Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
24 yasindayim ama senin ki cok iyi degerin degil mi bencr degerin cok iyi
Üç kere test yaptırdım belli aralıklarla ikisi aynı yer 1.52- 1. 31 biri 0.98 (1.52 ile aynı tarihte o) doktor yanlış olduğunu söyledi ama bilmiyorum en son ay önce 1.31 çıktı ama çabuk azalabiliyo. Benm gittiğim çoğu doktor bana tüp bebek dedi bu son gittiğim kadın gerek yok diyo ama birden azalabiliyo korkum ondan

Azalabilen boseymis ve çıkmazmış yani yukselme payi yokmus

Tüp bebeğe geçerken sorayım doktora. Niye istemediler acaba. Belki benim de düşüktür.
Ben de basta cok doktora gittim ama hic biri istemedi en son 4 ay once istedi bir doktor ben de o gune kadar hicbirseyim yok sorun yokken neden olmuyor diye yakınıyordum ki sorun bende cikti amh belası

Ben de basta cok doktora gittim ama hic biri istemedi en son 4 ay once istedi bir doktor ben de o gune kadar hicbirseyim yok sorun yokken neden olmuyor diye yakınıyordum ki sorun bende cikti amh belası
Ama gebeliğe engel diğil bu kendini kötü hissetme sadece ileri yaşta bebek sahibi olma ihtimaln azalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…