- 20 Temmuz 2018
- 1.635
- 1.803
- 83
- 37
- Konu Sahibi yavru kartal
-
1 kasım da asilama oldum cnmCanim ayin kacinda asilama oldun
1 kasım da asilama oldum cnm
Igneden sonra karinda agrilar basliyor bende siizn gibi dusnmustum yumurta gelişiyor ki her dr gtrgmde buyumus oluyrlrdiKızlar ya toplam da 3 iğne vurundum . Karnımda ağrılar başladı sizde de oldu mu? Yumurtam gelişiyor mu ki
Hayırlısı de canım çok beklenti iyi olmuyor. Geçen ay kan tahlili yaptırdığımda şoktan 1 saat sadece sonuca bakmışım dondum kaldım. 2-3 gün kendime gelemedim bir hafta sonra negatif diye ağladım beklenti çok zor. İnşallah bu ay hamile kalırız. Benim hiç çocuğum yok . Başkalarının bebeklerine uzun uzun bakıp içim bi tuhaf oluyor. Rabbim bu ay hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahBenim 1 tane oglum var oyüzden doktir demekki engel olmuyor dedi ama kesin birseyde demedi oyüzden bu ay beklentim yok. Cünkü beklenti icinde olursam zor toparlaniyorum.simdilik zamani yasiyorum
Bugün 4 vurcam gece karın ağrısıyla uyandım. İnşallah hafta içi aşılamam olur ve sonucum pozitif olur. Çok korkuyorumIgneden sonra karinda agrilar basliyor bende siizn gibi dusnmustum yumurta gelişiyor ki her dr gtrgmde buyumus oluyrlrdi
Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı sonuçlar olsun inşallahPerşembe günü aşılama dönemine başlıyorum hayırlısıyla ilk olacak ne kullanacağım nasıl geçecek hepsini paylasırım sizinle bilgilerinize de ihtiyacım olacak
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun mutlu haberleri alalım bir birRabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Merhabalr seni cok iyi anlıyorum yazdiklrini okuyunca inan ki kendimi gordum allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsinHayırlısı de canım çok beklenti iyi olmuyor. Geçen ay kan tahlili yaptırdığımda şoktan 1 saat sadece sonuca bakmışım dondum kaldım. 2-3 gün kendime gelemedim bir hafta sonra negatif diye ağladım beklenti çok zor. İnşallah bu ay hamile kalırız. Benim hiç çocuğum yok . Başkalarının bebeklerine uzun uzun bakıp içim bi tuhaf oluyor. Rabbim bu ay hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımİnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun mutlu haberleri alalım bir bir
Amin canım rabbim sağlıcakla hayırla evlat nasip etsin inşallahMerhabalr seni cok iyi anlıyorum yazdiklrini okuyunca inan ki kendimi gordum allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
Hayırlısı de canım çok beklenti iyi olmuyor. Geçen ay kan tahlili yaptırdığımda şoktan 1 saat sadece sonuca bakmışım dondum kaldım. 2-3 gün kendime gelemedim bir hafta sonra negatif diye ağladım beklenti çok zor. İnşallah bu ay hamile kalırız. Benim hiç çocuğum yok . Başkalarının bebeklerine uzun uzun bakıp içim bi tuhaf oluyor. Rabbim bu ay hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah. Salı Çarşamba da aşılama olsam süper olur.Insallah canim bu ay insallah yüzün güler. Bol bol dua et. Persembe günü iyi haberler alirsiniz insallah
Amin canım inşallah. Salı Çarşamba da aşılama olsam süper olur.
Normal de 6. Günüm ama sadece 4 gün geldi durdu. İğneden sanırımReglinin kacinci günündesin canim.
Insallah cnm verdim kanı ogleden sonra cikar muhtemelen..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinCanim bugün test yapsan cikar. Asilamanin 11.günü catlama ignesinin 13.günü olmus oluyor .insallah hayirli sonuc alirsin.
Tedavin hayirli olsun cnm:)Perşembe günü aşılama dönemine başlıyorum hayırlısıyla ilk olacak ne kullanacağım nasıl geçecek hepsini paylasırım sizinle bilgilerinize de ihtiyacım olacak
Insallah planladığın gibi olur dicem ama inanki olmuyo..Amin canım inşallah. Salı Çarşamba da aşılama olsam süper olur.
RInsallah cnm verdim kanı ogleden sonra cikar muhtemelen..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Insallah sonucunuz poztif cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?