- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.401
hiç test yapmayacağım söylenen tarihe kadar. belirti de aramayacağımBenim ilk aşılama. İnşallah olmuştur deyip dua etmekten başka çare yok. Ben kendimi dinlememeye çalışıyorum
0.91 senin kacYa benm de öyle amh kaç senin
1.31 yaşın kaç0.91 senin kac
24 yasindayim ama senin ki cok iyi degerin degil mi bencr degerin cok iyi1.31 yaşın kaç
kızlar bana hiç amh testi istemedi doktor. lh, fsh ve estradiol testi yapılıyor. O değerlerim de iyi.1.31 yaşın kaç
Benim de o degerlerim iyi ama amhim düşükmus o yuzden olmuyormuş gittikce de dusuyormuskızlar bana hiç amh testi istemedi doktor. lh, fsh ve estradiol testi yapılıyor. O değerlerim de iyi.
Üç kere test yaptırdım belli aralıklarla ikisi aynı yer 1.52- 1. 31 biri 0.98 (1.52 ile aynı tarihte o) doktor yanlış olduğunu söyledi ama bilmiyorum en son ay önce 1.31 çıktı ama çabuk azalabiliyo. Benm gittiğim çoğu doktor bana tüp bebek dedi bu son gittiğim kadın gerek yok diyo ama birden azalabiliyo korkum ondan24 yasindayim ama senin ki cok iyi degerin degil mi bencr degerin cok iyi
Tüp bebeğe geçerken sorayım doktora. Niye istemediler acaba. Belki benim de düşüktür.Benim de o degerlerim iyi ama amhim düşükmus o yuzden olmuyormuş gittikce de dusuyormus
Azalabilen boseymis ve çıkmazmış yani yukselme payi yokmusÜç kere test yaptırdım belli aralıklarla ikisi aynı yer 1.52- 1. 31 biri 0.98 (1.52 ile aynı tarihte o) doktor yanlış olduğunu söyledi ama bilmiyorum en son ay önce 1.31 çıktı ama çabuk azalabiliyo. Benm gittiğim çoğu doktor bana tüp bebek dedi bu son gittiğim kadın gerek yok diyo ama birden azalabiliyo korkum ondan
Ben de basta cok doktora gittim ama hic biri istemedi en son 4 ay once istedi bir doktor ben de o gune kadar hicbirseyim yok sorun yokken neden olmuyor diye yakınıyordum ki sorun bende cikti amh belasıTüp bebeğe geçerken sorayım doktora. Niye istemediler acaba. Belki benim de düşüktür.
Yok ama tüp bebek bizim için tehlikeli daha erken tükenmesin sebep oluyoAzalabilen boseymis ve çıkmazmış yani yukselme payi yokmus
Gercekten cok uzuldum 14.gununmuydu yaniYarın test günümdü beni bekletmedi
Ama gebeliğe engel diğil bu kendini kötü hissetme sadece ileri yaşta bebek sahibi olma ihtimaln azalıyoBen de basta cok doktora gittim ama hic biri istemedi en son 4 ay once istedi bir doktor ben de o gune kadar hicbirseyim yok sorun yokken neden olmuyor diye yakınıyordum ki sorun bende cikti amh belası
Ben de ondan korkuyorum iste zaten sayili yumurtamız var onu da alirlarsa bittikYok ama tüp bebek bizim için tehlikeli daha erken tükenmesin sebep oluyo
Bende bendehiç test yapmayacağım söylenen tarihe kadar. belirti de aramayacağım
Aynen bu arada sen neredesin hangi şehirBen de ondan korkuyorum iste zaten sayili yumurtamız var onu da alirlarsa bittik
Gebellige engel degilse neden olmuyor olabilir ki esim de varikosel vardi ameliyat oldu cok sukur duzeldiAma gebeliğe engel diğil bu kendini kötü hissetme sadece ileri yaşta bebek sahibi olma ihtimaln azalıyo
Iatanbuldayim benAynen bu arada sen neredesin hangi şehir
Canım benim amh 5.99 çıkmıştı Dr yorum yapmadı hiç. Sence iyi mi kötü mü0.91 senin kac
Bence cok yuksek . yuksek olunca da sorunCanım benim amh 5.99 çıkmıştı Dr yorum yapmadı hiç. Sence iyi mi kötü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?