- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Canım sonucun ne olduHâlâ çıkmadı cnm bakiyorum ara ara..
Sağlık ocağı olduğu için heralde çıkmadı sonuçlar yarına cikar umarımCanım sonucun ne oldu
Sağlık ocağı olduğu için heralde çıkmadı sonuçlar yarına cikar umarım
sagdaki buyur onda bir sıkıntı yokta keske solda olsaydi 1tanede olsa olurduda dr solda istiyor o sebebten iptal edecek sagda olursaKotu düşünmek yok cnm..verilen ilaçlar o yumurtanı insallah büyütüp yeterli boyuta getirecektir..
Bende tek yumla aşılama oldum..cok olsa şans cok olurdu ama nasip kismet..
gece 12 den sonra numara aldiysan netten bakabilirsin canimZannetmiyorum cnm..cikan baska sonuçlar var onlar daha enabiza düşmedi ama labimde cikti..Yarına anca cikar
Zannetmiyorum cnm..cikan baska sonuçlar var onlar daha enabiza düşmedi ama labimde cikti..Yarına anca cikar
günaydın canım. sanocun çıktı mı. çok merak ediyorum. ben de 2 kasımda yaptırdım aşılama yarın kan testi yaptıracam.bi de belirtin var mıZannetmiyorum cnm..cikan baska sonuçlar var onlar daha enabiza düşmedi ama labimde cikti..Yarına anca cikar
Bende cok merak ediyrum ins guzel haberler verirsin bizegünaydın canım. sanocun çıktı mı. çok merak ediyorum. ben de 2 kasımda yaptırdım aşılama yarın kan testi yaptıracam.bi de belirtin var mı
Hayırlı olsun canım. Ne zaman yapılacak aşılaman ? Yumoşların büyümüş mü?Merhaba kızlar ben klomen kullanmıştım igne de almıştım . Bugün kontrolümde aşılama dediler
Insallah oyle olur cnmOlsun canim geç olsun güç olmasın.
Yaaa cikmadi cnm hala bekliyorum..aksilikler beni bulur zaten hep :))günaydın canım. sanocun çıktı mı. çok merak ediyorum. ben de 2 kasımda yaptırdım aşılama yarın kan testi yaptıracam.bi de belirtin var mı
Hayırlısı olsun hakkında cnm..Merhaba kızlar ben klomen kullanmıştım igne de almıştım . Bugün kontrolümde aşılama dediler
Yaaa cikmadi cnm hala bekliyorum..aksilikler beni bulur zaten hep :))
Dun aksam bu yana kasik batmam var bu sabah test yaptim biraz silik cizgi çıktı..Yani umutlanmak istemiyorum..Adet gibi ağrılarımda var..kaldim öylece iste
Teşekkür ederim canım inşallah. ASLINDa aşılama olarak başlamadık ama doktor Cuma günü çağırdıHayırlı olsun canım. Ne zaman yapılacak aşılaman ? Yumoşların büyümüş mü?
Amin inşallah hepimiz hakkında hayırlısıHayırlısı olsun hakkında cnm..
Ne kadar olmuş yumurtanTeşekkür ederim canım inşallah. ASLINDa aşılama olarak başlamadık ama doktor Cuma günü çağırdı
Canım çok şükür büyümüş. Belki diğerleri de tutar kızın biri aşılama olmuş bir hafta sonra diğer yumurta da çatlamış o da döllenmiş ikizi olmuşBende simdi ciktim doktordan kizlar 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var.cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi.digerleri cöp oluyor. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?