- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.501
Aralık 11 de benim sonucum netleşmiş olucak ama çok sabırsızım daha 2 gün oldu aşılama yapılalı allahım hepimize bu mutluluğu tattırsın inşallahSadece 1 kişi pozitif. Çok üzgünüm, peki şimdi test gununu bekleyen kimler kaldı? Umarım tüm negatifler aralıkta pozitife döner; sonucunu henüz öğrenmeyenler de test gününde pozitifi öğrenir, ne diyelim, herşeyin hayırlısı kızlarBenim 30 Kasım.
Benimde haftaya çarşamba kismet olursaBenim de 29 Kasım belli olacak
Hadi inşallahhh güzel haberler alalımBenimde haftaya çarşamba kismet olursa
Insallah kuzum❤ ben de 20sinde oldum .insallah sen de guzel sonuc alirsin ❤Hadi inşallahhh güzel haberler alalımBenim 15 Kasım aşılama oldu ama saki 17 Kasım da çatladı öyle hissediyorum böyle bir şey de olabilir mi bilmiyorum
İnşallahhh kuzum inşallahhh Rabbim nasip etmiştirInsallah kuzum❤ ben de 20sinde oldum .insallah sen de guzel sonuc alirsin ❤beklemek zor
Nedense bsslarda hic inancim yoktu asilamamin tutacagina dair sona dogru yaklasinca bi umut yeseriyor icimde .sanki varmis gibiİnşallahhh kuzum inşallahhh Rabbim nasip etmiştir
Promen K kullanıyor eşim kullanımları aynı muhtemel günde bir tane bir su bardağı suyaProxeed plus kullanan varsa eşi cevap vereliblrmi kullanım şekli nasıl
Canım testi atsana buraya çok heyecanlı yaCanım 16sında iğne vuruldum ya iğne gününü saymadan bugün 11. Gün idrar testim silik çıktı
Teşekkür ederim saolunPromen K kullanıyor eşim kullanımları aynı muhtemel günde bir tane bir su bardağı suya
İnşallah devlet hastanesinde aşılama yokmuş yine tekrar klomen başlaysca artıkKızlar aşılamadan sonraki aylarda kendiliğinden hamile kalan da çok var sakin moralinizi bozmayın .
Darısı bana isteyen herkese bende uğraşıyorum ilaç aldım eşimeCanım testi atsana buraya çok heyecanlı ya
Amin canım kullansın mutlaka işe yarıyor sayı hareket azlığı varsa. Bizim de öyle keçiboynuzu özü de yedir çerez falan kuru incir inşallah şifa olurDarısı bana isteyen herkese bende uğraşıyorum ilaç aldım eşime
Ben devlette oldum ama her yerde yokmuş sanırımİnşallah devlet hastanesinde aşılama yokmuş yine tekrar klomen başlaysca artık
Benim de tam tersi sonlara doğruNedense bsslarda hic inancim yoktu asilamamin tutacagina dair sona dogru yaklasinca bi umut yeseriyor icimde .sanki varmis gibi
Allahimmm yaBenim de tam tersi sonlara doğru
Ayyy Aminnn inşallahhh kuzumAllahimmm yainsalah sevincten aglayacagimiz bir durum ile karsilasiriz❤
Yaklastigimizi dusunuyorum ❤bebeklererimize 1 adim daha yaklastigimizi hiisediyorum ❤❤ne kadar zamandir istiyorsunuzAyyy Aminnn inşallahhh kuzum
Ben de çok şükür yaklaştığımızı düşünüyorumYaklastigimizi dusunuyorum ❤bebeklererimize 1 adim daha yaklastigimizi hiisediyorum ❤❤ne kadar zamandir istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?