Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olacak inşallah ben öyle diyorum bu ay olmazsa diğer ay olmadı diğer ay vazgeçmek yok birgün kucağımızda bebişlerimizle yazışıcaz inşallah
2 yildir digrr ay doger diyip duruyorum zaten elimde baston artik neyse diger ay diycem yakinda

2 yildir digrr ay doger diyip duruyorum zaten elimde baston artik neyse diger ay diycem yakinda
Canım deme öyle ümit var olmak lazım yaşın daha gençtir eminim. Bir daha ki ay dinleme mi yeniden aşılama mı? Benim bu son şansım hiç o ihtimali düşünmüyorum ama olmazsa tamamen kendi haline bırakmayı düşünüyorum. Birde 14 kilo aldım bu süreçte kilo vermek için uğraşırım herhalde.

24 yasindayim ben amh 0.91 zaten bu da tutmazsa tup bebek demisti doktorumuz zaman kaybetmeden

Ağlama canım. Ne yapalım er ya da geç biz de alacağız kucağımıza yavrularımız inşallah Evet başkalarının kolaylıkla bulduğu, bizi çok zor buluyor. Ama sabır ve duadan başka çaremiz yok.
Tabi kendime geldim biraz da olsa yuzumuz guluyor ama allah biliyor ya icimiz yangin yeri cok sukur ki sagligmiz elimizde henüz

Ayyy bu gün benimde 9ç günüm inanılmaz belim ağrıyor karnım ağrıyor ama adetime 4 gün var acaba ondan mı diye de düşünüyorum

Benim de iğnenin 9. Günü bugün dün test yaptım çift çizgi hala da iğnenin etkisi bence, yarın kan testi vereyim diyorum
Canım çok net mi çift çizgi aşılamamız aynı günmüş ben yaptım hiç belli olmuycak kadar az görünüyordu dün bu gün yapmak istemedim inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…