Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım çok şükür büyümüş. Belki diğerleri de tutar kızın biri aşılama olmuş bir hafta sonra diğer yumurta da çatlamış o da döllenmiş ikizi olmuş

Valla canim insallahhh .sendende yarin iyi haberler bekliyoruz

Merhaba kızlar. Bende 3 ay önce rapor çıkarttım ilaç yazıldı eczane yanlış yazılmış dozları yüksek karşılamıyor dedi düzelttirdim bu sefer 14 kutu fostimon 1 kutu ovitrelle verdi eczane. Sonra tatildi doktorun izniydi derken bu aya nasip oldu dün gittim ilaçlar yanlış dediler yine iyice uyuz oldum kafama göre almıyorum sonuçta ne yazıyorlarsa onu veriyor eczane. Dün letu al dediler 5 gün kullan sonra gel fostimon ile devam edelim dediler Pazartesi gideceğim tekrar hepimiz için hayırlısı inşallah. İlk aşılamam olacak bu arada sebepsiz olarak gözüküyoruz.

Slm kızlar ben 1 Kasım’da ikinci aşılammı oldum bugün 12.günüm bilemiyorum 20 ve 19 mm iki yumurtam vardı sol tarafta general ve ovitrelle ile aşılama olmuştum sonra 45 dkka yattım evde dinleniyorum ağır iş yapmıyorum benim sorum şu ki bende sadece açık sarı renkte akıntım var onun dışında el ağrım var bugün teste daha 2 günüm var bilemiyorum

İlk günler ara ara kasık ağrılarım olmuştu ama bugünlerde belirtim kalmadı sadece bel ağrım var göğüsler şiş ama hassas değiller bi de adetime 8 gün var teste 2 gün var napıcambilmiyorum gerçekten bi fikri olan yok mu sadece cirione jel kullanıyorum ve folik asit bi vevap lütfen sizce tutumu

Teste 2 günüm var napıcam zaman geçmek bilmiyor sürekli kendimi dinlemekten yoruldum bi de bir ay önce histeroskopi ameliyatı geçirdim rahmim yukarı doğruymuş doktorum işlem yaptık dedi omunda faydası olmuştur diye düşünüyorum eşim çok ümitli ve ben korkuyorum ya olmaSa diye o çok zor toparlanıyor ben onu toplamakla uğraşıyorum günlerce ben kendi halini unutmak zorunda oluyorum

Ilk once sakin olmani tavsiye ederim..
Umarim tedavin olumlu sonuçlanır..

Hangi şehirdesin ne kadar saçma hem kendileri yazıyor hem nasıl yanlış oluyor

İnşallah pozitif olur canım hiç bi belirti gebelikdir diyemeyiz ☺

Canım sakin olmaya çalışın çok zor biliyorum. İnşallah pozitif olur

Kizlar sonuç negatif 3.62 deger ..
Bi dahaki sefere inşallah..

Canim 3.62 artabilir bir deger cunku cok erken.igne etkiside olamaz.ilk gunler cok az sonra kat kat artiyor seni umutlandirip uzmek istemem ama yarin birdaha yaptir test bence 2 gune 2 kat artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…