Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
10 ve üzeri olması gerek diye biliyorum ama canımm. Bildiklerimi paylaşırım tabi ben ne olacak
E Esra efkan Canım bende doktor aşılama öncesi ay, adetin 20.günü gibi progresterona bakmıştı. Bakmasının nedeni de bebek oluşup tutunamıyor mu, bu soruyu bertaraf etmek; çünkü progresteron bebeğin kendini içine gömeceği yatağı kalınlaştıran hormon. Aşılamadan önce de isteyebilir; aşılama sonrası direk ilaca da başlatıp isteyebilir. Eksiklik yoksa yine de progresteron destegi veriliyor tutunmayı kolaylaştırmak için, umarım açıklayıcı olmuştur.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım

Benim 22.günü 6.4 cikti.doktorda düsük dedi. Görüstügüm 2 tup bebek merkezide düsuk dedi oyüzden asilama ile ilgili hic umudum yok.

Kizlae sizde aserme durumu oluyor mu ya ben ilk asilamamda domates tuzlayip yiyordum gece gunduz .
Su anki asilamamda da turşuya basladim accayyiipp bir yeme istegi duyuyorum
Valla ben de sürekli yemek yiyorum sahte beta hcg bu kadar etkilediyse... midem kazınıyor resmen

Kizlae sizde aserme durumu oluyor mu ya ben ilk asilamamda domates tuzlayip yiyordum gece gunduz .
Su anki asilamamda da turşuya basladim accayyiipp bir yeme istegi duyuyorum
Yok canım sen strese girdikçe bişeye odaklanıp yiyorsun gibi geldi 2-3.hafta bitsin sonra başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…