- 7 Mart 2019
- 69
- 68
- 8
- 39
- Konu Sahibi yavru kartal
-
Evet erken olmis benimde bugun 9 gunum cuma gunu test gunum aslinda 12 si oluyor 8 de dayanamyip yapmistim negatf cikmisti allahtan umit kesilmez bazen gec dollnme oliyrmus 20 gun sonra bile cikiyrmusSaol cnm tesekkur ederim insallah..
Insallah cnm..dun 11.ci günümdü..belkide erken yaptırdım bilemiyorum
Kocaeli deyim ben. Umuttepe tüp bebek ünitesine gidiyorum. Emek bey var çok önerdiler bir kez görüşebildik yoğunluktan görüşemedik bir daha. Bir de eşimde bende özelde çalıştığımız için sürekli git gel yapamıyoruz sanırım bu ay olmazsa özele geçmeyi düşünüyoruz. Özelde çok sıkıntılar yaşadık ama en azından hafta sonu yada saatinde gittiğimizde muayene oluyoruz devlette sıra bekle doktor izinli vs. Telefonla bilgi alma imkanı yok zaten.Hangi şehirdesin ne kadar saçma hem kendileri yazıyor hem nasıl yanlış oluyor
Ben gecen ay adetime 4 gun varken kan degeri yaptrdim 3.68 cikti bende kesin 4 gun once bu cikan rakama sevdinm kesin artar 4 dun icimde dedim ama maleafki 2 gun geckmeli rgl oldum cok umutlanmamak lazimCanim 3.62 artabilir bir deger cunku cok erken.igne etkiside olamaz.ilk gunler cok az sonra kat kat artiyor seni umutlandirip uzmek istemem ama yarin birdaha yaptir test bence 2 gune 2 kat artiyor
Ben gecen ay adetime 4 gun varken kan degeri yaptrdim 3.68 cikti bende kesin 4 gun once bu cikan rakama sevdinm kesin artar 4 dun icimde dedim ama maleafki 2 gun geckmeli rgl oldum cok umutlanmamak lazim
Anladım canım hayırlısı olur inşallahKocaeli deyim ben. Umuttepe tüp bebek ünitesine gidiyorum. Emek bey var çok önerdiler bir kez görüşebildik yoğunluktan görüşemedik bir daha. Bir de eşimde bende özelde çalıştığımız için sürekli git gel yapamıyoruz sanırım bu ay olmazsa özele geçmeyi düşünüyoruz. Özelde çok sıkıntılar yaşadık ama en azından hafta sonu yada saatinde gittiğimizde muayene oluyoruz devlette sıra bekle doktor izinli vs. Telefonla bilgi alma imkanı yok zaten.
inşallah erken olduğu için sonuç böyle olmuştur. ben de sabah kan testi yaptıracam. istersen 2 gün sonra tekrar yaptır.Saol cnm tesekkur ederim insallah..
Insallah cnm..dun 11.ci günümdü..belkide erken yaptırdım bilemiyorum
Genelde kimyasal gebelik oluyrmus boyle oldugunda normalde benim 0.100 cikar hep 3.68 gorunce cok umutlanmistim bu ayda asilma oldum test gunune 6 gun kala yaptrdim 2.62 cikti ama adetede tam 8 gun kala simdi icimde cokta az olsa umudum var herseyin hayirlisi artikTabi umutlanmamak lazim ama takipte etmek lazim mesela benim arada regli oncesi 5 e 10 a cikiyordu doktor negatif diyordu gercektende regli oluyordum.sonra ogrendimki kan pirtilasmasi sorunum varmis dollenme olup yerlesemiyormus oyuzdende az artip düsuyormus degerim.simdi onlem aldim
Peki nasil bi onlem aldim pihtilasma icinGenelde kimyasal gebelik oluyrmus boyle oldugunda normalde benim 0.100 cikar hep 3.68 gorunce cok umutlanmistim bu ayda asilma oldum test gunune 6 gun kala yaptrdim 2.62 cikti ama adetede tam 8 gun kala simdi icimde cokta az olsa umudum var herseyin hayirlisi artik
Peki nasil bi onlem aldim pihtilasma icin
Insallah yaririni görürsün ve kucagina bebgini alirsinHergun coraspin 100 luk kan sulandirici iciyorum.
Aşılama gününüde sayarsak evet 12.gun cnmCanım kan verdiğinde 12. Gün dü değil mi
Yani 11. Gun bu sekilde olur mu değer bilmiyorum..Canim 3.62 artabilir bir deger cunku cok erken.igne etkiside olamaz.ilk gunler cok az sonra kat kat artiyor seni umutlandirip uzmek istemem ama yarin birdaha yaptir test bence 2 gune 2 kat artiyor
Sabredemiyoruz ki napıcaz boyle hic bilmiyorumEvet erken olmis benimde bugun 9 gunum cuma gunu test gunum aslinda 12 si oluyor 8 de dayanamyip yapmistim negatf cikmisti allahtan umit kesilmez bazen gec dollnme oliyrmus 20 gun sonra bile cikiyrmus
Haberleslim ins cuma gunu guzel haberler veririz seninde asilama mi oldu kacinci gunun ayrica nerde yaptrdin asilama olduysanSabredemiyoruz ki napıcaz boyle hic bilmiyorumbakalim benimde cuma test günüm..Bi umut iste
Insallah yaririni görürsün ve kucagina bebgini alirsin
Amin insInsallah canim hepimize nasip olur
Yani 11. Gun bu sekilde olur mu değer bilmiyorum..
Zaten test günüm cuma beklemek daha mantikli cnm
İnşallah Cuma pozitif i görürsün canımAşılama gününüde sayarsak evet 12.gun cnm
1 kasımda oldum asilama
Paylaşırım burda cnm..Haberleslim ins cuma gunu guzel haberler veririz seninde asilama mi oldu kacinci gunun ayrica nerde yaptrdin asilama olduysan
Yarin idrar yaparım..Cumaya 2 gun var zaten biraz sabret canim. Cok dayanamazsan evde test yaparsin.cuma en son kanda netlestirirsin .insallah kat kat artsin degerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?