Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Zannetmiyorum cnm..cikan baska sonuçlar var onlar daha enabiza düşmedi ama labimde cikti..Yarına anca cikar

Kotu düşünmek yok cnm..verilen ilaçlar o yumurtanı insallah büyütüp yeterli boyuta getirecektir..
Bende tek yumla aşılama oldum..cok olsa şans cok olurdu ama nasip kismet..
sagdaki buyur onda bir sıkıntı yokta keske solda olsaydi 1tanede olsa olurduda dr solda istiyor o sebebten iptal edecek sagda olursa

günaydın canım. sanocun çıktı mı. çok merak ediyorum. ben de 2 kasımda yaptırdım aşılama yarın kan testi yaptıracam.bi de belirtin var mı
Yaaa cikmadi cnm hala bekliyorum..aksilikler beni bulur zaten hep :))
Dun aksam bu yana kasik batmam var bu sabah test yaptim biraz silik cizgi çıktı..Yani umutlanmak istemiyorum..Adet gibi ağrılarımda var..kaldim öylece iste

Yaaa cikmadi cnm hala bekliyorum..aksilikler beni bulur zaten hep :))
Dun aksam bu yana kasik batmam var bu sabah test yaptim biraz silik cizgi çıktı..Yani umutlanmak istemiyorum..Adet gibi ağrılarımda var..kaldim öylece iste

Canim silik cizgi varsa gebesindir hadi hayirlisi .zaten regli agrisi batmada belirti.

Bende simdi ciktim doktordan kizlar 12mm 11mm 15mm 3 yumurta var.cumaya muhtemelen 15mm olan gelisebilir dedi.digerleri cöp oluyor. Benim doktor yoktu baska doktorla görüstüm.
O da pek umutlu degil tüp bebek düsun diyor
Canım çok şükür büyümüş. Belki diğerleri de tutar kızın biri aşılama olmuş bir hafta sonra diğer yumurta da çatlamış o da döllenmiş ikizi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…