- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.461
Daha teknik anlatmışsın sağ ol@Esra efkan Canım bende doktor aşılama öncesi ay, adetin 20.günü gibi progresterona bakmıştı. Bakmasının nedeni de bebek oluşup tutunamıyor mu, bu soruyu bertaraf etmek; çünkü progresteron bebeğin kendini içine gömeceği yatağı kalınlaştıran hormon. Aşılamadan önce de isteyebilir; aşılama sonrası direk ilaca da başlatıp isteyebilir. Eksiklik yoksa yine de progresteron destegi veriliyor tutunmayı kolaylaştırmak için, umarım açıklayıcı olmuştur.
Yok kiz strsli degilim hatta kac gun oldugunu bile saymiyorum soran olursa parmak hesabi yapip soyluyorumYok canım sen strese girdikçe bişeye odaklanıp yiyorsun gibi geldi 2-3.hafta bitsin sonra başlar
Ben kendime sorarken bile öyle cevaplıyorumYok kiz strsli degilim hatta kac gun oldugunu bile saymiyorum soran olursa parmak hesabi yapip soyluyorum
al bendende okadarBen kendime sorarken bile öyle cevaplıyorum
Normal regl oluyorum malesef daha artmaz betayani bir negatifte benden. Inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız kızlar tez zamanda benimde inşallah
Diğer gruptakiler bizden önce öğrendi 1-2 kişiarkadaslar ne oluyor boyle bu ay hicmi umut verici haber cikmayacak bizden
Cok Gecmis olsun arkadaşlar yeni ay yeni umutlar insallah kendiliginden hamile kalirsiniz ilaclarin etkisi 3 ay vucutta kaliyormus insallah normal yolla gebe kalirsiniz
Kızlar yılmak yok! Her şey önce rabbimin takdirine sonra da bizim emeğimize azmimize bağlıHer yeni gün yeni bir umuttur
hangi grup ogrendi canimDiğer gruptakiler bizden önce öğrendi 1-2 kişi
Dışında hep negatifti inşallah bizim grup pozitif olur diye dua ettim ama şimdilik bir gebemiz var . İnşallah hepimiz hamile kalırız. İğneler hormonlar zor bi süreç. Benim için bi de çok ağrılı olarak geçti. İnşallah bundan sonraki hepimiz pozitif olur hamileyizdir inşallah. Rabbim negatif olan arkadaşlara da yeni ay da nasip etsin inşallah
Bu ay tutmazsa ben de yaptırmayacağım. Bir kaç ay kendi haline bırakıp para biriktiririm o aylarda kendiliğinden olmazsa da tüp bebek artık.Benimde reglim 1 2 güne sökülecek gibi .zaten hicbir belirti yoktu. Artik asılama yaptirmicam .
Canım sen hangi gün idrarda negatif gördünBu ay tutmazsa ben de yaptırmayacağım. Bir kaç ay kendi haline bırakıp para biriktiririm o aylarda kendiliğinden olmazsa da tüp bebek artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?