- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.521
Her tedavide daha cok yakınlaşıyor bizi❤ ben de ayni 1.5 senedir bekliyorum. Korunmak nedir bilmemBen de çok şükür yaklaştığımızı düşünüyorum1,5 senedir
Canım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirCanım testi atsana buraya çok heyecanlı ya
Ay okurken heyecanlandim insallah hamilesindir insallah❤❤❤❤Canım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirÇok dua edin kızlar
İnşallah güzel haberler le dönersin evine canımCanım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirÇok dua edin kızlar
Amin canım ben de çok değişik duygular içerisindeyim.Ay okurken heyecanlandim insallah hamilesindir insallah❤❤❤❤
Bütün dualarımız seninle şuan hadi hayırlı haberlerle dön inşallahCanım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirÇok dua edin kızlar
Ben de hiç bilmiyorum vallaHer tedavide daha cok yakınlaşıyor bizi❤ ben de ayni 1.5 senedir bekliyorum. Korunmak nedir bilmem
Amin inşallah canım Allah razı olsunBütün dualarımız seninle şuan hadi hayırlı haberlerle dön inşallah
İnşallah bebeğin seninledir heyecanla bekliyoruzCanım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirÇok dua edin kızlar
Milley korunarak bile hamile kaliyorBen de hiç bilmiyorum valla2 yıl olduuuuu
Vallahi yaaaaMilley korunarak bile hamile kaliyor
Yaaa bi de istemem yan cebimeciler varVallahi yaaaaEltim hamile kaldı ay yanlışlıkla oldu diyordu gel de çıldırma
Amin canım inşallah. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnşallah bebeğin seninledir heyecanla bekliyoruz
Ben de sinir oluyorum bir de şikayet edip durmuyorlar mi hepten deli oluyorum az kıymet bilin ne kadar şanslı olduklarını bilmiyorlar ne yazık ki başa gelmeyince anlamaz kimseYaaa bi de istemem yan cebimeciler varen uyuz oldugum
Vallaha bana cocuklari ile ilgili yakinanlara yapmasaydiniz yaparken bana mi sordunuz da yaptiniz diyorumBen de sinir oluyorum bir de şikayet edip durmuyorlar mi hepten deli oluyorum az kıymet bilin ne kadar şanslı olduklarını bilmiyorlar ne yazık ki başa gelmeyince anlamaz kimse
Yeni doganlari sokaga birakanlar varrrBiz olsun diye uğraşırken kimileride var olanın kıymetini bilmiyor kızlar
Naptin ne ettinKızlar hepinizden Allah razı olsunrabbim inşallah hepimizin hamile olduğu haberini almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?