- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.421
Bursada Bi aktIatanbuldayim ben
Oda polikistik over galibaBence cok yuksek . yuksek olunca da sorun
Pco var bende ondan kaynaklı mı acaba. O kadar çok Dr a gittim elle tutulur adam akıllı bi tedavi göremedimBence cok yuksek . yuksek olunca da sorun
Evet polikistik oluyor o daBursada Bi akt
Oda polikistik over galiba
Bursaya gidecek olursan sana bir yer öneririm Bi aktar özelden yazabilirsinGebellige engel degilse neden olmuyor olabilir ki esim de varikosel vardi ameliyat oldu cok sukur duzeldi
Evet pco oluyormus ondan dolayi yuksekPco var bende ondan kaynaklı mı acaba. O kadar çok Dr a gittim elle tutulur adam akıllı bi tedavi göremedim
Gidemem oraya maaalesef ama clife diye nor macun var belki duymussundur onu siparis ettim bu ay onu kullanıcamBursaya gidecek olursan sana bir yer öneririm Bi aktar özelden yazabilirsin
Arkadaşım pco lu Bi yağ kullandı hamile kaldıPco var bende ondan kaynaklı mı acaba. O kadar çok Dr a gittim elle tutulur adam akıllı bi tedavi göremedim
Evet kullandım benGidemem oraya maaalesef ama clife diye nor macun var belki duymussundur onu siparis ettim bu ay onu kullanıcam
Faydasini gordun mu pekiEvet kullandım ben
SenceFaydasini gordun mu peki
Canım ben bursada yım baba önerir misinArkadaşım pco lu Bi yağ kullandı hamile kaldı
Bence bi ise yaraamdi bi de ben deniyimSenceama çok fayda gören duydum
Bendende hiç istenmedi ya tutmaSa ben de sorayim doktoraCanım benim amh 5.99 çıkmıştı Dr yorum yapmadı hiç. Sence iyi mi kötü mü
Baktırabilirsin bence oda önemli çünkü. İnşallah gerek kalmazBendende hiç istenmedi ya tutmaSa ben de sorayim doktora
o macunu ben de merak ediyorum. Sen kullan bizi de bilgilendir canımGidemem oraya maaalesef ama clife diye nor macun var belki duymussundur onu siparis ettim bu ay onu kullanıcam
Okadar tahlil veriyoruz neden istenmiyor ki ona anlam veremiyorum neşe inşaallah gerek kalmazBaktırabilirsin bence oda önemli çünkü. İnşallah gerek kalmaz
Canım valla dün sabah yaptığımda gayet de netti ama akşama doğru tekrar yaptım bayaaa açıldı rengi iğnedenmiş yani, az önce tekrar yaptım var ama çooook silik dikkatli bakınca görebiliyorsun pembe değilCanım çok net mi çift çizgi aşılamamız aynı günmüş ben yaptım hiç belli olmuycak kadar az görünüyordu dün bu gün yapmak istemedim inşallah hamişsindir
Aynen bakalim bi nolcako macunu ben de merak ediyorum. Sen kullan bizi de bilgilendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?