- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.361
Benim 2 yumurtaydı bu aySizlerin kaç yumurta gelişmişti?
Ne zaman oldunuzYyaa ayni gun olmustuk asilama cok uzuldum zaten benimde olumsuz en gec cuma gunu adet olmam gerek
20 kasim da oldum ben dun kan verdim 13. Gunumdu 1.37 ciktiNe zaman oldunuz
Benimde ikiSizlerin kaç yumurta gelişmişti?
İnşallah tutmuştur inşallah. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor. Ne zorlu bi süreç.rabbim hayal kırıklığına uğratmasınBenim 2 yumurtaydı bu ay
Allahım en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün müjde alalım20 kasim da oldum ben dun kan verdim 13. Gunumdu 1.37 cikti
Amin sağlıkla alalım haberleri hepimizİnşallah tutmuştur inşallah. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor. Ne zorlu bi süreç.rabbim hayal kırıklığına uğratmasın
Amin insalllahh canom ya su an da adet oldum zaten 14. GunumdeAllahım en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün müjde alalım
Yükselebilecek bir değer, bence hala ümit var.20 kasim da oldum ben dun kan verdim 13. Gunumdu 1.37 cikti
Aaa çok üzüldüm Rabbim bir daha ki ay hayırla nasip etsin inşallahAmin insalllahh canom ya su an da adet oldum zaten 14. Gunumde
Hala umit yok oldu tam da su an regl oluyor galibaYükselebilecek bir değer, bence hala ümit var.
Insallah kuzum ya insallah 2. AsilamamdiAaa çok üzüldüm Rabbim bir daha ki ay hayırla nasip etsin inşallah
Bir süre sonra öyle oluyor zaten ağlanacak halimize gülüyoruzHala umit yok oldu tam da su an regl oluyor galibaartik aglayacak halime gülüyorum
Ne kadar zmndır bekliyorsun canımInsallah kuzum ya insallah 2. Asilamamdi
Elbette vardır ama insan uzuluyor yine dun cok agladim mesela ama noldu sadexe aglamakla kaldimBir süre sonra öyle oluyor zaten ağlanacak halimize gülüyoruzvardır bir zmnı mutlaka
Yaklasik 2 yl olucakNe kadar zmndır bekliyorsun canım
Bilirim bilmez miyim ağlanır hemde nasıl. Hepimiz çok zor bi süreçten geçiyoruz sabır lazım. 2 ay önce bi gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm rüyada çok mutluyum falan sonra bi uyandım rüya gördüğüm dank edince resmen kalbimin ağrıdığını hissettim ağlamaktan helak oldum bütün gece ama bi işe yaramadı ağladığımda kaldımElbette vardır ama insan uzuluyor yine dun cok agladim mesela ama noldu sadexe aglamakla kaldim
Rabbim daha fazla bekletmesinYaklasik 2 yl olucak
Amiinnnn insallahh hepimiziRabbim daha fazla bekletmesin
Ben de cok kez ruyamda gordum bebegimi hatta bu ay da gordum ama nasip iste anca ruyamda görürüm diyorm sonradaBilirim bilmez miyim ağlanır hemde nasıl. Hepimiz çok zor bi süreçten geçiyoruz sabır lazım. 2 ay önce bi gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm rüyada çok mutluyum falan sonra bi uyandım rüya gördüğüm dank edince resmen kalbimin ağrıdığını hissettim ağlamaktan helak oldum bütün gece ama bi işe yaramadı ağladığımda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?