- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Canım çok şükür büyümüş. Belki diğerleri de tutar kızın biri aşılama olmuş bir hafta sonra diğer yumurta da çatlamış o da döllenmiş ikizi olmuş
Amin canım inşallah. Şimdi ben de randevu aldım. Çok heyecanlıyım bakalım ne kadar büyüdü kaç tane oldu. Doktor inşallah olumlu şeyler söylerValla canim insallahhh .sendende yarin iyi haberler bekliyoruz
Amin canım inşallah. Şimdi ben de randevu aldım. Çok heyecanlıyım bakalım ne kadar büyüdü kaç tane oldu. Doktor inşallah olumlu şeyler söyler
Ilk once sakin olmani tavsiye ederim..Teste 2 günüm var napıcam zaman geçmek bilmiyor sürekli kendimi dinlemekten yoruldum bi de bir ay önce histeroskopi ameliyatı geçirdim rahmim yukarı doğruymuş doktorum işlem yaptık dedi omunda faydası olmuştur diye düşünüyorum eşim çok ümitli ve ben korkuyorum ya olmaSa diye o çok zor toparlanıyor ben onu toplamakla uğraşıyorum günlerce ben kendi halini unutmak zorunda oluyorum
Öyle olmak istiyorum ama en ufak bi umut bile bana yetiyo galiba bu benim 2 aşılamam ama 2 kez de tüp Bebk geçirdim ohss oldum çok şeyler atlattım bu son olsun nolur allahımIlk once sakin olmani tavsiye ederim..
Umarim tedavin olumlu sonuçlanır..
canımm, inşallah bir dahaki sefere mutlu haberi alırsın. hakkında hayırlısı olsun.Kizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Bi dahaki sefere inşallah..
Insallah bir dahaki sefere tutar umdumuzu kaybetmeyelim.asilamanin kacinci gunuydu pekiKizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Saol cnm tesekkur ederim insallah..canımm, inşallah bir dahaki sefere mutlu haberi alırsın. hakkında hayırlısı olsun.
Insallah cnm..dun 11.ci günümdü..belkide erken yaptırdım bilemiyorumInsallah bir dahaki sefere tutar umdumuzu kaybetmeyelim.asilamanin kacinci gunuydu peki
Canım kan verdiğinde 12. Gün dü değil miKizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Allah razı olsun canım evet yarınYarin di dimi.dua edicem sanada
Hangi şehirdesin ne kadar saçma hem kendileri yazıyor hem nasıl yanlış oluyorMerhaba kızlar. Bende 3 ay önce rapor çıkarttım ilaç yazıldı eczane yanlış yazılmış dozları yüksek karşılamıyor dedi düzelttirdim bu sefer 14 kutu fostimon 1 kutu ovitrelle verdi eczane. Sonra tatildi doktorun izniydi derken bu aya nasip oldu dün gittim ilaçlar yanlış dediler yine iyice uyuz oldum kafama göre almıyorum sonuçta ne yazıyorlarsa onu veriyor eczane. Dün letu al dediler 5 gün kullan sonra gel fostimon ile devam edelim dediler Pazartesi gideceğim tekrar hepimiz için hayırlısı inşallah. İlk aşılamam olacak bu arada sebepsiz olarak gözüküyoruz.
İnşallah pozitif olur canımSlm kızlar ben 1 Kasım’da ikinci aşılammı oldum bugün 12.günüm bilemiyorum 20 ve 19 mm iki yumurtam vardı sol tarafta general ve ovitrelle ile aşılama olmuştum sonra 45 dkka yattım evde dinleniyorum ağır iş yapmıyorum benim sorum şu ki bende sadece açık sarı renkte akıntım var onun dışında el ağrım var bugün teste daha 2 günüm var bilemiyorum
Canım sakin olmaya çalışın çok zor biliyorum. İnşallah pozitif olurTeste 2 günüm var napıcam zaman geçmek bilmiyor sürekli kendimi dinlemekten yoruldum bi de bir ay önce histeroskopi ameliyatı geçirdim rahmim yukarı doğruymuş doktorum işlem yaptık dedi omunda faydası olmuştur diye düşünüyorum eşim çok ümitli ve ben korkuyorum ya olmaSa diye o çok zor toparlanıyor ben onu toplamakla uğraşıyorum günlerce ben kendi halini unutmak zorunda oluyorum
11 se hala umut var canım biraz daha bekle adet olmazsan tekrar yaptırSaol cnm tesekkur ederim insallah..
Insallah cnm..dun 11.ci günümdü..belkide erken yaptırdım bilemiyorum
Kizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?