- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.481
Merhaba canımKızlar kimse yok mu
Canım 16sında iğne vuruldum ya iğne gününü saymadan bugün 11. Gün idrar testim silik çıktıMerhaba canım
Bu ay tutmazsa ben de yaptırmayacağım. Bir kaç ay kendi haline bırakıp para biriktiririm o aylarda kendiliğinden olmazsa da tüp bebek artık.
hadi hayirli haberler verirsin ins. yarinda dene ins. devam ederCanım 16sında iğne vuruldum ya iğne gününü saymadan bugün 11. Gün idrar testim silik çıktı
Canım bugün benim testim silik çıktıBenim dun negatifti. Lekelenmem oluyo
İnşallah iğne etkisi değildir canımm dün benim de 11. Gündü teste silik görüp kan verdim kan negatif çıktı . İnşallah senin dogrudurCanım 16sında iğne vuruldum ya iğne gününü saymadan bugün 11. Gün idrar testim silik çıktı
Kızlar erken gebelik testi kaçıncı günde yapmalıyım sizce
Doktora sordum iğnenin etkisi bu kadar sürmez kan ver dedi. Hemen çıktı sonucum 1dakika bile beklemedimİnşallah iğne etkisi değildir canımm dün benim de 11. Gündü teste silik görüp kan verdim kan negatif çıktı . İnşallah senin dogrudur
Bir de eğer çizginde koyulaşma olursa o zaman doğrudurCanım 16sında iğne vuruldum ya iğne gününü saymadan bugün 11. Gün idrar testim silik çıktı
Doktora sordum iğnenin etkisi bu kadar sürmez kan ver dedi. Hemen çıktı sonucum 1dakika bile beklemedim
Hayırlısı burdaki devlette aşılama yapılmıyormuş kaldı bendeİnşallah canım. Ayın 18 inde oldum gün sayıyorum belli değil daha
İnşallah hamileyimdir.rabbim yardımcımız olsunKan ver kuzum o zaman hadi inşallah. İğne etkisi kişiden kişiye değişir kininde erken kiminle geç biter .
Araştırma hastanelerinde yapıyorHayırlısı burdaki devlette aşılama yapılmıyormuş kaldı bende
PromenK kullanıyor eşimProxeed plus kullanan varsa eşi cevap vereliblrmi kullanım şekli nasıl
Amin inşallah canım inşallah hepimiz hamileyizdirhadi hayirli haberler verirsin ins. yarinda dene ins. devam eder
yarin bende 10.gun yapacagim test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?