- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.581
Doktor ver dedi canım iğnenin vurulduğu günde hesapladı
Bekliyorum hala
Hastane deyim canım test yoktestinin resmini eklesene gozumuz gonlumuz acilsin :)
Canım artık devlette akşam poliklinikleri de oluyor her bölümden bir doktor oluyordevlette bu saatte bakiyorlarmi ilk defa duydum canim hadi hayirlisi olsun
Amin canım inşallahDoktorun bir bildigi vardir o zaman.hayirli sonuclar alirsin insallah
gebelik testi denedinya gunduz onu soyledimHastane deyim canım test yok
Hastanenin sitesinden giriyorum ordan gözükmez miE nabiza gece düser
Evde canımgebelik testi denedinya gunduz onu soyledim
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahNormal 15. Gün gel dedi canım. Bugün idrar testini sorunca bi kan ver dedi
Hastanenin sitesinden giriyorum ordan gözükmez mi
Ultrasona girm3din miHastanenin sitesinden giriyorum ordan gözükmez mi
Neden catlatma vermedi acaba kendiliginden mi catlamis. Kac yumurtan gelismisti ve kac mm . Benom de 2. Asilamam umarim guzel sonuclar alirizHerkese merhaba. Bu ikinci aşılama tecrübem. Sadece klomen kullandım, doktorum çatlatma iğnesi vermedi. 20 Kasım aşılama tarihim. Umarim bu sefer tutar
asilama klomenle yapiliyormu hemde catlatma ignesiz asilama hic duymadim canim dr un para tuzagi olmasinHerkese merhaba. Bu ikinci aşılama tecrübem. Sadece klomen kullandım, doktorum çatlatma iğnesi vermedi. 20 Kasım aşılama tarihim. Umarim bu sefer tutar
Canım yumurtan çatlamıştır benimde ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olmadım apar topar doktor eşin gelsin senin aşılamanı yapalım demişti öyle oşmuştuHerkese merhaba. Bu ikinci aşılama tecrübem. Sadece klomen kullandım, doktorum çatlatma iğnesi vermedi. 20 Kasım aşılama tarihim. Umarim bu sefer tutar
Kendiliginden catlayacagini söyledi. 2 sağda 1 solda vardi, aşılama günü catlamamisti henüz, 20 -21 mm civarındaydı hepsi. Ama ben biraz kafaya taktim acikcasi, yumurtalarim catlamamis olabilir, dolayısıyla işlem boşa gitmiş olacak. Neyse önümüzdeki ay isteyecegim en kötü.Neden catlatma vermedi acaba kendiliginden mi catlamis. Kac yumurtan gelismisti ve kac mm . Benom de 2. Asilamam umarim guzel sonuclar aliriz
Yani o kısmına cok takilmiyorum zaten de gittigimde yumurtalar catlamamisti ve sonraki gün ovulasyon testlerinde hic cift cizgi gormedim. Yine de her ihtimale karsi asilamadan sonrakib5 gunu degerlendirdik. Forumda yeni oldugum icin bilmiyorum siz bu ay aşılama oldunuz mu? Olduysaniz kacinci oluyor?Canım yumurtan çatlamıştır benimde ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olmadım apar topar doktor eşin gelsin senin aşılamanı yapalım demişti öyle oşmuştu
Benimde 2. Aşılamam pazartesi günü oldum canım hayırlısı bakalımYani o kısmına cok takilmiyorum zaten de gittigimde yumurtalar catlamamisti ve sonraki gün ovulasyon testlerinde hic cift cizgi gormedim. Yine de her ihtimale karsi asilamadan sonrakib5 gunu degerlendirdik. Forumda yeni oldugum icin bilmiyorum siz bu ay aşılama oldunuz mu? Olduysaniz kacinci oluyor?
Allah hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin sizin deBenimde 2. Aşılamam pazartesi günü oldum canım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?