- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.601
Amin inşallah bekleyen isteyen hepimizin inşallahAllah hayirlisiyla kucağınıza almayi nasip etsin sizin de
Doktoruma guveniyorum acikcasi Ankara da bilinen tecrübeli bir doktor. Ama yine de önümüzdeki ay kendim isteyecegim iğneyi, cok stres oldum bu sekildeasilama klomenle yapiliyormu hemde catlatma ignesiz asilama hic duymadim canim dr un para tuzagi olmasin
Belki kendiliğinden catlamistie insallah hayirlisiKendiliginden catlayacagini söyledi. 2 sağda 1 solda vardi, aşılama günü catlamamisti henüz, 20 -21 mm civarındaydı hepsi. Ama ben biraz kafaya taktim acikcasi, yumurtalarim catlamamis olabilir, dolayısıyla işlem boşa gitmiş olacak. Neyse önümüzdeki ay isteyecegim en kötü.
İnşallah. Tesekkur ederim bu arada, daha 5 dakika oldu buraya üye olalı, yalniz birakmadinizBelki kendiliğinden catlamistie insallah hayirlisi
Benimde klomen +çatlatma iğnesi ile oldu aşılamamasilama klomenle yapiliyormu hemde catlatma ignesiz asilama hic duymadim canim dr un para tuzagi olmasin
Benimde ilk aşılamam öyle oldu 2.nasil olacak bilmiyorum ama inşallah ığne ile olurBenimde klomen +çatlatma iğnesi ile oldu aşılamam
Ilkinde kac yumurtanız gelistiBenimde ilk aşılamam öyle oldu 2.nasil olacak bilmiyorum ama inşallah ığne ile olur
asilama klomenle yapiliyormu hemde catlatma ignesiz asilama hic duymadim canim dr un para tuzagi olmasin
Keşke ben de olsaydimEvet canim oldum. Benim yumurtalar igneye ragmen catlamiyor.
2 tane olustu o zamanIlkinde kac yumurtanız gelisti
Aktardan almistik mecitefendiydiÇaksır suyunu internetden alsak olurmu acaba hangisi orjınal bilmiyorum bir baksanız
catlatma ignesi yapmadan zamanlama nasil ayarlaniyorki canimCanim benim 3 asilamamda klomenle oldu. Sonucta yumurtayi gelistiriyorsa daha guclu bir ilac kullanmaya gerek yok.
neyazikki igne oldugum hersefer bende kist yapti 2.defa 2igne yaptirdim bakalim ins. bu ay catlayip tutmusturKeşke ben de olsaydimAşılama olalı bir hafta oldu hala ovulasyon testi yapiyorum iğneye ragmen catlamamasi da ayri üzücü tabi
catlatma ignesi yapmadan zamanlama nasil ayarlaniyorki canim
neyazikki igne oldugum hersefer bende kist yapti 2.defa 2igne yaptirdim bakalim ins. bu ay catlayip tutmustur
yipratici bir surecCanim onu bende anlamadim. Ama sunu dusunmus olabilirler 21mm olduktan sonra zaten en fazla 24mm olup catliyor catlamazsada zaten kist oluyor.3 taneden biri illaki catlar diye dusunmus olabilir. Benimde bu ay catlamadan asilama yapildi.benimde kafamda milyon tane soru oldu.
Hayirlisiyla tutmustur insallah. İste 13. gun gidiyorum yumurtaların boylarını olcuyor, tecrubesine ve adet tarihlerime gore bir tarih veriyor o gün gidiyoruz asilamayi yapiyor. 2 kez bu sekilde oldu, bakalim tutmazsa kesin çatlatma iğnesi istiycem.catlatma ignesi yapmadan zamanlama nasil ayarlaniyorki canim
neyazikki igne oldugum hersefer bende kist yapti 2.defa 2igne yaptirdim bakalim ins. bu ay catlayip tutmustur
Gününüz varsa ovulasyon testi yapsaniz, belki ovulasyonu daha kaçırmamissinizdir? Ben hala takip halindeyimCanim onu bende anlamadim. Ama sunu dusunmus olabilirler 21mm olduktan sonra zaten en fazla 24mm olup catliyor catlamazsada zaten kist oluyor.3 taneden biri illaki catlar diye dusunmus olabilir. Benimde bu ay catlamadan asilama yapildi.benimde kafamda milyon tane soru oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?