- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 38
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.621
Kullandıktan sonra hiç test vermedi bilmiyorum ki ama kullanıp 2 ayda yada o ay hamıle kaldım diyenler vardı ben o yızden almıştımFaydası oldumı peki
Gününüz varsa ovulasyon testi yapsaniz, belki ovulasyonu daha kaçırmamissinizdir? Ben hala takip halindeyim
İnşallah tutmustur, tutmadiysa da moral bozmak yokRegliye 4 gün var artik onumuzdeki ay
Canım artık devlette akşam poliklinikleri de oluyor her bölümden bir doktor oluyor
İnşallah tutmustur, tutmadiysa da moral bozmak yoktesti ne zaman yapmayi düşünüyorsunuz?
Erken değil mi ama? Ben de ilk aşılamamda hemen olacak sanıp sürekli test yapmistim, simdi muhtemelen adetin geçmesini bekliycem.Ben hergun yapiyorum hep negatif
Erken değil mi ama? Ben de ilk aşılamamda hemen olacak sanıp sürekli test yapmistim, simdi muhtemelen adetin geçmesini bekliycem.
G4cmis olsun acaba yumurta catlamamis olabilir mi catlamayan yumurta kist yapiyor diye biliyorum sankiKızlar sağda 7,5-solda 8,5 cm kist oluşmuş bu gebelik yok mu demek? Kan çıkmadı
Bazı gebelerde kist oluyor bildiğim kadariyla gebeliğe engel değil.Kızlar sağda 7,5-solda 8,5 cm kist oluşmuş bu gebelik yok mu demek? Kan çıkmadı
Kıst olduğu ultrasonda mi göründü canımm? Kisti olupta gebe kalanlarda çok ayrıca senin erken bence daha bir sonuca varmak için.Kızlar sağda 7,5-solda 8,5 cm kist oluşmuş bu gebelik yok mu demek? Kan çıkmadı
Evet çatlamayıp kiste dönüşebilir ama erken kuzum onun icin benceG4cmis olsun acaba yumurta catlamamis olabilir mi catlamayan yumurta kist yapiyor diye biliyorum sanki
Kızlar sağda 7,5-solda 8,5 cm kist oluşmuş bu gebelik yok mu demek? Kan çıkmadı
Canım Ankarada hangi hastahaneye gidiyorsun doktorun kimDoktoruma guveniyorum acikcasi Ankara da bilinen tecrübeli bir doktor. Ama yine de önümüzdeki ay kendim isteyecegim iğneyi, cok stres oldum bu sekilde
Bence daha onceden varmis belki kist asilama igneleri ile birlikte buyumus olabilirlerCanim 3 tanemiydi yumurtan belki biri catlamistir. Doktor ne dedi. Bence siddetli agrilarin bu kistler yüzünden olmus
Öyle bir şey olabilir mi ya . Ama bak catlamayip kiste dönüşüyor yumurta ya adetle atılıyor ya da kalıyor . Gebelikte de oluyor kıstı olanBence daha onceden varmis belki kist asilama igneleri ile birlikte buyumus olabilirler
Bence daha onceden varmis belki kist asilama igneleri ile birlikte buyumus olabilirler
Tevfik Sipahi'ye gidiyorum. Bir kaç arkadaşım önermişti, ben de gittim. Çok rahat ediyorum doktorumun yaninda en önemlisi o benim icinCanım Ankarada hangi hastahaneye gidiyorsun doktorun kim
Bilmem kesin bi bilgim yok ama oyle duymustum ya da okumuştum sanki aklimda oyle kalmisÖyle bir şey olabilir mi ya . Ama bak catlamayip kiste dönüşüyor yumurta ya adetle atılıyor ya da kalıyor . Gebelikte de oluyor kıstı olan
Kaybolan biseymis insallah kötü bisey degildirBenimde catlama ignedi vurulduktan sonra 2 kistim olmustu.3.5 cm falandilar regliyle kayboldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?