- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.321
İnşallah o çocu kişi tutmadığı için dememiştirNormalmiş. Kullanan çoğu kişi aynı durumu yaşamış canım.
Yok gelen akıntının tutmakla alakası yok canım. Hatta kullanıp da hamile kalan vardı başka bir forumda.İnşallah o çocu kişi tutmadığı için dememiştir
Aynı durum bende de var derken, çatlatma iğnesi olmadan aşılama oldum, kendi çatlar dedi. Benim eşimin sperm değerlerinde bir problem yok çok şükür. Ancak yine de faydası olur, takviye olur diye alcam o proxeed plus'tan. Aşılamanın fiyatı yaptırdığın yere göre değişiyor. Geçen burada bir arkadaşın mesela 1.500 ilaç 1.500 aşılama işlemi 3.000 TL'ye malolmuş. Ben sadece klomen kullandım, sonra aşılama yapıldı. Benim 2.500 TL. Araştırdığımda özeller için ortalama böyle fiyatlar.Peki eşinize vitamin ilacı vermedimi doktor biz aldık proxeed plus diye 3-6 ay arası kullanacak eğer olamzsa bende aşılamaya başlayacam bide fiyatları Pahalı galiba aşılamanın
Bu benim ilk asilamamdi eğer tutmazsa ikinci aşılama için hemen yapılıyor mu yoksa bir ay ara verip tekrardan mi yapılıyor ?
Adet zmnin yakinmi ? Putur putur bnada gelio ama beyaz gelio yada sari genelde beyaz gelioCrinone jel de sonradan gelen pütür şeyler hafif pudra rengi gibi yada pembemsi gelmesi normal mı yoksa kötü bişi mi
Kizlar kisiye gore ara veriolar kist vs olusumunu gorurse veya yumurta kucukse o ay ara veriomus isteyen kndide ara verio bna 2 asilamamida ust uste yapti bn bu asilama tutmazsa ara vermek istiorumaynı soru bendede var benimde ilk aşılamam 29 kasımda yapıldı
Benmde beyaz geliyordu bugün pembemsi yada bana öyle geliyo bugün olmam lazımdı ama bu geciktiriyomuşAdet zmnin yakinmi ? Putur putur bnada gelio ama beyaz gelio yada sari genelde beyaz gelio
Yaşayınca öğreneceğiz artık herşey güzel olur endişelenmeyelim herşeyin bir çözümü varKeşke Ama diyorlar ya hissediliyor diye Bn hiç hissetmiyorum belkide hayal kırıklıkları böyle düşünmeme sebep oluyo bilmiyorum
Bnm gecen asilamm da tam gunumde oldum bakacaz bu ay nolcaz umarim hamis oluruzBenmde beyaz geliyordu bugün pembemsi yada bana öyle geliyo bugün olmam lazımdı ama bu geciktiriyomuş
Crinone kullandın mı geçen ayBnm gecen asilamm da tam gunumde oldum bakacaz bu ay nolcaz umarim hamis oluruz
Hadi inşallah aminSlm arkadaşlar aşılamanın 8.gününden bildiriyoruman itibariyle beyaz yoğun akıntı ve yeniden bel ağrısı başladı Umarım tutmuştur hepimizin hepimizin inşşşallllah
HıBnm gecen asilamm da tam gunumde oldum bakacaz bu ay nolcaz umarim hamis oluruz
Diomki 1.asilamada tam gunumde adet oldum bn 16.gunu ve ayin dordunde bu ay da ayni olur tutmazsa yarin veya persembe gerci adet agrim azaldi ama umudum dusuk
Kullandim kuzumCrinone kullandın mı geçen ay
Ama 16. Gün diyon 28 günde reglin diil miDiomki 1.asilamada tam gunumde adet oldum bn 16.gunu ve ayin dordunde bu ay da ayni olur tutmazsa yarin veya persembe gerci adet agrim azaldi ama umudum dusuk
Normalde 14. Gün ya reglDiomki 1.asilamada tam gunumde adet oldum bn 16.gunu ve ayin dordunde bu ay da ayni olur tutmazsa yarin veya persembe gerci adet agrim azaldi ama umudum dusuk
Kuzum asilamada yumurtaliklarini erkenden catlatiolar ya bnm 34 35 gunde bi oluodu 32 gune dustu asilamadan sonra 16 .gunde oldum bn adetNormalde 14. Gün ya regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?