Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kıst olduğu ultrasonda mi göründü canımm? Kisti olupta gebe kalanlarda çok ayrıca senin erken bence daha bir sonuca varmak için.
Evet canım ultrason sonucunda yazıyor
Canim 3 tanemiydi yumurtan belki biri catlamistir. Doktor ne dedi. Bence siddetli agrilarin bu kistler yüzünden olmus
İki taneydi. Doktor bakmadı daha yarın kendi doktoruma gitçem
Bence daha onceden varmis belki kist asilama igneleri ile birlikte buyumus olabilirler
Doktor aşılamadan önce küçük küçük kist görünümleri olduğunu söylemişti ama sonraki ultrason da kist var ya da yok demedi

Yumurtalarında polikistik görünümü var mi canim senin ? Sonra olan bir şeyse göremez ama önceden varsa görüp söylemesi lazımdı

Yumurtalarında polikistik görünümü var mi canim senin ? Sonra olan bir şeyse göremez ama önceden varsa görüp söylemesi lazımdı
Geçen ay ben duphaston kullandım adetimi 8 gün geciktirdi o da kist yapmış. Doktor bana aşılama için gittiğimde polikistik görüntü var dedi. Hiç boyu şöyle böyle demedi

Geçen ay ben duphaston kullandım adetimi 8 gün geciktirdi o da kist yapmış. Doktor bana aşılama için gittiğimde polikistik görüntü var dedi. Hiç boyu şöyle böyle demedi
CAnim bende de var da o yüzden sordum sana . İnşallahhh bir şey çıkmaz zararı yoktur

Muhtemelen bu küçük küçük kistler iğneden sonra büyümüşler de bu kadar mı büyür tuhaf gerçekten inşallah hamilelik olsun da kistler kaybolur zamanla nasılsa

CAnim bende de var da o yüzden sordum sana . İnşallahhh bir şey çıkmaz zararı yoktur
İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktum şimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı

Büyük nir ihtimalle onlarda o ilaclardan dolayi buyume göstermişler sıkma canini gecer insallah

Büyük nir ihtimalle onlarda o ilaclardan dolayi buyume göstermişler sıkma canini gecer insallah
İnşallah bundan 8-9 sene önce 6 cm kist olmuştu doktor 6,5 olursa ameliyat demişti bunlar daha büyükler. başım ağrıyor. İki haftadır deli gibi ağrı çekiyorum hepsi bunlardanmış. Ben de diyorum niye kimsenin bu kadar ağrısı olmadı diye . Aşılama anını hiç hissetmedim sonrası benim için tam bi felaketti. Doktor ultrasonu karnıma dokundururken bile o kadar çok ağrı çektim ki . Sol kasığıma el değemiyorum ağrıdan

İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktum şimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı
Kendini sıkma dur bakalım dedim sana daha erken umutsuzluğa kapılma hemen .

Canım kafanı ağırtmak istemem de aşılamadan önce ultrason bakmadı mi doktor hani çatladı mi catlamadi mi diye
Bakmadı canım Perşembe gittim 15 mm ikisi de dedi. Perşembe Cuma 50 şer doz karnımdan iğne yaptım ctesi gecesi çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum Pazartesi aşılama yapıldı. Ultrason hiç bakmadı

Kıyamam sana ya peki o doktor görmedi mi bunu yanlış anlama ama iki haftadır agrin vardı da nasıl fark etmedi

Bakmadı canım Perşembe gittim 15 mm ikisi de dedi. Perşembe Cuma 50 şer doz karnımdan iğne yaptım ctesi gecesi çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum Pazartesi aşılama yapıldı. Ultrason hiç bakmadı
Üzme tatlı canını bu tür kistler doğum kontrol haplariyla geçiyor belki de hamilesin kendiliğinden kaybolur korkma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…