- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
En çok hafta sonuna gelir diye telaş ediyorum.o zaman ne yapıyorlar kiInsallah planladığın gibi olur dicem ama inanki olmuyo..
Bende carsamba günü kontrol olmaya gittigimde plan yapiyodum :) aşılamam pazartesi salıya kalir derken yum bize supriz yaptı ve hic beklemedigim cuma gunu asilamam oldu :)
Kaçıncı gün aşılaman olduInsallah planladığın gibi olur dicem ama inanki olmuyo..
Bende carsamba günü kontrol olmaya gittigimde plan yapiyodum :) aşılamam pazartesi salıya kalir derken yum bize supriz yaptı ve hic beklemedigim cuma gunu asilamam oldu :)
Normal de 6. Günüm ama sadece 4 gün geldi durdu. İğneden sanırım
Insallah cnm verdim kanı ogleden sonra cikar muhtemelen..hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Insallah isteyen herkesin olumlu olurInsallah sonucunuz poztif cikar
Bende devlette yaptirdim ama özellerde hafta sonu olsada sıkıntı olucani düşünmüyorumEn çok hafta sonuna gelir diye telaş ediyorum.o zaman ne yapıyorlar ki
11.gun ovitrelle yaptimKaçıncı gün aşılaman oldu
Allah razi olsun cnm..insallah hayirlisi olurHadi hayirlisi canim insallah insallah insallah guzel sonuc alirsin
dr dan geldim sagda12mm yumurtam var ama sagtarafimda apandist ameliyatindan kaynakli yapisiklik olmus oyuzden dr 3doz 100 mm kullan dedi cumaya gidecegim sol tarafta yumurta olmazsa bu ay asilama iptal olacakmis
İnşallah canım hafta içine gelsin deCanim cok erken daha ama muhtemelen en gec pazartesiye catlama ignen olur çarsambaya asilama olursun.
Bugün kaçıncı günün canım. Sağdakiyle yapsınlardr dan geldim sagda12mm yumurtam var ama sagtarafimda apandist ameliyatindan kaynakli yapisiklik olmus oyuzden dr 3doz 100 mm kullan dedi cumaya gidecegim sol tarafta yumurta olmazsa bu ay asilama iptal olacakmis
benim sagdaki tuplerde yapisiklik oldugundan oyle soyledi bakalim cumaya belli olacak ins.Tedavin hayirli olsun canim. Benimde solda hic yumurtam yok doktor bana hic öyle birsey soylemedi.
7.gunum bugun sag tuplerimde yapisiklik oldugundan solda yumurta istiyor canimBugün kaçıncı günün canım. Sağdakiyle yapsınlar
Rahim filmi çekilmedin mi canımbenim sagdaki tuplerde yapisiklik oldugundan oyle soyledi bakalim cumaya belli olacak ins.
7.gunum bugun sag tuplerimde yapisiklik oldugundan solda yumurta istiyor canim
Kotu düşünmek yok cnm..verilen ilaçlar o yumurtanı insallah büyütüp yeterli boyuta getirecektir..dr dan geldim sagda12mm yumurtam var ama sagtarafimda apandist ameliyatindan kaynakli yapisiklik olmus oyuzden dr 3doz 100 mm kullan dedi cumaya gidecegim sol tarafta yumurta olmazsa bu ay asilama iptal olacakmis
Evet aynen benimde solda 17 ve 12 mm vardı bu bile yeterli bizim için dedi dr..Tedavin hayirli olsun canim. Benimde solda hic yumurtam yok doktor bana hic öyle birsey soylemedi.
Evet aynen benimde solda 17 ve 12 mm vardı bu bile yeterli bizim için dedi dr..
Hâlâ çıkmadı cnm bakiyorum ara ara..Sonuc ciktimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?