Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba. Bu ikinci aşılama tecrübem. Sadece klomen kullandım, doktorum çatlatma iğnesi vermedi. 20 Kasım aşılama tarihim. Umarim bu sefer tutar
Neden catlatma vermedi acaba kendiliginden mi catlamis. Kac yumurtan gelismisti ve kac mm . Benom de 2. Asilamam umarim guzel sonuclar aliriz

Herkese merhaba. Bu ikinci aşılama tecrübem. Sadece klomen kullandım, doktorum çatlatma iğnesi vermedi. 20 Kasım aşılama tarihim. Umarim bu sefer tutar
Canım yumurtan çatlamıştır benimde ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olmadım apar topar doktor eşin gelsin senin aşılamanı yapalım demişti öyle oşmuştu

Neden catlatma vermedi acaba kendiliginden mi catlamis. Kac yumurtan gelismisti ve kac mm . Benom de 2. Asilamam umarim guzel sonuclar aliriz
Kendiliginden catlayacagini söyledi. 2 sağda 1 solda vardi, aşılama günü catlamamisti henüz, 20 -21 mm civarındaydı hepsi. Ama ben biraz kafaya taktim acikcasi, yumurtalarim catlamamis olabilir, dolayısıyla işlem boşa gitmiş olacak. Neyse önümüzdeki ay isteyecegim en kötü.

Canım yumurtan çatlamıştır benimde ilk aşılamamda çatlatma iğnesi olmadım apar topar doktor eşin gelsin senin aşılamanı yapalım demişti öyle oşmuştu
Yani o kısmına cok takilmiyorum zaten de gittigimde yumurtalar catlamamisti ve sonraki gün ovulasyon testlerinde hic cift cizgi gormedim. Yine de her ihtimale karsi asilamadan sonrakib5 gunu degerlendirdik. Forumda yeni oldugum icin bilmiyorum siz bu ay aşılama oldunuz mu? Olduysaniz kacinci oluyor?

Benimde 2. Aşılamam pazartesi günü oldum canım hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…