Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yeni doganlari sokaga birakanlar varrresra erolda ni kadin vardi yasak asktan ikiz dogurmus baskasina vermis .rezill kadin bunlar yuzunden hep olmuyor ya bizim rizkimizdan caliyorlar
Nasıl vicdan var onlarda nasıl ahlak var ki onlarda insan yavrularım nasıl ne yapar büyür mü hiç mi merak etmez hiç mi vicdan rahatsızlığı yok onlarda

Yeni doganlari sokaga birakanlar varrresra erolda ni kadin vardi yasak asktan ikiz dogurmus baskasina vermis .rezill kadin bunlar yuzunden hep olmuyor ya bizim rizkimizdan caliyorlar
Çok üzücü gerçekten çok zoruma gidiyor anneliği haketmeyenler çifter çifter doğuruyor vardır Rabbimin bı bildiği diyip susuyorum herkesin sınavı ayrı nihayetinde Babam bile sordu bugün hayırdır kızım bu kadar çok hastaneye gidiyorsun diye ne diyecegimi şaşırdım

Canım kan idrar verdim yarın çıkar dediler internetten gece yatmadan bakarım . Şimdi ultrason bekliyorum onda bilirler mi ki
Yeminle senin yerine cok heyecanlandim 2 haftalik olur o zaman bilirler ama son adet tarihini baz alarak 1 aylik olur .görünür bence

Ben cuma günü test günüm daha önce yapmak istemiyorum kahverengi leke gelen arkadaslar crinojel kullanıyor muydu jel kullanırken adet baslamıyor diye biliyorum

Canim benimde kahvetengi leke geldi ama ben jel kullanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…