Aşılama Kasım ayı aşılama yaptıracaklar burda toplanalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Saol cnm tesekkur ederim insallah..

Insallah cnm..dun 11.ci günümdü..belkide erken yaptırdım bilemiyorum
Evet erken olmis benimde bugun 9 gunum cuma gunu test gunum aslinda 12 si oluyor 8 de dayanamyip yapmistim negatf cikmisti allahtan umit kesilmez bazen gec dollnme oliyrmus 20 gun sonra bile cikiyrmus

Hangi şehirdesin ne kadar saçma hem kendileri yazıyor hem nasıl yanlış oluyor
Kocaeli deyim ben. Umuttepe tüp bebek ünitesine gidiyorum. Emek bey var çok önerdiler bir kez görüşebildik yoğunluktan görüşemedik bir daha. Bir de eşimde bende özelde çalıştığımız için sürekli git gel yapamıyoruz sanırım bu ay olmazsa özele geçmeyi düşünüyoruz. Özelde çok sıkıntılar yaşadık ama en azından hafta sonu yada saatinde gittiğimizde muayene oluyoruz devlette sıra bekle doktor izinli vs. Telefonla bilgi alma imkanı yok zaten.

Canim 3.62 artabilir bir deger cunku cok erken.igne etkiside olamaz.ilk gunler cok az sonra kat kat artiyor seni umutlandirip uzmek istemem ama yarin birdaha yaptir test bence 2 gune 2 kat artiyor
Ben gecen ay adetime 4 gun varken kan degeri yaptrdim 3.68 cikti bende kesin 4 gun once bu cikan rakama sevdinm kesin artar 4 dun icimde dedim ama maleafki 2 gun geckmeli rgl oldum cok umutlanmamak lazim

Ben gecen ay adetime 4 gun varken kan degeri yaptrdim 3.68 cikti bende kesin 4 gun once bu cikan rakama sevdinm kesin artar 4 dun icimde dedim ama maleafki 2 gun geckmeli rgl oldum cok umutlanmamak lazim

Tabi umutlanmamak lazim ama takipte etmek lazim mesela benim arada regli oncesi 5 e 10 a cikiyordu doktor negatif diyordu gercektende regli oluyordum.sonra ogrendimki kan pirtilasmasi sorunum varmis dollenme olup yerlesemiyormus oyuzdende az artip düsuyormus degerim.simdi onlem aldim

Anladım canım hayırlısı olur inşallah

Genelde kimyasal gebelik oluyrmus boyle oldugunda normalde benim 0.100 cikar hep 3.68 gorunce cok umutlanmistim bu ayda asilma oldum test gunune 6 gun kala yaptrdim 2.62 cikti ama adetede tam 8 gun kala simdi icimde cokta az olsa umudum var herseyin hayirlisi artik

Peki nasil bi onlem aldim pihtilasma icin

Canim 3.62 artabilir bir deger cunku cok erken.igne etkiside olamaz.ilk gunler cok az sonra kat kat artiyor seni umutlandirip uzmek istemem ama yarin birdaha yaptir test bence 2 gune 2 kat artiyor
Yani 11. Gun bu sekilde olur mu değer bilmiyorum..
Zaten test günüm cuma beklemek daha mantikli cnm

Evet erken olmis benimde bugun 9 gunum cuma gunu test gunum aslinda 12 si oluyor 8 de dayanamyip yapmistim negatf cikmisti allahtan umit kesilmez bazen gec dollnme oliyrmus 20 gun sonra bile cikiyrmus
Sabredemiyoruz ki napıcaz boyle hic bilmiyorum bakalim benimde cuma test günüm..Bi umut iste

Yani 11. Gun bu sekilde olur mu değer bilmiyorum..
Zaten test günüm cuma beklemek daha mantikli cnm

Cumaya 2 gun var zaten biraz sabret canim. Cok dayanamazsan evde test yaparsin.cuma en son kanda netlestirirsin .insallah kat kat artsin degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…