- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.381
Olacak inşallah ben öyle diyorum bu ay olmazsa diğer ay olmadı diğer ay vazgeçmek yokBen de cok kez ruyamda gordum bebegimi hatta bu ay da gordum ama nasip iste anca ruyamda görürüm diyorm sonrada
2 yildir digrr ay doger diyip duruyorum zatenOlacak inşallah ben öyle diyorum bu ay olmazsa diğer ay olmadı diğer ay vazgeçmek yokbirgün kucağımızda bebişlerimizle yazışıcaz inşallah
Canım deme öyle ümit var olmak lazım yaşın daha gençtir eminim. Bir daha ki ay dinleme mi yeniden aşılama mı? Benim bu son şansım hiç o ihtimali düşünmüyorum ama olmazsa tamamen kendi haline bırakmayı düşünüyorum. Birde 14 kilo aldım bu süreçte kilo vermek için uğraşırım herhalde.2 yildir digrr ay doger diyip duruyorum zatenelimde baston artik neyse diger ay diycem yakinda
24 yasindayim ben amh 0.91 zaten bu da tutmazsa tup bebek demisti doktorumuz zaman kaybetmedenCanım deme öyle ümit var olmak lazım yaşın daha gençtir eminim. Bir daha ki ay dinleme mi yeniden aşılama mı? Benim bu son şansım hiç o ihtimali düşünmüyorum ama olmazsa tamamen kendi haline bırakmayı düşünüyorum. Birde 14 kilo aldım bu süreçte kilo vermek için uğraşırım herhalde.
Rabbim hayırlısı ile tez vakitte doldursun kucağını inşallah24 yasindayim ben amh 0.91 zaten bu da tutmazsa tup bebek demisti doktorumuz zaman kaybetmeden
Yarın test günümdü beni bekletmediCok uzuldum kuzum insallah bi dahakine beklemeden tutar ya kacinci gununduki ?
Hakkımızda hayırlısı olsunYyaa ayni gun olmustuk asilama cok uzuldum zaten benimde olumsuz en gec cuma gunu adet olmam gerek
Ammiin insallaha bakalim artik ben de simdi oldum zaten reglHakkımızda hayırlısı olsun
Senin ilk aşılama mı? Benim ikinci aşılama. Şuanki belirtilerim ilkiyle aynı olduğu için tutmadığını düşünüyorum.İnşallah tutmuştur inşallah. Bi an olsun aklımdan çıkmıyor. Ne zorlu bi süreç.rabbim hayal kırıklığına uğratmasın
Ağlama canım. Ne yapalım er ya da geç biz de alacağız kucağımıza yavrularımız inşallahHala umit yok oldu tam da su an regl oluyor galibaartik aglayacak halime gülüyorum
Tabi kendime geldim biraz da olsa yuzumuz guluyor ama allah biliyor ya icimiz yangin yeriAğlama canım. Ne yapalım er ya da geç biz de alacağız kucağımıza yavrularımız inşallahEvet başkalarının kolaylıkla bulduğu, bizi çok zor buluyor. Ama sabır ve duadan başka çaremiz yok.
Ayyy bu gün benimde 9ç günüm inanılmaz belim ağrıyor karnım ağrıyor ama adetime 4 gün var acaba ondan mı diye de düşünüyorumBenm 9 ve 10 da inanılmaz belim ağrıdı psikolojik falan değil bu arada 11 gün sabah kalktığımda hiç ağrım yoktu daha da olmadı Bi kendini takip etsene sende de olcak mı? Benm doktor olabilir önemli diil dedi de bnce önemli
Evet umutsuzum diyorum buna rağmen yine de tutmayınca üzüleceğim. Senin en azından yaşın küçük. Ben 35 olacağım.Tabi kendime geldim biraz da olsa yuzumuz guluyor ama allah biliyor ya icimiz yangin yeri ♥cok sukur ki sagligmiz elimizde henüz
Kacinci gunun peki bugun . Yasim kucuk ama yumurta rezervim azEvet umutsuzum diyorum buna rağmen yine de tutmayınca üzüleceğim. Senin en azından yaşın küçük. Ben 35 olacağım.
Yarın hafta olacak aşılama olalı.Kacinci gunun peki bugun . Yasim kucuk ama yumurta rezervim az
Canım çok net mi çift çizgi aşılamamız aynı günmüş ben yaptım hiç belli olmuycak kadar az görünüyordu dün bu gün yapmak istemedim inşallah hamişsindirBenim de iğnenin 9. Günü bugün dün test yaptım çift çizgi hala da iğnenin etkisi bence, yarın kan testi vereyim diyorum
Insallah tutmustur .Yarın hafta olacak aşılama olalı.
İnşallah. Hayırlısı hakkımızdaInsallah tutmustur .♥
Benim ilk aşılama. İnşallah olmuştur deyip dua etmekten başka çare yok. Ben kendimi dinlememeye çalışıyorumSenin ilk aşılama mı? Benim ikinci aşılama. Şuanki belirtilerim ilkiyle aynı olduğu için tutmadığını düşünüyorum.
Ya benm de öyle amh kaç seninKacinci gunun peki bugun . Yasim kucuk ama yumurta rezervim az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?