Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Daha teknik anlatmışsın sağ ol

Normal regl oluyorum malesef daha artmaz beta yani bir negatifte benden. Inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız kızlar tez zamanda benimde inşallah

Benimde reglim 1 2 güne sökülecek gibi .zaten hicbir belirti yoktu. Artik asılama yaptirmicam .

arkadaslar ne oluyor boyle bu ay hicmi umut verici haber cikmayacak bizden
Diğer gruptakiler bizden önce öğrendi 1-2 kişi
Dışında hep negatifti inşallah bizim grup pozitif olur diye dua ettim ama şimdilik bir gebemiz var . İnşallah hepimiz hamile kalırız. İğneler hormonlar zor bi süreç. Benim için bi de çok ağrılı olarak geçti. İnşallah bundan sonraki hepimiz pozitif olur hamileyizdir inşallah. Rabbim negatif olan arkadaşlara da yeni ay da nasip etsin inşallah

Cok Gecmis olsun arkadaşlar yeni ay yeni umutlar insallah kendiliginden hamile kalirsiniz ilaclarin etkisi 3 ay vucutta kaliyormus insallah normal yolla gebe kalirsiniz
Kızlar yılmak yok! Her şey önce rabbimin takdirine sonra da bizim emeğimize azmimize bağlı Her yeni gün yeni bir umuttur

Yılmak yok kalan sahalar yine bizim umutlar devam etsin herkesin cuma gün gideceğim Aralık ayı aşılaması için herşeyin hayırlısı

hangi grup ogrendi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…