Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Belki kendiliğinden catlamistie insallah hayirlisi

Çaksır suyunu internetden alsak olurmu acaba hangisi orjınal bilmiyorum bir baksanız

Eklentiler

• 42763357-CA33-46C0-B45E-F875B62AA817.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 28
  • FD6F5631-3343-45E3-A760-3FEE63D50AB9.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 556B521B-4E6E-4F1A-996C-5FA5DF2719A9.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 26
Canim benim 3 asilamamda klomenle oldu. Sonucta yumurtayi gelistiriyorsa daha guclu bir ilac kullanmaya gerek yok.
catlatma ignesi yapmadan zamanlama nasil ayarlaniyorki canim
Keşke ben de olsaydim Aşılama olalı bir hafta oldu hala ovulasyon testi yapiyorum iğneye ragmen catlamamasi da ayri üzücü tabi
neyazikki igne oldugum hersefer bende kist yapti 2.defa 2igne yaptirdim bakalim ins. bu ay catlayip tutmustur

neyazikki igne oldugum hersefer bende kist yapti 2.defa 2igne yaptirdim bakalim ins. bu ay catlayip tutmustur

Canim onu bende anlamadim. Ama sunu dusunmus olabilirler 21mm olduktan sonra zaten en fazla 24mm olup catliyor catlamazsada zaten kist oluyor.3 taneden biri illaki catlar diye dusunmus olabilir. Benimde bu ay catlamadan asilama yapildi.benimde kafamda milyon tane soru oldu.

yipratici bir surec

Hayirlisiyla tutmustur insallah. İste 13. gun gidiyorum yumurtaların boylarını olcuyor, tecrubesine ve adet tarihlerime gore bir tarih veriyor o gün gidiyoruz asilamayi yapiyor. 2 kez bu sekilde oldu, bakalim tutmazsa kesin çatlatma iğnesi istiycem.

Gününüz varsa ovulasyon testi yapsaniz, belki ovulasyonu daha kaçırmamissinizdir? Ben hala takip halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…