- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.541
Nasıl vicdan var onlarda nasıl ahlak var ki onlarda insan yavrularım nasıl ne yapar büyür mü hiç mi merak etmez hiç mi vicdan rahatsızlığı yok onlardaYeni doganlari sokaga birakanlar varrresra erolda ni kadin vardi yasak asktan ikiz dogurmus baskasina vermis .rezill kadin bunlar yuzunden hep olmuyor ya bizim rizkimizdan caliyorlar
Çok üzücü gerçekten çok zoruma gidiyor anneliği haketmeyenler çifter çifter doğuruyor vardır Rabbimin bı bildiği diyip susuyorum herkesin sınavı ayrı nihayetindeYeni doganlari sokaga birakanlar varrresra erolda ni kadin vardi yasak asktan ikiz dogurmus baskasina vermis .rezill kadin bunlar yuzunden hep olmuyor ya bizim rizkimizdan caliyorlar
Canım kan idrar verdim yarın çıkar dediler internetten gece yatmadan bakarım . Şimdi ultrason bekliyorumNaptin ne ettin
Rabbimin isi en iyisini o biliyor bisey demekte gelmiyor insanin içindenNasıl vicdan var onlarda nasıl ahlak var ki onlarda insan yavrularım nasıl ne yapar büyür mü hiç mi merak etmez hiç mi vicdan rahatsızlığı yok onlarda
Yeminle senin yerine cok heyecanlandimCanım kan idrar verdim yarın çıkar dediler internetten gece yatmadan bakarım . Şimdi ultrason bekliyorumonda bilirler mi ki
Hadi hayırlısı haber alır almaz yaz merakta bırakmaCanım kan idrar verdim yarın çıkar dediler internetten gece yatmadan bakarım . Şimdi ultrason bekliyorumonda bilirler mi ki
Evet canım inşallah pozitif olsun da yarını bekliyimHadi hayırlısı haber alır almaz yaz merakta bırakmaMesai bitiyor nerdeyse ondandır yarını kalışı
Hayırlısı diyip dua edicez rabbim bizlerde nasip etsin inşallah yavrularımızıRabbimin isi en iyisini o biliyor bisey demekte gelmiyor insanin içinden
Sağlıklı olsun hamile olayımda ister 2 ddesinler ister 1 aaylıkYeminle senin yerine cok heyecanlandim2 haftalik olur o zaman bilirler ama son adet tarihini baz alarak 1 aylik olur .görünür bence
İnşallah canım olacak olacak. Canım doktorun mu gel dedi yoksa sen mi gittinSağlıklı olsun hamile olayımda ister 2 ddesinler ister 1 aaylık
Mesaj attım doktor kan ver dediİnşallah canım olacak olacak. Canım doktorun mu gel dedi yoksa sen mi gittin
Anladım canım bütün yüreğimle dualarım seninle hepimizleMesaj attım doktor kan ver dedi
Ben cuma günü test günüm daha önce yapmak istemiyorum kahverengi leke gelen arkadaslar crinojel kullanıyor muydu jel kullanırken adet baslamıyor diye biliyorumB Balgozlu55 canım sen naptın bugün test yapcam mı?
Benim eşim kullandı toz halinde zaten yarım bardak suya koyduk sabah akşam içti ama portakal suyu ile de içilebiliyormusProxeed plus kullanan varsa eşi cevap vereliblrmi kullanım şekli nasıl
Aminn aminAnladım canım bütün yüreğimle dualarım seninle hepimizleGüzel haberler gelsin ki bize de umut olsun çok istiyorum Allah'ım sen çok büyüksün
En iyisini yapıyorsun canım yapma bos ver insan kendini nasıl hissedeceğini bilemiyorBen cuma günü test günüm daha önce yapmak istemiyorum kahverengi leke gelen arkadaslar crinojel kullanıyor muydu jel kullanırken adet baslamıyor diye biliyorum
Ben cuma günü test günüm daha önce yapmak istemiyorum kahverengi leke gelen arkadaslar crinojel kullanıyor muydu jel kullanırken adet baslamıyor diye biliyorum
Aminn amin
Doktor ver dedi canım iğnenin vurulduğu günde hesapladıCanim bence yarini bekle kan icin seninde bugun 9.günün asilamanin en azindan 10.günü beklemek lazim hatta 11.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?