- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.561
Faydası oldumı pekiBenim eşim kullandı toz halinde zaten yarım bardak suya koyduk sabah akşam içti ama portakal suyu ile de içilebiliyormus
Pazartesi zaten doktora muayeneye gitçem olmazsa bi daha kan alır doktorCanim bence yarini bekle kan icin seninde bugun 9.günün asilamanin en azindan 10.günü beklemek lazim hatta 11.günü
sonuc aldinmi canim bugun cat igne sonrasi kacinci gununduCanım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirÇok dua edin kızlar
sonuc aldinmi canim bugun cat igne sonrasi kacinci gununduCanım hastane deyim test evde kaldı. Şimdi kan verdim ultrason bakacaklar 5 gibi onu bekliyorum. İnşallah hamileyimdirÇok dua edin kızlar
Keçiboynuzu özü içiyor zatenAmin canım kullansın mutlaka işe yarıyor sayı hareket azlığı varsa. Bizim de öyle keçiboynuzu özü de yedir çerez falan kuru incir inşallah şifa olur
16sında vuruldum canım. Sonuç yarın dediler şimdi ultrason bekliyorumsonuc aldinmi canim bugun cat igne sonrasi kacinci gunundu
Hadi kiz saat 5 oldu dal iceri16sında vuruldum canım. Sonuç yarın dediler şimdi ultrason bekliyorum
Sana erken gel demiş doktor beni 14. Gün çağırdı biPazartesi zaten doktora muayeneye gitçem olmazsa bi daha kan alır doktor
Hadi kiz saat 5 oldu dal iceri
Bekliyorum halaHadi kiz saat 5 oldu dal iceri
11.gun oluyor ins. daim olur belirtin canim ama ultrasonu anlamadim cok erken neye bakacakki16sında vuruldum canım. Sonuç yarın dediler şimdi ultrason bekliyorum
Normal 15. Gün gel dedi canım. Bugün idrar testini sorunca bi kan ver dediSana erken gel demiş doktor beni 14. Gün çağırdı bi
ozel klinik degilmi neden yarin en gec 2saate vermeleri gerek16sında vuruldum canım. Sonuç yarın dediler şimdi ultrason bekliyorum
AhahahKıza senin yorumların Beni benden alıyor
Heralde kist var mı falan diye bilmiyorum ki11.gun oluyor ins. daim olur belirtin canim ama ultrasonu anlamadim cok erken neye bakacakki
Yok devlet canım bizim buranın devleti özellerden iyiozel klinik degilmi neden yarin en gec 2saate vermeleri gerek
Onunde var mi sıradaBekliyorum hala
testinin resmini eklesene gozumuz gonlumuz acilsin :)Normal 15. Gün gel dedi canım. Bugün idrar testini sorunca bi kan ver dedi
devlette bu saatte bakiyorlarmi ilk defa duydum canim hadi hayirlisi olsunYok devlet canım bizim buranın devleti özellerden iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?