- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #2.641
Olabilir çünkü santim bunlar çok büyükG4cmis olsun acaba yumurta catlamamis olabilir mi catlamayan yumurta kist yapiyor diye biliyorum sanki
Çok büyük ama bunlarBazı gebelerde kist oluyor bildiğim kadariyla gebeliğe engel değil.
Gebelik ile ilgili bosey demedi mi doktor peki ..Olabilir çünkü santim bunlar çok büyük
Evet canım ultrason sonucunda yazıyorKıst olduğu ultrasonda mi göründü canımm? Kisti olupta gebe kalanlarda çok ayrıca senin erken bence daha bir sonuca varmak için.
İki taneydi. Doktor bakmadı daha yarın kendi doktoruma gitçemCanim 3 tanemiydi yumurtan belki biri catlamistir. Doktor ne dedi. Bence siddetli agrilarin bu kistler yüzünden olmus
Doktor aşılamadan önce küçük küçük kist görünümleri olduğunu söylemişti ama sonraki ultrason da kist var ya da yok demediBence daha onceden varmis belki kist asilama igneleri ile birlikte buyumus olabilirler
Yumurtalarında polikistik görünümü var mi canim senin ? Sonra olan bir şeyse göremez ama önceden varsa görüp söylemesi lazımdıEvet canım ultrason sonucunda yazıyor
İki taneydi. Doktor bakmadı daha yarın kendi doktoruma gitçem
Doktor aşılamadan önce küçük küçük kist görünümleri olduğunu söylemişti ama sonraki ultrason da kist var ya da yok demedi
Yok doktorla görüşemedimGebelik ile ilgili bosey demedi mi doktor peki ..
Küçülürler sonra kaybolurlar
Geçen ay ben duphaston kullandım adetimi 8 gün geciktirdi o da kist yapmış. Doktor bana aşılama için gittiğimde polikistik görüntü var dedi. Hiç boyu şöyle böyle demediYumurtalarında polikistik görünümü var mi canim senin ? Sonra olan bir şeyse göremez ama önceden varsa görüp söylemesi lazımdı
CAnim bende de var da o yüzden sordum sana . İnşallahhh bir şey çıkmaz zararı yokturGeçen ay ben duphaston kullandım adetimi 8 gün geciktirdi o da kist yapmış. Doktor bana aşılama için gittiğimde polikistik görüntü var dedi. Hiç boyu şöyle böyle demedi
Muhtemelen bu küçük küçük kistler iğneden sonra büyümüşler de bu kadar mı büyür tuhaf gerçekten inşallah hamilelik olsun da kistler kaybolur zamanla nasılsaEvet canım ultrason sonucunda yazıyor
Doktor aşılamadan önce küçük küçük kist görünümleri olduğunu söylemişti ama sonraki ultrason da kist var ya da yok demedi
İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktumCAnim bende de var da o yüzden sordum sana . İnşallahhh bir şey çıkmaz zararı yoktur
Büyük nir ihtimalle onlarda o ilaclardan dolayi buyume göstermişler sıkma canini gecer insallahEvet canım ultrason sonucunda yazıyor
İnşallah canım ama bu kadar büyük olunca bana yumurtalar çatlamayığ kist oldu gibi geldiMuhtemelen bu küçük küçük kistler iğneden sonra büyümüşler de bu kadar mı büyür tuhaf gerçekten inşallah hamilelik olsun da kistler kaybolur zamanla nasılsa
Canım kafanı ağırtmak istemem de aşılamadan önce ultrason bakmadı mi doktor hani çatladı mi catlamadi mi diyeİnşallah canım ama bu kadar büyük olunca bana yumurtalar çatlamayığ kist oldu gibi geldi
İnşallah bundan 8-9 sene önce 6 cm kist olmuştu doktor 6,5 olursa ameliyat demişti bunlar daha büyükler.Büyük nir ihtimalle onlarda o ilaclardan dolayi buyume göstermişler sıkma canini gecer insallah
Kendini sıkma dur bakalım dedim sana daha erken umutsuzluğa kapılma hemen .İnşallah canım. Çok büyükler açıkçası korktumşimdi ne olacak hiç bilmiyorum bu gebelik yok demek sanırım. Kan sonuçlarım çıkmadı daha başım çok ağrımaya başladı
Bakmadı canım Perşembe gittim 15 mm ikisi de dedi. Perşembe Cuma 50 şer doz karnımdan iğne yaptım ctesi gecesi çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum Pazartesi aşılama yapıldı. Ultrason hiç bakmadıCanım kafanı ağırtmak istemem de aşılamadan önce ultrason bakmadı mi doktor hani çatladı mi catlamadi mi diye
Bebek olmamasına üzülemedim kistler beni çok korkutuyorKendini sıkma dur bakalım dedim sana daha erken umutsuzluğa kapılma hemen .
Kıyamam sana ya peki o doktor görmedi mi bunu yanlış anlama ama iki haftadır agrin vardı da nasıl fark etmediİnşallah bundan 8-9 sene önce 6 cm kist olmuştu doktor 6,5 olursa ameliyat demişti bunlar daha büyükler.başım ağrıyor. İki haftadır deli gibi ağrı çekiyorum hepsi bunlardanmış. Ben de diyorum niye kimsenin bu kadar ağrısı olmadı diye . Aşılama anını hiç hissetmedim sonrası benim için tam bi felaketti. Doktor ultrasonu karnıma dokundururken bile o kadar çok ağrı çektim ki . Sol kasığıma el değemiyorum ağrıdan
Üzme tatlı canını bu tür kistler doğum kontrol haplariyla geçiyor belki de hamilesin kendiliğinden kaybolur korkma canımBakmadı canım Perşembe gittim 15 mm ikisi de dedi. Perşembe Cuma 50 şer doz karnımdan iğne yaptım ctesi gecesi çatlatma iğnesini vurdur dedi vurdurdum Pazartesi aşılama yapıldı. Ultrason hiç bakmadı
Bilmiyorum yarına bi randevu alıp gideyim bakalım ne diyecekKıyamam sana ya peki o doktor görmedi mi bunu yanlış anlama ama iki haftadır agrin vardı da nasıl fark etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?