- 26 Kasım 2019
- 108
- 97
- 13
- 34
- Konu Sahibi yavru kartal
-
- #3.441
Hayırlısı olsun canım bende de çok çok çok silik çıkmıştı varla yok arası gb bişey tekrarlamaya korkuyorumCanım valla dün sabah yaptığımda gayet de netti ama akşama doğru tekrar yaptım bayaaa açıldı rengi iğnedenmiş yani, az önce tekrar yaptım var ama çooook silik dikkatli bakınca görebiliyorsun pembe değil
İkimizin hemen hemen aynı gün belli olacak canım valla ben de çok korkuyorum yaHayırlısı olsun canım bende de çok çok çok silik çıkmıştı varla yok arası gb bişey tekrarlamaya korkuyorum
canım 15. Gün vermemi söylediler ama 4 gün sonra yani cumartesi günü adet günüm olmazsam pazartesi vercem olursam yapcak bsy yokİkimizin hemen hemen aynı gün belli olacak canım valla ben de çok korkuyorum yasen ne zaman kan vereceksin
Hatta bak az önce yaptığım test buHayırlısı olsun canım bende de çok çok çok silik çıkmıştı varla yok arası gb bişey tekrarlamaya korkuyorum
Aynen benimde böyleydi işteHatta bak az önce yaptığım test bu
Allah sen büyüksün çok heyecanlanıyorum yav hakkımızda hayırlısıAynen benimde böyleydi işte
Allah sen büyüksün çok heyecanlanıyorum yav hakkımızda hayırlısı
Aminn allahım sen bize bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etAllah sen büyüksün çok heyecanlanıyorum yav hakkımızda hayırlısı
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım diğer aya umudumuzu kaybetmeyelim. Biz kullar olarak çok sabırsızıs ama vakti saati vardır.Bende hastalandım kızlar. Çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti. İnşallah kalanların sonuçları pozitif olur çok kötü bir duygu
Ben de dun cok agladim icim acildi en azindanBende hastalandım kızlar. Çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti. İnşallah kalanların sonuçları pozitif olur çok kötü bir duygu
2 gün ağlıyoruz sonuç olumsuz olunca. Sonra tavuk tövbesi misali tekrar yeni tedaviye yöneliyoruz. Rabbim çok aratmasın hiçbirimize.Ben de dun cok agladim icim acildi en azindan
Ay cok guldum ya allah seni2 gün ağlıyoruz sonuç olumsuz olunca. Sonra tavuk tövbesi misali tekrar yeni tedaviye yöneliyoruz. Rabbim çok aratmasın hiçbirimize.
Teşekkür ederim saolun 3 ay sonra bende aşılama düşünüyorum ilaç bitsin deAynı durum bende de var derken, çatlatma iğnesi olmadan aşılama oldum, kendi çatlar dedi. Benim eşimin sperm değerlerinde bir problem yok çok şükür. Ancak yine de faydası olur, takviye olur diye alcam o proxeed plus'tan. Aşılamanın fiyatı yaptırdığın yere göre değişiyor. Geçen burada bir arkadaşın mesela 1.500 ilaç 1.500 aşılama işlemi 3.000 TL'ye malolmuş. Ben sadece klomen kullandım, sonra aşılama yapıldı. Benim 2.500 TL. Araştırdığımda özeller için ortalama böyle fiyatlar.
Ben bundan siparis ettim bugun gelir tam da guzel zamanda denk geldi adetim de baslamisti zaten
Bende müjde veremiyorumBen bundan siparis ettim bugun gelir tam da guzel zamanda denk geldi adetim de baslamisti zaten
Regl mi oldunBende müjde veremiyorum
Doktorum kan tahlili istedi negatifRegl mi oldun
Yyaaaa kacinci günün oluyordu bugunDoktorum kan tahlili istedi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?