Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 1 tane oglum var oyüzden doktir demekki engel olmuyor dedi ama kesin birseyde demedi oyüzden bu ay beklentim yok. Cünkü beklenti icinde olursam zor toparlaniyorum.simdilik zamani yasiyorum
Hayırlısı de canım çok beklenti iyi olmuyor. Geçen ay kan tahlili yaptırdığımda şoktan 1 saat sadece sonuca bakmışım dondum kaldım. 2-3 gün kendime gelemedim bir hafta sonra negatif diye ağladım beklenti çok zor. İnşallah bu ay hamile kalırız. Benim hiç çocuğum yok . Başkalarının bebeklerine uzun uzun bakıp içim bi tuhaf oluyor. Rabbim bu ay hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

Merhabalr seni cok iyi anlıyorum yazdiklrini okuyunca inan ki kendimi gordum allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin

Insallah canim bu ay insallah yüzün güler. Bol bol dua et. Persembe günü iyi haberler alirsiniz insallah

Amin canım inşallah. Salı Çarşamba da aşılama olsam süper olur.
Insallah planladığın gibi olur dicem ama inanki olmuyo..
Bende carsamba günü kontrol olmaya gittigimde plan yapiyodum :) aşılamam pazartesi salıya kalir derken yum bize supriz yaptı ve hic beklemedigim cuma gunu asilamam oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…