıklayıcı olmuştur.
E Esra efkan Canım bende doktor aşılama öncesi ay, adetin 20.günü gibi progresterona bakmıştı. Bakmasının nedeni de bebek oluşup tutunamıyor mu, bu soruyu bertaraf etmek; çünkü progresteron bebeğin kendini içine gömeceği yatağı kalınlaştıran hormon. Aşılamadan önce de isteyebilir; aşılama sonrası direk ilaca da başlatıp isteyebilir. Eksiklik yoksa yine de progresteron destegi veriliyor tutunmayı kolaylaştırmak için, umarım açıklayıcı olmuştur.
Bende pazartesi vercem progesteron tahlili bakalım ne olacak sonuçBenim 22.günü 6.4 cikti.doktorda düsük dedi. Görüstügüm 2 tup bebek merkezide düsuk dedi oyüzden asilama ile ilgili hic umudum yok.
Hayırlısı olsun inşallahBenim 22.günü 6.4 cikti.doktorda düsük dedi. Görüstügüm 2 tup bebek merkezide düsuk dedi oyüzden asilama ile ilgili hic umudum yok.
Valla ben de sürekli yemek yiyorum sahte beta hcg bu kadar etkilediyse... midem kazınıyor resmenKizlae sizde aserme durumu oluyor mu ya ben ilk asilamamda domates tuzlayip yiyordum gece gunduz .
Su anki asilamamda da turşuya basladim accayyiipp bir yeme istegi duyuyorum
Ben normalde de cok yemek yiyen biri degilimdirValla ben de sürekli yemek yiyorum sahte beta hcg bu kadar etkilediyse... midem kazınıyor resmen
Yok canım sen strese girdikçe bişeye odaklanıp yiyorsun gibi geldi 2-3.hafta bitsin sonra başlarKizlae sizde aserme durumu oluyor mu ya ben ilk asilamamda domates tuzlayip yiyordum gece gunduz .
Su anki asilamamda da turşuya basladim accayyiipp bir yeme istegi duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?