- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.341
Elazığlı mısınCanım merak beni ele geçirdiiiii
He okey anladım benm 28 o yüzden anlamadım 16. GünüKuzum asilamada yumurtaliklarini erkenden catlatiolar ya bnm 34 35 gunde bi oluodu 32 gune dustu asilamadan sonra 16 .gunde oldum bn adet
Benim de öyle. Ama bu olumlu mu olumsuz mu bilmiyorumSlm arkadaşlar aşılamanın 8.gününden bildiriyoruman itibariyle beyaz yoğun akıntı ve yeniden bel ağrısı başladı Umarım tutmuştur hepimizin hepimizin inşşşallllah
Bende anlaşılacak been de 9 ve 10 da. Belim ağrıdı en erken ben haber vercem galibaBenim de öyle. Ama bu olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Bn tam acmadim k.bkma kiz asilamadan hep sayiyom yaHe okey anladım benm 28 o yüzden anlamadım 16. Günü
Cok uzuldum kuzum insallah bi dahakine beklemeden tutar ya kacinci gununduki ?Bende regl oldum yarın test günümdü zaren test yapmayı düşünmüyordum erken geldi
İnşallah olumlu olurBenim de öyle. Ama bu olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Üzülme inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberi amin. Acaba progeston kullanmayınca mı tutunamadı neden vermemişti doktor bişey dedi miBende regl oldum yarın test günümdü zaren test yapmayı düşünmüyordum erken geldi
Hadi inşallah açılışı sen yap bizde arkandan gelelimBende anlaşılacak been de 9 ve 10 da. Belim ağrıdı en erken ben haber vercem galibatutarsa anlayın ki sizinde tutacak
Bana da progeston vermediÜzülme inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberi amin. Acaba progeston kullanmayınca mı tutunamadı neden vermemişti doktor bişey dedi mi
İnşallah bi daha ki ay kendiliğinden olurBende regl oldum yarın test günümdü zaren test yapmayı düşünmüyordum erken geldi
AminnnnnnnnHadi inşallah açılışı sen yap bizde arkandan gelelim
Allah Allah anlamıyorum şu doktorlarıBana da progeston vermedi
Valla bende anlamadım hiç ilaç vermedi progesteron tahlili yapmadı Allah a tevekkül ve dua et dedi ve yolladı. Birde özel hastaneydi ilgisizlik mi yoksa bildiğinden mi anlayamadımAllah Allah anlamıyorum şu doktorları
İnşallah ihtiyacın olduğunu düşünmüyordurValla bende anlamadım hiç ilaç vermedi progesteron tahlili yapmadı Allah a tevekkül ve dua et dedi ve yolladı. Birde özel hastaneydi ilgisizlik mi yoksa bildiğinden mi anlayamadım
Hadi inşallahBende anlaşılacak been de 9 ve 10 da. Belim ağrıdı en erken ben haber vercem galibatutarsa anlayın ki sizinde tutacak
İnşallah öyledirİnşallah ihtiyacın olduğunu düşünmüyordur
Sizlerin kaç yumurta gelişmişti?Hadi inşallah
Yyaa ayni gun olmustuk asilama cok uzuldum zaten benimde olumsuz en gec cuma gunu adet olmam gerekBende regl oldum yarın test günümdü zaren test yapmayı düşünmüyordum erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?